Leopardikuvio ja raita = TÄYDELLISYYS

keskiviikko 30. elokuuta 2017

TAASKO??! ¤/¤¤¤&%()==?=?)=  Ymmärrän jos te pyörittelette siellä silmiänne ja puitte nyrkkiä kyllästyksestä, mutta tätä nykyä leopardiprintti on kertakaikkinen suosikkikuvioni. Erityisesti tykkään leopardikuviosta yksityiskohtina esim. hameena tai huivina  - eli yksi "leopardi" per asukokonaisuus, muutoin tyylistä tulee liian helposti mauton, tätimäinen tai överi. Less is more, siis.

Mutta mitä tehdä jos leopardikuviollisen hameen on yhdistänyt mustaan yläosaan, esim teeppariin tai vaikkapa valkoiseen paitikseen? Eikö ole muita vaihtoehtoja? t. nimimerkki Pantterinainen Tyrnävältä
 Alla vastaukseni ihanalle ja uskolliselle lukijalleni.

Rakas Pantterinainen,

Printtien yhdistely on taitolaji, myönnetään. Tottakai leopardiprintin voi yhdistää muuhunkin kuin yksivärisiin yläosiin, hulluahan se olisi jos ei voisi.  Ja mehän emme ole hulluja, ainakaan kovin. Vielä. Yksi nerokkaimmista keksinnöistäni on yhdistää raitapaita ja leopardikuvio - ja voin vain todeta, että sitä lähempänä taivasta on harva yhdistelmä (paitsi ehkä hyvä viini ja juustot). Samalla teemalla voi jatkaa ja vain taivas on rajana, printit voivat oikeasti tukea upeasti toisiaan! Mitäpä jos kokeilet ensi kerralla kukkakuosia ja raitaa  tai pilkkua ja graafisia elementtejä ? 

Tämä vinkkien antaminen onkin aika rankkaa hommaa, ettei sitä ihan koko ajan viitsi tehdä. Välillä pitää nukkuakin, god natt. Mitään en siis jatkosta lupaa.

t. Muotikoordinaatorinne (melko usein) palveluksessanne

10 kommenttia :

 1. Ihana tuo teidän keskustelu :D
  Jossain vaiheessa tykkäsin tuosta leopardikuvipsta ja sitä oli joka lähtöön, tällä hetkellä innostus ei vielä ole villiintynyt mutta koskapa sitä tietää...

  VastaaPoista
 2. Yllättävän hyvin toimii yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Lebardi ei vaan ole mua varten, mutta sulla toimii just perfect <3

  VastaaPoista
 4. Tosi tyylikäs yhdistelmä. Itte oon niin mamis, että en uskalla koskaan yhdistä kahta eri printtiä. Sä oot niin kovis ja cool, että sulle nää passaa!

  VastaaPoista
 5. Outi vei sanat suustani. " Itte oon niin mamis, että en uskalla koskaan yhdistä kahta eri printtiä. Sä oot niin kovis ja cool, että sulle nää passaa!"
  Sä oot tyrmäävä noissa vaatteissa. Mun kantti ei riittäis noiden kantamiseen, mutta hitto, joskus olis pakko kokeilla!!!

  VastaaPoista
 6. Mäkin oon ihastunut leopardin ja raikkaan raidan liittoon. Mun suosikki on ISO leopardihuivi ja mustavalko-raitapaita sekä farkut :)
  Ihanalta näytät ja sulla toimii yhdistelmät, joissa useimmat näyttää ei-niin-imartelevalta. Se on taito jos mikä <3

  VastaaPoista
 7. Hyvin toimii, sulla :) Mutta tiedätkö mitä, arvoisa muotikoordinaattori: sen sun vinkkaama kukkamekko lyhyille tyypeille (siis se joka on myyty loppuun oikeassa koossa) kummittelee mun mielessä. Nyt pitäisi sellainen saada, mutta mistä???

  Lepäile rauhassa, vastailet kun jaksat, jos sittenkään. Muiskuja päivään <3

  VastaaPoista
 8. Vautsi vau, oon ihan ihmeissäni miten hyvin nuo kaksi aivan eri maailmoista olevaa asua sopivat kuin nenä päähän. Jes sä osaat yhdistellä! Suuremmoista syksyn alkua ihana <3

  VastaaPoista
 9. Joo, toimii. Yllättävää :) Ai niin, mullakin on leoparditakki, kunhan kylmenee niin laitan päälle :) Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top