Jos törmäisin viime viikonlopun silmiini tänään, tuskin tunnistaisin niitä omikseni :D

keskiviikko 23. elokuuta 2017

Minähän en ole mikään meikkivelho, mutta joskus sitä tsemppaa meikissä vähän enemmän kuin yleensä. Näin kävi viime viikonloppuna, kun meillä oli sukukokous. Halusin kokeilla jotakin erilaista: tässä tapauksessa smokey eyes meikin tekoa ja mielestäni se onnistui aikas hyvin. Ohjeita on youtube pullollaan!

Ohjeet:
- pohjusta luomet taputtelemalla niihin pohjustusvoidetta (lumenen pohjustusvoide on suosikkini)
- levitä liikkuvalle luomelle ruskeaa luomiväriä luomivärisiveltimellä ja pidä raja "kissamaisena"
- rajaa alaluomi ruskealla luomivärillä
- kun olet tyytyväinen luomivärin muotoon ja väriin, häivytä mahdolliset epätasaisuudet ja tarkista kissamaisen häivytyksen muoto
- käytä tarvittaessa voidemaista luomiväriä, jolloin lopputulos on erityisen pysyvä (lempparini on HM voidemainen luomiväri)
- rajaa silmät mustalla tai tummanruskealla kajaalilla ja lisää kilo mustaa (Maxfactor) ripsaria

Tykkäsin meikistä ihan kauheasti (joten piti illalla vielä mökillä mökkivaatteissa kuvata nassu muistoksi), tunsin itseni hetkellisesti ...no jos en Janina Frostelliksi niin ainakin oman elämäni luksusmuijaksi.

Haastankin kaikki kokeilemaan joskus jotain ihan uutta, pätee se sitten meikkiin, harrastuksiin tai vaikka ruuanlaittoon! Se oikeasti piristää oloa kummasti :)
Iloa päivään!
  

7 kommenttia :

 1. Todella onnistunut silmämeikki! Näytät todellakin upealta <3 (Tosin sitä olet kyllä ilman meikkiä ja ihan naturellina.)

  Mä olen silmämeikissä ihan auttamattoman kömpelö ja kaavoihin kangistunut. Pitäisi kokeilla varmaan jotain uutta joskus - ja varautua pesemään naama viiteen kertaan sen jälkeen :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis <3 Ja kuten Tuulakin mainitsi, olet upea ilmankin.

  Tänä aamuna juuri mietin, että tarvitsisin ihan oikeasti meikkikoulutusta. Silmämeikissä on kolme tasoa: pelkkä rajaus + ripsari, kevyesti luomiväriä + edelliset, kahta väriä luomiväriä + rajaus + ripsari. Ja aina tuntuu, että lopputulos näyttää samalta. Smokey Eye ei näytä utuisen eteeriseltä. Ja tuohon meikkikoulutukseen haluaisin myös valot ja varjot sekä loistavan tasaisen meikkipohjan. Mistähän tuollaisen löytäisi? Varmaan tällä iällä pitäisi osata jo meikata. Enkä puhu mitään juhlameikistä, siihen en taivu ollenkaan (tai sitten se näyttää ihan samalta kuin arkimeikki :D)

  VastaaPoista
 3. Upeat silmät! Hyvin opittu.
  Treenaa joskus mullakin :D

  Tuija, mä en tajua hönkäsen pöläystä noista valoista ja varjoista. En vaan tajua.

  VastaaPoista
 4. Kaunis oot <3
  Mie oon ihan surkea luomivärin käyttäjä.

  VastaaPoista
 5. Minä en ikinä käytä luomiväriä. Joskus olen yrittänyt, mutta eihän siitä tule mitään. Sulla on selvästi taito hyppysissä!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis ja freshi meikki. Näytät kerrassaan upealta <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top