Repsahtanut habitus raikastuu

perjantai 4. elokuuta 2017

Niin se vaan on, että kun tukka hyvin, niin aika moni asia on hyvin. ;) 

Tulipa testattua ensimmäistä kertaa tallinnalaista kampaajaa ja wautsi wau olen niin positiivisesti yllättynyt ja lopputulokseen hurjan tyytyväinen. Niin tyytyväinen, että voisin kuvitella meneväni seuraaavaksi Tallinnaan ihan vaan kampaajalle. 

Joidenkin kampaajien kanssa vaan synkkaa heti ensi sekunnista lähtien, ja tulee heti sellainen olo, että on hyvissä ja turvallisissa käsissä (epäonnistuneita kampaamotukkia ja kotiblondaushommia on tullut kokeiltua tällä iällä ihan jo tarpeeksi). Niin se vaan on, että todellinen ammatti-ihminen osaa hommansa ja lopputuloksena on nyt lähes täydellisyyttä hipova kuontalo ja repsahtanut habitus on taakse jäänyttä elämää. Raitojen värisävy on nyt juuri oikea, sellainen lämminsävyinen Jennifer Aniston/aurinkoraita-tyyppinen, kampaaja löysi heti mun päälaella sijaitsevan pyörteen, joka otettiin huomioon leikkauksessa, short-bob mallin täydellisyydestä puhumattakaan. Olo tuntuu riemukkaalta, hohdokkaalta, nyt tunnen olevani omanlaiseni monimuotoinen – vaan en täysin luontoäidin lahjojen siunaama - kokonaisuus. God knows, tätä tarvitsinkin!

Tänään kohti eläinlääkäriä, koiruudella on löytynyt isokokoinen patti kaulasta ja olen kovin huolissani.  Patti on kasvanut muutamassa päivässä lähes kananmunan kokoiseksi. :(

Muiskuja viikonloppuunne joka tapauksessa!  
7 kommenttia :

 1. Toi tukka ON täydellinen! Sopii sulle niin hyvin <3 Oot selkeästi lyhyehkön tukan nainen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tukka ihanalla naisella ❤️ Tykkäisin itsekin tuollaisesta...

  Kerrohan pian Kongon kuulumiset

  VastaaPoista
 3. Ihania asioita kuten täydelliset hiukset ja onnistunut kampaamokokemus ja sitten tosi pelottavia asioita, pidäthän ajan tasalla. Zemppiä ihanuus <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat hiukset. Mun äiti käy aina Tallinnassa käydessään myös kampaajalla.
  Tsemppiä koirulin kanssa, toivottavasti ei ole mitään vakavaa ❤️

  VastaaPoista
 5. Minä jos kuka tiedän miltä tuntuu lähteä kampaajalta kun ajatukset on mennyt niin pahasti ristiin että sinä olet se joka on maksanut jostain ihan muusta mitä olit ajatellut.
  Ihanat noi sun hiukset <3

  VastaaPoista
 6. Ihan super!! Jos mä olisin blondi, haluisin näyttää JUST tommoselta.

  Ja hei kiitos riemukkaasta blogistasi, tää on ihana. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top