Weekly Report

maanantai 28. elokuuta 2017

Viikko oli infernaalisen flunssainen, harmaa ja hetkellisesti oli mielikin. Pettymys tavoitellusta työpaikasta oli jotenkin käsiinkosketeltava varsinkin kun satoi ja ulkonakin oli ankeaa. Luovutin myös pimeneville illoille ja sytyttelin kotona kynttilöitä - taidan tehdä tästä joka iltaisen tavan, niin "valaisevaa" se oli. Myös villasukille oli käyttöä! Ei auta muu kuin hyväksyä, että syksyfibat ovat täällä.

Laitoin taas kerran uusia työhakemuksia menemään ja sain sitä kautta taas potkua elämään ja uskoa itseeni. Sain myös oudon tsemppihengen päälle, että MINÄ LÖYDÄN TYÖPAIKAN, mulla on kaikki maailman taidot ja olen sen lisäksi hyvä tyyppi - en lannistu...en en!!

VIIKON ASU: Back to basics eli Lindexin kipparijakku ja Esprit farkut pääsivät taas päälle.


VIIKON MUISTELOT: Prinsessa Dianan kuolemasta 20 vuotta. Minähän olin nuorena fanaattinen Diana-fani, ei sitä fanitusta oikein edes osannut selittää, mutta jotain kiehtovaa, luonnollista, viatonta, kaunista ja ihailtavaa Dianssa oli.  Ehkä fanitukseen liittyi myös nuoreen tyttöön vetoava romanttinen "prinsessa löytää prinssin"- satu, joka tosin myöhemmin osoittautui pettymykseksi.


Huoneeni oli tapetoitu kauttaaltaan Dianan kuvilla, joita etsittiin bestiksen kanssa töölöläisistä roskiksista.  Onni oli sellainen päivä, jolloin sitä löysi uusia kuvia Dianasta, se oli niin tuuri peliä, kumman käsi osui roskiksessa oikeaan naistenlehteen. :) Enkä ikinä unohta vuoden 1981 häitä, ne olivat jotain niin ihanaa!

Diana oli hyvin epätavallinen kuningasperheen jäsen, sillä hän näytti tunteensa avoimesti. Hän kosketti ihmisiä paitsi henkisesti, myös fyysisesti tervehtimällä niitä, jotka olivat saapuneet paikalle seuraamaan prinsessan julkisia esiintymisiä. Niin ja olihan Diana äärimmmäisen kaunis ja hänen ongelmansa mm, syömishäiriöt vahvistivat sitä kuvaa, että Diana ymmärsi muitten huolia ja välitti niistä ja oli empaattinen toisin kuin etäinen hovi. 

Seurasin hänen tarinaansa koko hänen elämänsä ajan naistenlehdistä, ja minulla on mm. muutama hänen elämästään kertova kirjakin. Uudet elämänkerrat tosin kertovat täysin toisenlaisesta Dianasta, hänellä oli myös manipuloiva puoli, ja hän osasi pelata valtapelejä. Totuus onkin varmasti monisyinen - mutta siltikin hänessä oli sitä jotain. RIP Diana.

Äitimme prinsessa Diana -dokumentti nähdään Yle TV1:ssä ti 29.8. klo 19. Ohjelma on katsottavissa Yle Areenasta 90 päivän ajan.

VIIKON RESEPTI: Tein Mummon maukasta kaalipataa ja söin koko kattilallisen puolukkahilloa unohtamatta. Taivaallista!

VIIKON HEMMOTTELU: Mainonnan uhrina ostin uutta L'Oréal Paris Age Perfect 50ml kosteuttavaa ja heleyttävää kasvonaamiota ja täten oli illan juomankin oltava sävy sävyyn: eli rosekuoharia. Olin oikein tyytyväinen perjantaisiin iltapuhteisiini, koska sain lakattua myös varpaankynnet.  
 

 


VIIKON ILO: Skandinaaviseen tyyliin luottava Arket-ketju avasi ensimmäisen liikkeensä perjantaina 25. elokuuta Lontooseen, ja Kööpenhaminan liike seuraa pian perästä. Onneksi 25. elokuuta avautui verkkokauppa joka toimittaa tilaukset Suomeenkin. Ihastelin erityisesti - yllättävää kyllä - ihania raitaneuleita. Tuon allaolevan merinovillaisen neuleen ottaisin vaikka heti! 
Kuva


VIIKON AJATUS: 
Kun muutat tavan,
jolla tarkastelet asioita,
tarkastelemasi asiat muuttuvat.

-Max Plank


Iloa viikkoon siskot!

19 kommenttia :

 1. Työpaikkapettymystä lukuun ottamatta viikkosi oli mukava! Mä niin nautin tästä syksyn tulosta! Se vain on mun vuodenaikani. Nyt kun poikakin on taas siirtymässä omaan kämppäänsä ja vie tavaransa, on siivouspuhti itsellä päällä. Pitää saada koti kuntoon ja mahdollisesti jo tuo yksi huone itselle laitetuksi. Mietintä on päällä!
  Kyllä se työpaikka sieltä tulee, mutta mä muistan nuo pettymyksen tunteet kun itse hain paikkaa. Mä olin aina se kakkonen, eli tyyppi joka juuri ei tullut valituksi. Pirullista! Mutta kun se sitten kerran natsasi, niin sen jälkeen en ole työttömäksi joutunut.
  Pirteyttä viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen vuosi vuodelta enemmän syysihminen, jotta kyllä tää tästä lähtee. Esim ne kirpakat aamulenkit...jotain niin parhautta.

   Kiitos tsempistä ihana! Pitää vaan uskoa itseensä, ja kyllä mä uskonkin vaikka pettymykset pitää hetkellisesti "prosessoida".

   Poista
 2. Meilläkin pyörii täällä pientä syysflunssaa, pojat ehtivät olla 3 päivää koulussa kun iski. Hetkellisesti oli mieli matalana, että nytkö se sairastelu alkaa. Plääh!

  Tsemppiä työnhakuun! Se on tänä päivänä, kun hakijoita on niin järkyttävän paljon, raskas urakka. Mutta se uusi työ löytyy kyllä! Olen varma siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plääh, johan on tänä vuonna ajoissa taudit jyllänneet. Tuplaplääh.

   Kiitos sinullekin tsempeistä ja uskosta, urakkahan tää on mutta pitää ottaa haasteena. Kai.

   Muiskuja!

   Poista
 3. Lenssu meinasi täälläkin iskeä, mutta taisi lauantaiskumpat hyvässä seurassa viedä taudin alun pois :D

  Töiden hakua on täälläkin edessä. Tämän aamun saldo oli aikas masentava. Mutta kyllä me täältä vielä noustaan ja näytetään.

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah skumppa hyvässä seurassa on varmasti täydellinen flunssan karkoittaja!! Tämä kaikille tiedoksi ja toimivaksi neuvoksi.

   Kyllä meille loistopaikat löytyy - se on 100% varma <3 Muisk!

   Poista
 4. Hyvin elämänmakuinen viikko takana. Tsemppiä ja haleja tähän viikkoon ❤️

  VastaaPoista
 5. Ihanaa alkanutta viikkoa! Toivottavasti flunssa ei enää vaivaa. On ihan sun näköinen tuo raitapaita. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne ihana!

   Raitapaitoja ei ole koskaan liikaa on mottoni :P

   Poista
 6. Ihanaa alkanutta viikkoa! Toivottavasti flunssa ei enää vaivaa. On ihan sun näköinen tuo raitapaita. 😊

  VastaaPoista
 7. Kuulinkin, että lenssu kaatoi sinut eikä nähty Nurmen reissulla. Harmi homma! Parempaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLi kyllä harmi ettei törmätty, ja täällä vasta harmittikin. Mutta ihanaa, että teillä oli mainio päivä - oli hauska seurata sitä somen kautta <3

   Poista
 8. Kyllä, työpaikanhan sinä saat ja löydät <3

  VastaaPoista
 9. Arvostan niin sua, koska aidosti kerrot epäonnistumisista ja työttömyydestä ja työpaikan hausta, luot kuule toivoa asenteellasi myös muille. <3

  Sitten tuo töölöön roskisten dyykkaus Diana-kuvien takia, en vaan kestä ja pakahdun, kun ollaan tehty samaa ja taatusti samaan aikaan, hei kuka muu, kuin me! Olin muuten yksin, mulla ei ollut Diana-kamua, fanitin ihan yksin, voi oltaispa tavattu dyykatessa niitä roskiksia. <3

  Kipparitakki löytyy täältä ja raitaan vannon, jotenkin on taas pelottavan paljon samanlaisia juttuja.

  Muiskis ja usko itseesi, se työpaikka se vielä tulee sieltä ja sitten olet ihan hei, näin sen piti mennäkin.
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen kauniista sanoistasi, juurikin samoja asioita arvostan sussa, säkin kerrot asioista suoraan.

   Mistä sitä tietää vaikka me oltaiskin kuule dyykkaltu juuri samoja roskiksia ja mä olisin hipeltänyt sun käsivartta siinä "työn" touhussa. ;) Todellakin...oltaispa tavattu jo tuolloin :D

   Kipparitakit ovat ihkuja ja meillä on hyvä maku.

   Mä yritän uskoa, vaikka välillä on päiviä kun olo on valju ja usko itseen alhainen.

   Muiskuja sinä ihana sydämellinen ihminen <3

   Poista
 10. Olen Tiia k:n kanssa niin samaa mieltä! Ssu aitous ja rehellisyys sykähdyttää aina.
  Mä dyykkasin roskiksista Heppahulluja :D
  Kipparitakkeja ei mulla ole eikä ole ikinä ollut. Kohta varmaan on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama rehellisyys on juurikin sussa muru, siksi meillä synkkaa. <3

   Iik happahulluja!! En olisi uskonut susta!!!??

   Ihan varmasti on kohta.

   Muiskuja ihana<3!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top