Hallitsematon kimonohurahdus

torstai 7. syyskuuta 2017

Tein jo aiemmin listaa omista syyshankinnoista tai ainakin haavelistastani täällä, ja nyt on yksi haave toteutunut, jippii! Siinä se on – vihdoinkin kauan etsitty kukkakuosinen kimono!! Omani löytyi Lindexiltä puoleen hintaan, joten olihan se IHAN PAKKO ostaa. Eikä haittaa, vaikka pojat sanoivat, että tämä näyttää pyjaman yläosalta  :DKimonot ovat siitä ihania, että ne on liehuvia, aavustuksen verran boheemeja ja ne on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Alle vaikka toppi, t-paita tai poolo. Alaosaksi farkut, suorat houst, pyjamahousut (uhkarohkeaa, ettei vain mene överirennoksi), sortsit (no ei ehkä enää näillä keleillä) tai hame. Kimonon valinnassa on tärkeää istuvuus, valitse mieluummin liian iso kuin liian napakka. Jos kimono on liian pieni, se saa käyttäjänsä näyttämään isolta, ja sitähän me emme missään nimessä halua!

Ao. Mangon kimono on myös ihana, mutta en osta, en!

Valloittavaa torstaita!

Kuva

7 kommenttia :

 1. Pyjaman näköinen tai ei, niin tosi kaunis :) Mäkin voisin ostaa, jos löytäisin sellaisen riittävän virtaviivaisen näköisen, jossa olisi solmittava vyö. (Paitsi että juuri nyt olen kyllä ostolakossa... ehkä.)

  VastaaPoista
 2. Toihan on aivan ihana, eikä yhtään näytä pyjamalta :)
  Mukavaa torstaita Taru ❤️

  VastaaPoista
 3. No hei ihan pakko ostaa, näytät ihanalta, valloittavalta <3 Muiskuja <3

  VastaaPoista
 4. Ei vitsit, miten ihmeessä nuo vaateketjut ei tajuu palkata sinua mannekiinikseen, oot ihan mahtava!!!!! Nämä kuvat vangitsee!!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top