Parasta juuri nyt

perjantai 29. syyskuuta 2017

- IKEA:an tehty joka syksyinen kynttilänhakureissu. Kynttilöitten polttelu iltaisin on jo alkanut ihan täydellä teholla ja nyt on millä poltella! Kynttilät edistävät mielenterveyttä, olen vahvasti sitä mieltä.
- työhaastattelu ensi viikolla. Toivoa on, on on!
- Karita Sainion Hyvin eletty, joka on esittelyn mukaan:
Jokaisen nykynaisen must-have-käsikirja kestävään elämäntapaan. Vastuullisuus on chic. Yhä useampi haluaa kosmetiikkansa puhtaana, muotinsa eettisenä ja ruokansa vegaanisena. Hyvin eletty opastaa kattavasti kauniiseen vastuulliseen elämäntapaan. Mitkä materiaalit kuormittavat ympäristöä vähiten? Mitkä brändit huolehtivat yhteiskuntavastuusta? Miten huomioida eettisyys luopumatta omasta elämäntyylistään?
Olen lukenut kirjaa 20 sivua, ja täytyy sanoa, että se on nerokas. Se ei kylläkään ole mikään hyvänmielen kirja, tai päästä lukijaansa helpolla ja pisteet juuri siitä. Tykkään, että kirja haastaa lukijaansa. Hyvin Eletty- kirja saa ihmisen oikeasti miettimään valintojaan ja miten niitä voisi tehdä toisin?  Uskon, että aika moni meistä voisi elää vastuullisemmin.

-  se, että pääsen mökille viikonloppuna. On jo suorastaan musertavan ikävä mökkeilyä, saunomista & uimista ja sitä, että sitä nukkuu yöt kuin tukki happimyrkytyksen vuoksi. Kongokin nauttii kun saa kirmata vapaana ja pojatkin oikeasti ovat ihan innoissaan lähdössä. Tiedossa on myös puuceen tyhjennys, joka on siskon ja mun jokavuotinen (kyseenalainen) kunniatehtävä.
- vielä sitä saa suht mehukkaita kotimaisia tomaatteja. Tomaatti-mozzarella salaatti, johon laitan tuoretta basilikaa ja avokadoa. Heaven on earth!
- ihana Galette-resepti, jotka bongasin Saaran Lautasella blogista. Jos olen oikein tehokas, tekaisen tämän mökille iltapalaksi. Entäpä Beach House Kitchen-blogin helppo pelmenilasage? Jopa minä osaisin sen (ehkä) väsätä :)
- nutturat, joita on väsätty taas omalle päälaelle. Yritän säästää  rahaa siirtämällä kampaajalle menoa, ja näinhan se onnistuu. Ohjeet täällä.

Valloittavaa viikkistä, tyypit! Pysykää ihanina – juuri sellaisina kuin olette.    

12 kommenttia :

 1. Ihanaa mökkeilyä ja rentoa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
 2. Pitääkin etsiä tuo kirja käsiin. Oikein upeaa mökkiviikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, tuo kirja on tosiaan lukemisen arvoinen <3

   Poista
 3. Mahtavaa mökkeilyä ja oi sulla on ihanaankin ihanamman Karitan kirja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toi kirja on todella hyvä. Ja viisas. Hyvin viisas. Omantunnnontskia täällä....

   Poista
 4. Mökkeily on ♥ Täytyykin koittaa löytää tuo kirja. Mukava tämä blogisi, insta kavereita ollaankin jo oltu ennestään ja jäin tännekin lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle ♥
  https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi / Maiccu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun kävit Maiccu, mäkin kävin vierailulla, tulen totta vie takaisin uudestaan.

   Ja lisäsin sinut suosikkeihin <3

   Poista
 5. Kuulostaa ihan huikealta, puuceen tyhjennystä lukuunottamatta, haha :D
  Täytyykin mennä kaivelemaan tuo mainitsemasi resepti itsellekin.
  Kivaa alkanutta viikkoa Taru<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mä itseasiassa tyhjensin yksin puuceen. Ihan huippumeininki/tuoksu oli, tai not :D

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top