Tänään mietin

perjantai 15. syyskuuta 2017

- Ihmettelin ihmisten käytöstä tilanteessa, jossa Jari Sillanpää jää kiinni amfetamiinin käytöstä. Miksi  suomalainen iskelmäfani hyväksyy artistien törttöilyn viinan kanssa, mutta kun on kyseessä astetta vahvempi huume, ihminen lytätään täysin? Toisaalta hiukan särähti korvaan kun  Jari Sillanpää kertoo faneilleen  Iltasanomien kautta: "Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen, vaikka koin, että olin täysin ajokykyinen. Pyydän tätä anteeksi."Artikkelissa hän ei pahoittele, että on käyttänyt amfetamiinia. Onko Sillanpään mielestä ok käyttää huumeita. Onko se selitys, että etsii uusia kokemuksia?

- Olen tuuminut mielen ja kehon yhteyttä. Miten kaikki vaikuttaa kaikkeen, eikä ihminen ole kokoelma irrallisia osasia, jotka toimivat itsekseen. Olen aloittanut taas punttisalin ja kyllähän se tuo hyvä fiilistä kokonaisvaltaisesti myös mielelle. Ihan uskomatonta! Miten sitä unohtaakin urheilun tuoman hyvän nosteen, kun pitää taukoa. Olen myös innostunut Zinzinon Balance Oilista, jota tilasin itselleni - raporttia seuraa. Kokonaisvaltainen hyvä olo...täältä tullaan!

- Parin viikon kuluttua vietämme perheen kesken mökillä kesän lopettajaisia. Ikävöin rakasta mökkiä jo valmiiksi. Snif.

- Syksyllä yksi parhaista jutuista on lukeminen. Meneillään on uusin Maria Kallio/ Leena Lehtolainen.

- Ihanaa, että Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet jaksot alkoivat. Rohkeaa, aitoa ja niin koskettavaa!

- Miten raikkaalta näyttääkin ao kuvien värit ja printtien yhdistäminen? Pitääpä kokeilla!

Ihanaa viikonloppua murut!

Kuvat lainattu
 

12 kommenttia :

 1. Mä oon samaa mieltä, että kuntoilu kyllä boostaa myös mielen hyvinvointia - kiitos kasvaneen kuntotason ja endorfiinien :) Sekin on kiva, jos huomaa, että tulee tulosta jossain muodossa. Itse saan kiksejä siitä, jos saan vängerrettyä hivenen enemmän painoja tai toistoja kuin edellisellä kerralla :)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuntoilun jälkeinen olo on kyllä niin huippu. Joskus liikuntasuorituksen jälkeen tulee mahtava olo, vaikka lähtiessä olisi väsyttänyt valtavasti. Jotta tätä pitää kyllä jatkaa, kun on alkuun päässyt.

   Aurinkoista sunnuntaita ihana <3

   Poista
 2. Tuo ylimmäinen kuva oli todella inspiroiva. Kiitos siitä! Minäkin haluan prittihameen ja valkoisen kauluspaidan ja näyttää elegantilta.

  Kuntoilua en voi kommentoida. En muista mitä se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin toi yhdistelmä oli vallan upea. Printtihame on saatava, mielellään kukkainen.

   Mäkään en muistanut, olin jo oikeasti unohtanut, koiralenkit on ihan eri asia. Mutta suosittelen kokeilemaan - ihan vaikka kotijumppa 20-30 min. Babysteps...

   Poista
 3. Jo pienikin liikunta antaa kyllä voimia. Vaikka en muuta tekisi, niin pyöräilen kaikki työ- ja kauppareissut.
  Ihanaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta ja yritän aina muistaa että "vähänkin liikunta auttaa". Toi, että pystyy pyöräilemään työmatkat on ihan huippua.

   Ihanaa sunnuntaita Outi <3

   Poista
 4. Anteeksi tulee Jarille antaa, enkä hyväksy julkista teilaamista eli oman pahan olon purkausta. Mutta myöskään huumausaineiden vaikutuksen alla ratissa, en hyväksy sitäkään. Paha paikka.

  Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen meistä tekee elämässään virheitä, ikävä kyllä julkkis on se jonka henkilökohtaisia asioita puidaan mediassa päivästä toiseen. Paha paikka on. Toivottavasti Jari saa apua, hän on jotenkin todella symppiksen oloinen ihminen.

   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 5. Ihanat nuo asukuvat! Mielettömän energisiä ja raikkaita printtejä <3
  Haluan ehdottomasti tuon ylemmän kuvan kukkahameen ja alimman kuvan musta korkokengät <3
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuli järkyttävä kukkahamekuume. :P

   Ihanaa alkuviikkoa <3

   Poista
 6. Mä just ajattelin ihan toisin eli viinasta möykätään, mutta esim. vauva-palstalla oli yllättävän huumemyönteistä kommenttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvapalsta taitaa olla ihan oma maailmansa. Mitä iltapäivälehtiä ja niiden keskusteluita on seurannut, kyllä mielestäni tämä Jarin huumeiden käyttö on ollut astetta vakvampi asia yleisölle.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top