Weekly Report

maanantai 18. syyskuuta 2017

VIIKON LÖYTÖ: Täydellinen napakka ja paksu raitapaita Lindexiltä (klik). Materiaali:100% ekologista puuvillaa. Suorastaan löytö! Hinta 24,90 eur.

VIIKON RAVINTOLA:  Tapasin viikolla ex-työkamun ja hän vei mut - ensi kertaa elämässäni - vietnamilaiseen ravintolaan Onamiin (Forumiin) syömään pho-nuudelikeittoa. Pho- keiton juju on nimenomaan liemi, ja sen kyllä sanon, että suomalaisessa keittiössä on haasteita samojen aromien aikaansaamiseksi. Niin hyvää ja kevyttä(kin)! Pisteet vielä Onamille: hinta-laatu-suhde erinomainen. Pho-keitto kanalla kustansi 10 eur.VIIKON TEATTERIELÄMYS:  Veera Kiiskisen käsikirjoittama ja ohjaama Kansallisteatterin Sisäistetyt teoriat rakkaudesta oli realistinen ja erittäin virkistävä teatterielämys. Kukapa ei olisi riidellyt kumppaninsa kanssa niin että legot (ainakin kuvainnollisesti) lentävät kuten näytelmässä tapahtuu?  Entä mitä ovat ne sisäistetyt teoriat rakkaudesta?  Nehän tulevat menneisyydestä. Äitien, isien ja esivanhempien kokemukset, käytösmallit ja rakkaus suodattuvat aina suhteeseen sen alusta saakka, ne mallit ovat niin selkärangassa. Mikä siinä onkin, että sitä ajattelee, että minusta ei tule esim äitini kaltaista ja sitten sitä omaa samoja maneereja hyvässä ja pahassa?

Kaija Kiiski äitinä näyttelee valloittavan tarkkanäköisesti. Ja Irina Pulkan hahmo Ingeborg-tätinä  varastaa koko shown itselleen aina ilmestyessään lavalle. Aivan hulvaton hahmo! Niin ja Ilkka Villi on syötävän ihana ja osaa näytelläkin, saisiko hänet pussiin ja kotiin toimitettuna :P? Vitsivitsi. Vai oliko?
(KUVA: Tanja Ahola)

VIIKON SARJA: Ylen uusi epookkidraama The Halcyon sijoittuu 1940-luvun Lontooseen, toisen maailmansodan aikaan, jolloin sodan uhka oli ilmeinen ja se läheni vääjäämättä suurkaupunkia. Näyttävää sarjaa on verrattu suosikkeihin kuten Downton Abbey ja Mr Selfridge.Taattua brittilaatua, koukutuin jo ekan jakson jälkeen.

VIIKON  ILO: Kongon serti Hyvinkään ryhmänäyttelyssä. So proud!

VIIKON NÄYTTELY:  RED" RED? RED! - Crafting Plastic Waste -näyttely. Mitä tapahtuu, kun pannaan yhteen ryhmä Aalto-yliopiston suunnittelijaopiskelijoita ja rekallinen muovisia Cokis juomakoreja? Lopputuloksena oli 100 % kierrätetystä muovista luotuja lampunvarjostimia, hedelmäkori, huoneen jakaja ja vaatteita, you name it. Uskomatonta, huikeaa ja niin tulevaisuutta - siitä olen varma.
VIIKON AJATUS: Syksy on toinen kevät, kun jokaisesta lehdestä tulee kukka.
-Albert Camus

Ihanaa uutta viikkoa murut! 

12 kommenttia :

 1. Kiitos raitapaitavinkistä, tahtoo, syöksyin tänne kun bongasin instasta sun raitapaidan. Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi on oikeasti loistopaita. Mä en kestä näitä nimeltä mainitsemattomia löpsöjä ohuita raitatrikoopaitoja. Ei ei ei. Raitapaidan pitää olla napakka, voisin kirkua jos haluaisin, mutta en halua ;)!!

   Muisk <3

   Poista
 2. Voi tuota Kongoa <3

  Mä luulen, että Ilkka Villin vois toimittaa sulle kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että Ilkan voisi saada tänne. Pitää vissiin pyytää apua Kansallisteatterilta ;)

   Muiskuja<3!

   Poista
 3. Onnea Kongolle ja sen emännälle! Hieno juttu <3
  Ja kiitos tv-vinkistä, täytyykin tsekata tuo sarja näin flunssapäivän iloksi!

  Kivaa viikkoa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan ei ole osaa eikä arpaa Kongon voittoihin, paitsi ehkä sillä, että Kongo on sosiaalinen ja leppoisa luonne. Kongon kasvattaja hoitaa areenat ja palkinnot.

   Muiskuja <3

   Poista
 4. Hyvä Kongo!
  Halcyonia en ollutkaan huomannut, toivottavasti näkyy Areenasta! Minähän olin ihan Downton Abbey koukussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun brittidraama on loistavaa, se on loistavaa. Halcyon on loistava, älykäs ja viihdyttävä. Toi on ihan sun juttu, Kepposka.

   Poista
 5. Sinulla on ollut kiva viikko!
  Mainio raitapaita! ! Ja Kongolle onnea! Ja kiitos sarjasuosituksesta!
  Mukavaa uutta viikkoa, Taru ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon oli viime viikolla kivoja juttuja, tylsien juttujen vastapainoksi. Näin se tasapaino säilyy. Ihanaa loppuviikkoa kultainen Tuula <3

   Poista
 6. Kiva viikko takana, toivottavasti myös hyviä päiviä tulee tälläkin viikolla. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin toivon, hyviä päiviä myös sinne kultainen Outi <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top