Marimekon Ihana Gunella mekko

perjantai 13. lokakuuta 2017

Aktiivisena muotikoordinaattorina tutkailen aina innolla suomalaisten vaatemerkkien mallistot. Nanso on yllättänyt tänä vuonna positiivisesti, näyttää aidosti siltä, että Nanso haluaa uudistua ja olla enemmän kuin säkkimäisten trikoovaatteiden pyhättö. Pisteet siitä!

Entäpä Marimekko? Marimekon syysmallisto oli jälleen kerran uskollinen Marimekon retroperinnölle. Merkille niin tyypilliset raidat, tunikat, paitamekot ja retromaiset printit ovat läsnä edelleen. Yllättäjiksi nousivat leveät, vajaamittaiset nahkahousut ja laatikkomaiset ulkotakit, jotka olivat yllättävän raikkaan näköisiä.

Mielenkiinnolla jään myös odottamaan miten Marimekko uudistuu nyt kun luova johtaja Anna Teurnell lähti yrityksestä?  Kahden vuoden aikana hän ehti uudistaa Marimekkoa reippaasti - mutta valitettavasti kansainväliseen läpimurtoon on merkillä vielä matkaa. Retroilulla ratsastamista voi tehdä jonkin aikaa, mutta ei ikuisesti.

Itse ihastuin tähän Marimekon Gunella mekkoon, jonka pystyraidat antoivat mekolle hauskaa särmää. Tämä mekkoa voisi käyttää mm. poolopaitaan tai pillifarkkuihin yhdistettynä. 

Iloa viikonloppuun!8 kommenttia :

 1. Monesti olen ihastelen katsellut Marimekon vaatteita mutta niiden tyyris hintalappu saa minut perääntymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama juttu, aina välillä näen jotain kivaa, mutta tosiassa vasta alesta VOISIN = olisi mahdollista ostaa Marimekon vaatteita. <3

   Poista
 2. Ihana mekko ja piristävää, että raidat ovat noin päin.
  Ihanaa viikonloppua ihana Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain super kivaa mekossa on ja uskoakseni nuo raidat pystypäin "kaventavat".

   Ihanaa lauantai-iltaa ihana Outi <3

   Poista
 3. No ihana mekko onkin, raita is best <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidat forever...pysty tai vaaka-päin :D

   Muisk <3

   Poista
 4. Upea mekko! Kiva kun vaatteessa on joku "juju". Itse en ole mikään Marimekko-fani, vaikka ihailenkin printtien ja värien käyttöä. Mielestäni täällä suomessa näkyy vaatteissa ihan liian vähän värejä.

  Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin? Jotenkin raikas, retro ja klassinen samaan aikaan. Mäkään en ole ole mikään ultimate fani, mutta tykkään suosia suomalaista ja aina joskus Marimekolta löytyy helmiä.

   Ihanaa viikkistä Hertta-Viola <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top