Kaunein HM mallisto koskaan - ERDEM x H&M

tiistai 24. lokakuuta 2017

Kuten saatatte tietää, en ole ollut kovinkaan innoissani H&M yhteistyömallistoista, enkä ole tainnut koskaan ostaa yhtään vaatekappaleita kyseisistä mallistoista. MUTTA huiheijjakkaa, kun Erdem x H&M -vaatemallisto julkaistiin, olin aivan äimistynyt kaikesta siitä upeudesta.

Ihastuin mekkoihin ja pitsipuseroihin ikihyviksi! Musta pitsimekko kiilasi ehdottomaksi suosikikseni, ja sen jälkeen en hetkeen edes nähnyt muita. Kun toivuin salamarakkaudesta, likimain joka ikinen mekko löytäisi tiensä kaappiini, jos raha ei olisi este. Ja pitsipaita ja leoparditakki ja ja.....Että näin meillä!

Mutta mitäs tässä nyt oikein jorisen, alla seuraa kuvasatoa!

Tämähän on sillä selvä. Voitte ilmoittaa minut siihen ryysimisjonoon, joka muodostuu H&M:n eteen 2.11. Ryysiksessä törmätään ja tönitään! Mitä mieltä olette - hitti vai huti?
Kuvat HM täältäEhdoton mekkorakkaus!!!!!!

10 kommenttia :

 1. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, etten tykkää. Tai en voi sanoa etten tykkäisi, eivät vaan ole ominta itseäni. Olenhan tällainen muodista mitään tietämätön. Mutta muotikoordinaattorin tyyliin sopivia ehdottomasti, joten en ihmettele salamarakkauksia ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu joten on todella OK, jos ei tykkää. Mä kyllä niin voisin nähdä ton alimman pitpaidan sun päällä :D

   Mä oon ihan valuvaa hunajaa mitä tulee kukkamekkoihin :D

   Muiskuja <3

   Poista
 2. Ehdottomasti hitti! Musta pitsimekko vei myös minun sydämeni.

  VastaaPoista
 3. Tykkäisin muuten, mutta nämä näyttävät taas niiltä vaatteilta, jotka ovat kivan näköisiä 180cm ja 40kg mallien päällä, joiden kuppikoko on AAA. Taviksen 165-senttisen päällä vaikutelma voisi olla surkuhupaisa :D Eli huti-ääni taitaa tulla täältä, vaikka kuosit sinänsä ovatkin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen 168 cm ja ilolla sujahdan mihin tahansa mekkoon, vaikka kilojakin on :D

   Mä rohkenen sanoa, että kyllä esim pitsipaita olisi todella kaunis sun päällä, vaikkei pitsi-ihminen muutoin olisikaan....

   Kuitenkin jos vaate ei tunnu omalta, ei sitä kannata päälle laittaa. Tarkoitushan on näyttää vaatteissa fun and fabulous eikä epämukavalta!!

   Muiskuja!

   Poista
 4. Varmasti juuri sinun tyylinen, mutta omaan makuun ei natsaa :) Ainakaan näin ensisilmäyksellä :)

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän sekoamisen, koska nämä vaatteet tosiaan näyttää ihan sinulta. Ei muuta kun pennejä syrjään (säästöön) ja ostamaan ainakin pari vaatetta tuolta :)

  VastaaPoista
 6. No on kyllä taianomaista vanhan ajan hengen romantiikkaa <3

  VastaaPoista
 7. Kauniita on kyllä nuo hepenet! Noissa olisi ilo ja riemu tanssahdella koko päivä :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top