Kestopigmentointi Glory for you - salongissa

perjantai 27. lokakuuta 2017

Harvasta jutuista olen ollut yhtä innoissani ja täpinöissäni kuin kulmien kestopigmentoinnista, joka minulle tehtiin Glory for you - salongissa (klik). Pigmentointi tehtiin ns. shading tekniikalla, joka on melko uusi tekniikka jossa kulmien alareuna ja ”häntä” tehdään voimakkaammin, ja häivytetään ylöspäin  kevyesti ”sheidaten” jotta tuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen.

Jos jostain minulle on jäänyt legendaarinsen meikkitaiteilijan Raija Hulkkosen opeista mieleen, niin se, että kulmakarvat ovat aikuisen naisen kasvojen ryhdinantajat. Valitettavasti luontoäiti ei ole siunannut minua kauniilla kaarevilla paksuilla kulmakarvoilla, jotta kestopigmentointi on ollut mulla harkinnassa jo muutaman vuoden ajan.
Muoto löydetty, ihan mieletöntä!
Omat kulmat luonnontilassa (eli muutama hassu haiven :))

Ihana Mira

Jos jossain kannattaa olla tarkkana niin tekijän valinnassa, niissä on (nettikeskusteluiden perusteella) hyvinkin paljon eroja. Kulmien tekijäksi valikoitui Ihana Glory for you- hoitolan  Mira Heino. Tapasin Miran jo aiemmin syksyllä eräässä Glory for you salongin yhteistyötapahtumassa, jolloin pääsin Miran meikattavaksi. Vakuutuin Miran taidoista ja luottamustani kasvatti myös Miran Instatilin ennen-jälkeen kuvat.

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa 2-3- tuntia. Värin ja mallin suunnittelu tehtiin Miran kanssa yhteistyössä. Sen jälkeen iho puudutettiin puudutevoiteella, jonka jälkeen tehtiin itse pigmentointi. Pigmentointi ei koskenut, joissakin kohdissa tuntui lähinnä ihoa "ärsyttävältä", mutta pääsääntöisesti tunne oli erittäin OK.
VALMIS, (älä kiinnitä huomioita suurentuneisiin ihohuokosiini :))!!


Pigmentointi oli 40% tummempi heti toimenpiteen jälkeen ja vaalenee muutamassa viikossa - laittelen vielä kuvia kun kulmat ovat "valmiit" ja vaalenneet. Halutun lopputuloksen saavuttaminen edellyttää kahta pigmentointikertaa, joista toinen on noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Toisella pigmentointikerralla voidaan tummentaa ja vahvistaa pigmentoitua aluetta. Pigmentointi kestää n.1-3 vuotta eli se ei ole pysyvä vaan iän mukana tulevien muutosten mukaan myös mallia voi päivittää.
Hitsi vie olen tyytyväinen kulmiin, jotka aidosti tuovat ryhtiä ilmeeseen ja antavat kulmiin superkauniin kaaren ja muodon! Tuollaista mallia en olisi kuuna päivänä osannut itselleni tehdä! Tuntuu, että koska minulla on ihanat uudet kulmat, kaikki on mahdollista, olen ikionnellinen lopputulokseen! Ja sen vielä haluan sanoa, että jos mietitte kulmien microbaldingiä; menkää taitavalle ammattilaiselle!! Homma on nimittäin ihan taidetta sanon minä! Yhtä hienoa lopputulosta ei tule hutiloiden, suosittelen Miraa todella lämpimästi.

TARUN BLOGI- koodilla saat 30.12. mennessä varatuista kestopigmentointihoidoista 20% alennuksen. Shading tekniikalla tehty kestopigmentointi maksaa 490 eur josta siis 20 % alennus.

20% alennus myös ihanista Hydrafacial hoidoista. Lisää kokemuksesta täällä.

Glory for you -Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa. 
Runeberginkatu 4, 00100 Helsinki
Phone: 045 841 4242

Kauneushoito saatu alennuksella blogin kautta

9 kommenttia :

 1. näyttävät jo nyt kauniilta <3!

  Oon joskus harkinnut silmärajauksia...ja jatkan harkintaa edelleen....

  VastaaPoista
 2. Vitsit että on hyvän näköiset! :) Nuo kulmat on kyllä niin nappiin kuin olla ja voi. Itsekin oon joskus miettinyt kulmien kestopigmentointia tai kevyttä silmienrajausta, mutta se on aina jäänyt aikomukseksi. Helpottaisi kyllä jokapäiväistä meikkaamista, kun olisi valmiit "meikit" :)

  VastaaPoista
 3. Nyt mää oon niin kade kade kade sulle (siis silleen hyvällä tavalla). Mulla on yhtä paljon, yhtä tummia kulmakarvoja kuin noi sinunkin omat eli kartan ja kompanssin avulla ne vähäiset korkeintaan löytyy. Sit kun menet kynällä piirtämään niin saat töissä kuulla näyttäväsi Bresneviltä (näinkin on siis joskus valovuosia sitten käynyt). Eli semmoista.

  VastaaPoista
 4. Vau miten upea. Susta tuli ihan eri näköinen. Huikean hyvin tehdyt kulmat.
  Upea nainen. Sä siis.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää, saattaisinpa itsekin harkita moista :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan malliset kulmat. Tää on nyt jo sellainen hurja muodonmuutos.
  Kivaa viikonloppua Taru ❤️

  VastaaPoista
 7. Noi on kyllä hienot <3 Muistat varmaan, kun oli messuilla puhetta: mun mielestä naisella pitää olla huolitellut kulmakarvat. Itse en arkena omiani juurikaan korosta, mutta nypityt pitää olla. Mulla jotenkin katse aina hakeutuu toisten kulmakarvoihin, ja alan suorastaan kiemurrella, jos kulmat on epäsiistit. Kenenkään kulmien mallista tms. en välitä, mutta siistit pitää olla.

  Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
 8. Kauniin näköiset kulmat kyllä tuli. Ja totta, ne tuo kasvoille ryhtiä.
  Itselläni myös muutama hassu haiven ja vasta paro vuotta sitten opetellut niitä meikillä tekemään, mutten osaa niin olkoon :)

  Ihanaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kyllä kohottaa katsetta, wau upeat! Kamukin kävi juuri ja näytti I Love me-messuilla kulmiaan ja oli niin upeat nekin.

  Ihanaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top