Korppuiho löysi pelastajansa

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Joka syksy kohtaan saman ongelman, iho on kuiva ja kiristelee.  Rypyt, juonteet koristavat kasvoja ja pigmenttiläiskät tekevät ihon kivan laikukkaaksi ja iho oikeasti haljaa kosteutta. Etsinnässä onkin ollut pitkään kohtuuhintainen todella kosteuttava voide. Minähän vaihtelen kasvovoiteita kuin Tinder-deittejä konsanaan, käytän sikin sokin apteekin perusvoidetta, market-voiteita, luonnonkosmetiikkaa, ja ajoittain myös selektiivisen kosmetiikan voiteita.

Sain ilokseni testiin Nivean tuotesarjan, johon kuuluvat: 

 • NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Day Cream -päivävoide sk 15
 • NIVEA Cellular Anti-Age Night Cream
 • NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum -seerumi

Uskokaa tai älkää, mutta pystyin itse asiassa jo parissa päivässä näkemään ravitsevamman voiteen vaikutukset. Mielestäni juonteet, jotka olivat paistatelleet ihollani jo jonkun aikaa, lähtivät "pehmenemään" melkein heti kun vaihdoin Nivean Volume Filling tuotteisiin. Iho oli kertakaikkisen kosteutettu ja ravittu ja sen pinta oli pehmeä. Eli jos jotain johtopäätöstä jo viikon kokeilun jälkeen voi tehdä, voiteella on väliä!

Ja jos jotain tuotetta näistä kolmesta haluan erityisesti tuuletella, niin Filling Pearls -seerumia! Se on enemmän kuin hintansa arvoinen ja löytö! Olin vaikuttunut siitä, kuinka edullinen seerumi voi olla näinkin tehokas. Aine imeytyi nopeasti, iho tuntui pehmeältä ja supersileältä mm.  hyaluronihapon vuoksi. Plussaa myös pumppupullosta! Tämä purtilo jää kylpyhuoneeseeni säännölliseen käyttöön!

Voikaa, syökää ja kosteuttakaa ihoanne hyvin!

Ps. Vinkki viitonen; seerumi on nyt tarjouksessa hintaan 16,90 Sokkarilla, linkki tässä. Kannattaa kokeilla!

Löytö!

Tuotteet saatu testiin

4 kommenttia :

 1. Kosteuttava ja edullinen seerumi mulla onkin ollut etsinnässä, joten saatanpa kokeilla tuota! Kun huoneilma alkaa lämmityksen myötä olla kuivaa, sen huomaa ihossakin välittömästi :(

  Säkenöivää viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Seerumit ja öljyt on mun ihon juttu, muuten oisin kuiva kuin korppu :D
  Ihanaa iltaa sulle Taru <3

  VastaaPoista
 3. Toi seerumi onkin mulle tuttu!Kiva kun sait testiin🤗Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut Nivean joku yöseerumi käytössä, josta pidin kovasti. Tämä filling tuotteet vaikuttaa mielenkiintoisilta.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top