Parasta juuri nyt - havuja perkele

perjantai 6. lokakuuta 2017

- kolme tällä viikolla hanskattua työhaastista, olo väsynyt mutta sillä tavalla tyytyväinen, että parhaani taasen kerran tein. Aionkin tänään taputtaa itseäni olkapäälle ja sanoa "hyvin tehty nainen. Olet mahtava tyyppi ja riität."
- se, että saa hyvää palautetta työhaastiksista, mikä kertoo siitä, että haastattelut menevät OK, ja että on vain ajan kysymys, milloin paikka löytyy. Tänään sain viestin: "Tällä kertaa valintamme ei kohdistunut sinuun, mutta olit yksi kärkikandidaateista, eikä valinta ollut helppo." Vaikka pettymys on aina pettymys ja tuntuu todella kurjalta, asenteeni on silti enemmänkin havuja perkele, kuin että olen epäonnistuja luuseri! 
- ystävät, jotka tsemppaavat: "Nyt vaan rinta rottingille kaikesta huolimatta - oot tsempannut tällä viikolla upeesti ja ansaitset vaikka vähän (tai paljon) skumppaa" tai "Oon pahoillani, mut saat kivemman työn tilalle. Niin se menee. Piste." Syrän.
- Hitmix-radio, joka korvasi yhden suosikkikanavistani Metro FM:n. Hitmix kuuluu pääkaupunkiseudulla samalla taajuudella kuin Metro Helsinki, joka lopetti lähetykset Hitmixin aloittaessa. Olenkin ollut täysin nostalgian kuorruttama jo jonkin aikaa. Esim tämä lemppari  Real McCoy - Another Night sai mut hurmioon. Ollapa nuori ja kreisibailaamasssa KY:llä tai Kappelissa. Ja sitten kuitenkin, onneksi ei  :)
- Siskon peti Yle Areenalla. Onhan se nyt hyvä ja naisten tekemä!! Ja Sanna Stellan on ihana ja valloittava!

- huominen teatteri-ilta loistoseurassa
- pikkuhiljaa paraneva flunssa
- itsensä helliminen, jota aion tehdä tänään antaumuksella. Because I'm worth it. Kuorinta, naamio, sauna, Ristorante tomaatti-mozzarella pizza, Brumbergin lakua, suklaata ja Vain Elämää.

Suloista viikkistä!

17 kommenttia :

 1. Edelleen tsempit ja kannustukset! Se paikka roikkuu ihan hollilla ja napsahtaa vielä ennen kuin huomaatkaan <3

  Mäkin aion tänään tuudittautua perjantai-illan pehmeyteen Vain elämän, sohvan ja sidukan voimin ;)

  Halauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! Täällä myös sama missio, haluan uppoutua pumpuliin, höttöön ja herkkuihin. Muisk <3

   Poista
 2. Hyvä sä ihanainen ❤️

  Kyllä se duunipaikka vielä sulle löytyy, ehkä nopeammin kuin uskallat arvatakaan.

  Ja todellakin, olet ansainnut kaikki mahdolliset hemmottelut tälle illalle 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen, ei muuta kuin samoja kannustushuutoja sinne päin. Meissä on kaikki maailman voima, äly ja taito, työpaikka on kulman takana <3

   Nauttimista ja hemmottelua <3

   Poista
 3. Ihana positiivisuuspostaus ja tätä energiaa tänään itsekin tarvitsin, koska oon tänään MÖRKÖNÄ. <3 Voihan nuoruuden bailuvuodet, Cafe Metropol ja Kalle, uh niitä aikoja, mahtia oli, mutta en kaipaa takaisinkaan. Just parhaalta kuulostaa sun viikonloppusuunnitelmat, nauti ihana ihminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mörkönä olen minäkin säännöllisesti joten ymmärrän erittäin hyvin MÖRKÖfiilikset. Toisaalta olen aika varma, että ne kuuluvat elämään ja niiden jälkeen tulee päivänsädefiilarit. Naisen mieli, niin se vaan menee, elämä vaan on sellaista.

   Kalle oli kyllä mainio paikka. Ollaankohan oltu samassa vilojonossa kuinka monta kertaa? ;) Muisk!

   Poista
 4. Hei kärkikandidaatti ei oo huono ollenkaan. Kohta taas Cheek ilahduttaa meitä raspilaulannallaan...ei huono perjantai ollenkaan.
  Puspus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantain Vain Elämäät ovat kyllä parhautta, voimaannuttava satama suorastaan.
   Muisk Outi!

   Poista
 5. Toivottavasti perjantai-iltasi oli niin ihana kuin suunnittelit.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli oikein rentouttava, suroastaan laiska :)

   Ihanaa viikkistä <3

   Poista
 6. Toivottavasti perjantai-iltasi oli niin ihana kuin suunnittelit.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Oot kuule huippu Nainen isolla N:llä ja en epäile hetkeäkään, että sinun paikkasi löytyy jostain. Se odottelee sinua kulman takana tullakseen sieltä kohta esiin :)
  Kivaa viikonloppua Ihanuudelle <3
  Terkuin, Johanna

  VastaaPoista
 8. Työn hakeminen on varmasti henkisesti todella raskasta, tsemppiä edelleenkin sen löytymiseen <3

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä sinulle! Kolme viikossa on upea tulos! Ja jossain vaiheessa tärppää, se on varma. Itse hain uutta työpaikkaa yli vuoden, ehkä kaksikin, en muista. Olin epätoivoinen ja väsynyt. Ei tuntunut löytyvän minulle uutta haastetta. Sellaista, jossa voisin oppia uutta. Vanha työ oli kuin loppuun kaluttu kanankoipi. En saanut siitä enää muuta kuin ehkä harmaita hiuksia. Tolpillani pysyin ihanien työkavereiden voimalla. Sellaisten, joiden näkeminen aamulla tuottaa iloa. Vihdoin haku päättyi ja tällä viikolla allekirjoitin uuden työsopimuksen. Kun sain tietää, että minut oli pitkän prosesin päätteeksi valittu, itkuhan siinä tuli. Nyt viimeistä kuukautta vanhassa työssä. Tuntuu, kuin olisin saanut 46-vuotiaana uuden elämän. Halusin kertoa tämän sinulle, jotta saat voimaa uskoa siihen, että työpaikka löytyy vielä. Yleensä se tulee kuitenkin vähän yllättäen ja on enemmän kuin passeli. Paljon tsemppiä! Laitappa viestiä kun onnistut! Mä pidän täällä peukkuja pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kati kiitos näistä sanoistasi, jotka antoivat mulle lohtua vaikeina päivinä.

   Itse hyppään myös nyt ihan uudelle alueelle, ja jännittää kovasti. Mutta meni se sitten syteen tai saveen, ainakin uskalsin.

   Kaunista syksyä ja kaikkea hyvää <3

   Poista
 10. Hienoa, että olet päässyt haastatteluihin ja pärjännyt siellä. Kyllä se valinta osuu vielä sinuun! Tsmppiä!

  Olet skumppasi ja herkkusi ansainnut!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top