Testissä HydraFacial- kasvohoito

keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Pääsin ilokseni testaamaan Glory for You-kauneussalonkiin HydraFacial-hoitoa, joka oli minulle ihan uusi juttu. HydraFacial on laite, jonka alipaineimulla imetään ihoon kerääntynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit ja ylimääräiset hoitonesteet erilliseen säiliöön.  Lienee sanomattakin selvää, että innostuin hoidosta, kuten kosmetiikkafriikki nyt kauneushoidosta voi innostua :D Siis että joku IMUROI iholtani kaiken sen lian, mitä siihen päivittäin ja vuosien aikana ajautuu! Hydra Facialin kevyin muoto on puhdistava ja kosteuttava hoito, joka minulle tehtiin.

Mikään sananmukainen hemmotteluhoito HydraFacial ei ole. Sisäisessä sielunmaisemassa ei välttämättä aukea aurinkoinen unikkoniitty, mutta lyhyestä kestosta huolimatta hoito tuntui erittäin miellyttävältä ja olinkin nukahtaa imuroinnin surinaan ja ihanaan kosmetologin petiin. Näin sinkkuna kaikki itsensä paapominen tekee niin eetvarttia. Ja loppupeleissä tärkeintä ovat tietenkin tulokset!

Hoidon tuloksena kaikki kuona ja lika kerääntyy erilliseen säiliöön, josta voi sitten jälkikäteen ihan silmin nähdä, miten paljon kaikkea ylimääräistä ihossa on ollut. Omassa purkissa oli sameaksi värjäytynyttä vettä sekä selkeitä pikkuruisia sattumia. Ei välttämättä mikään ilokasta katsottavaa nähdä mitä omasta ihosta irtoaa, kuitenkin oli kiva ajatella, että ne onneksi eivät olleet enää kasvoillani. 

HOIDON JÄLKEEN: Iho tuntui hoidon jälkeen uskomattoman puhtaalta, pehmeältä, kosteutetulta ja kuulaalta, enkä itse asiassa muista milloin ihoni olisi viimeksi ollut näin sileä.  Jos jotain pientä punoitusta olikin, se laski jo muutamassa tunnissa. Kuvaa hoidon jälkeen kotiin tullessa (meikkiä siis ei ole iholla ollenkaan) 
Ensimmäinen sana mitä tulee ihostani hoidon jälkeen on kuulas!! 

Hoidosta lisää mm. täällä. Hoito kesti n 40 min. Hoidon hinta on 99 eur.

TARUN BLOGI- koodilla saat 15.11. mennessä varatuista hoidoista 10% alennuksen. 

Glory for you -Salonki sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä noin 100 m Kampin metroasemalta Helsingin keskustassa. 
Runeberginkatu 4, 00100 Helsinki
Phone: 045 841 4242


Kauneushoito testattu blogin kautta

Ihanan Melinan hoidossa oli hyvä olla

Mikäs tässä möllötellessa :)
 

HydraFacial tuotteet vahvistavat hoidon vaikutusta

6 kommenttia :

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta hoidolta. Ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! :)
  Mun muuten piti mennä keväällä kasvohoitoon, mutta tuota... ehkä tarkoitinkin oikeastaan vuotta 2018 tai 2019..? :D

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa todella hyvältä tuo lian posto ja hui kauhistus, paljonkohan sitä likaa irtoaisi.. Kosteutusta kaipaan aina, joten tosi hyvä juttu olisi sekin. Kyllä kasvohoito vaan piristää ja muuten ihosi näyttää hoidon jälkeen aivan uskomattoman hyvältä.

  Muiskuja päivään <3

  VastaaPoista
 4. Siis wau miten upea iho sulla on! Tuota voisi kyllä testata.
  Ihanaa keskiviikkoa Taru <3

  VastaaPoista
 5. Sinulla on kaunis iho Taru! Hehkut upeasti tuossa kuulaassa kuvassa.
  Tuota pitäisi minunkin testata.
  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top