Black Friday vinkit kaikille tyylikkäille ja ihanille

perjantai 24. marraskuuta 2017

Black Friday on täällä, eikä sitä voi olla huomaamatta. Tänään sähköpostiin on kilahdellut tarjouksia tarjouksien perään, joten pakkohan niistä on kaikille alesiepoille vinkata.

Täältä siis pesee Black Friday /Black weekend vinkkejä ollos hyvä (eivät kyllä sovi Konmarittajalle):

- Stockalla on kaikki muoti perjantaina  miinus 20% ja lauantaina -20% kosmetiikka.  Tämä Cut & Pret (klik) musta untsikka oli ihanan lämpimän tuntuinen päällä, kun sitä maanantaina kokeilin.

HUOM! Noora& Noora blogin Noorakin K:in tiesi (klik), että pitkä untuvatakki on In ja kuuminta hottia :)


 - H&M, kaikki tuotteet -20% alessa, myös aletuotteet. Minä klikkasin ostoskoriin mustan Premium Quality villakangasjakun töihin (nyt valitettavasti jo nettikaupasta loppu) ja hauskat vihreät (reisitasku)housut, jotka tuossa alla. Raportoin sitten kun ne saan, molemmat olivat -50% alessa ja siitä vielä -20%. Muutama joululahjapuserokin löytyi pojille. Shake it, baby!
Kuva


- Bootzilla oli osa tuotteista -25-30% ja osa jopa -60% alessa, mutta niistä en kyllä innostunut - ne olivat kyllä menneen talven lumia. Hiukan silmäilin lempi(kenkä)merkkini Wondersin mustien ratsastussaappaiden tilannetta, mutta -30% alenkin jälkeen hinta oli 150 eur. Se THE FILIPPA K IHANA takki oli nyt -25% alessa, mutta se ei paljon auta kun lähtöhinta on 500 eur.

Kuva
- Mangolla on kaikki tuotteeet -30% joten se ihana vaaleanpunainen "Hattarainen" Mohairtakki olisi nyt ihan kivan hintainen, ja tuo toinen (sinapin keltainen?) värikin on yllättävän raikas! 

Kuva

-  Zaralla oli osa tuotteista -50% (klik). Näytti tosin olevan aika hyvin esim M/L (=s/m) koot lopussa, joten nopeat ovat tosiaan syöneet hitaat....

- Bettebox- se kuukausittainen kosmetiikkalaatikko, jonka voi tilata kotiin - ja jonka sisältö on tuuripeliä, mutta jonka kanssa voi tehdä löytöjä.  Jos Betteboxin tilaus on mietityttänyt, on nyt loistava tilaisuus testata boksia -20% hinnalla! Alen saa koodilla BLACKWEEKEND.

- Lindex. Kaikki tuotteet -25%.

Ihanaa viikkistä! Tää laittaa nyt verkkarit jalkaan,  laittaa naamion kasvoille, avaa telkkarin ja ehkä jotain muutakin kröhöm..:)! Simahdus varmasti klo 22 mennessä :)

3 kommenttia :

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top