Weekly Report

maanantai 13. marraskuuta 2017

Uusi tunnetila on ollut viime aikoina VÄSYMYS! Työpäivän, kaupassa tehtyjen ostosten jälkeen ja lämmitettyäni pojille Saarioisten äitien tekemää mättöä, olen aivan totaalisen naatti ja kuitti. Tuntuu kuin pallosalama olisi iskenyt ja vienyt tajun. Sohvalla makailen silmät sirrillään, turvonneena, väsyneenä, uupuneena kuin hornan henki, enkä ole ollenkaan juttutuulella. Sosiaalisuus tuntuu melkein vastenmieliseltä, miltei yhtä epämiellyttävältä kuin Ikeaan ostoksille meno lauantaina tai Kauppatorin silakkamarkkinoille lähtö, jos on kala-allergikko. Sitä toivoo, että pojat EIVÄT missään nimessä halua jutella koulupäivästään, pohdiskella syntyjä syviä (onneksi tämä onkin todella harvinaista jopa sula mahdottomuus).  Että sitä saisi kyhjöttää koko loppuillan sohvan uumenissa, elää hetken aikaa mykkäelokuvassa ja että sohvan ympärille muodostuisi yhtäkkiä muovikupla, jonka sisässä saisi lukea Annaa tai Menaisia ja syödä suklaata/ Ben and Jerry’s jäätelöä rauhassa.

Valitettavasti hiljaiset kyhjötykset iltaisin olivat melkoisen lyhyitä hetkiä...toisaalta jos positiivisesti ajattelee, ONNEKSI niitä kuitenkin OLI....Voimaa antoivat myös koiralenkit, sunnuntainen isänpäivälounas herkkuruokineen ja kikatuksineen, ja tietenkin marraskuun ultimate piristäjä tumma suklaa/naistenlehdet/Netflix.
 
VIIKON ASU: COS takki ja bikerbuutsit antavat ryhtiä väsylysyiselle ryhdille.


VIIKON KIRJA: Suositun bloggaajan ja henkisen valmentajan Leena Siitosen lämmin ja huumorintajuinen Lempeän elämän käsikirja säätäjille on tarkoitettu kaikille meille säätäjille, stressaantuneille, itsensä vähättelijöille, muiden miellyttäjille ja aidon itsensä hukanneille, jotka vaativat itseltään vähän liikaakin ja kokevat riittämättömyyttä. Mitäpä sitä kiertelemään: kirja on kerrassaan VOIMAANNUTTAVA!

Pidin kirjasta kovasti ja erityisesti se antoi voimia/uskoa työnhakuprosessissani, jolloin itsetunto oli hyvinkin kovilla. Kirja on jotenkin kauhean kannustava, rakkaudellinen, armollinen ja niin... nimensä mukaisesti ...lempeä, se valoi uskoa juuri silloin kuin sitä tarvitsin. Kirja oikeasti kertoi niistä tärkeistä asioista ELÄMÄSSÄ;  mm.  valo sinussa, olet ihme, olet turvassa, elämä on seikkailu, kiitollisuuden voima, luota sydämesi viisauteen teemojen kera. Pisteet myös jokaisen luvun alussa aforismeistä- minähän olen ultimate mietilauseihminen.  Uskon vahvasti iskulauseisiin, yksittäisiin ajatuksiin, jotka kiteyttävät ahaa-elämykset ja viljelen niitä hyvinkin usein omassa elämässäni, sen tietävät ainakin ystäväni :).

Kirja on oikeasti helmi ja  auttaa vahvistamaan sydämen viisautta,  kuuntelemaan sitä kuuluisaa intuitioa ja uskomaan hyvään/rakkauteen/kohtaloon, siihen, että kaikella on tarkoituksensa.

Leenan blogi täällä.


VIIKON HIMOTUS: Keltainen neule & Other storiesilta. Kuinka ihana, pirteä ja raikas voi neule olla? Entäpä nuo fuksian väriset avokkaat?
Kuva


VIIKON KUVA: Lempityttöni meni täyttämään 6v. Hän pelaa fudista ja rakastaa Antti Tuiskun biisiä Rahan takii, jonka tahdissa hän tanssii ja hyppii. Aina kun nähdään rutistetaan lujaa, toivottavasti vielä pitkään. Rakkauspakkaus ja tyttöenergiaa potenssiin 10!

VIIKON KAPPALE: 


Ja nuo sanat:
I am what I am
I don't want praise, I don't want pity
I bang my own drum
Some think it's noise, I think it's pretty
And so what if I love each sparkle and each bangle
Why not try to see things from a different angle
Your life is a sham
Till you can shout out
I am what I am
I am what I am

VIIKON AJATUS:

“The world is smaller than you think, and the people on it are more beautiful than you think”
Bertram Van Munster

Potkua viikkoon, ollaan ihania itsellemme ja muille! Maailma on kaunis ja ihmiset ovat kauniita, vaikka sitä ei aina näkisi..


13 kommenttia :

 1. Mä olen koittanut metsästää tuota Lempeän elämän käsikirja säätäjille, mut ainakaan meidän kirjakaupassa sitä ei ollut, täytyykin etsiä netistä. Olen kuullut siitä pelkkää positiivista. Kannustusta ja voimaantumista täälläkin tarvitaan, tuntuu, ettei nämä muutokset elämässä ole laantuakseen.

  Aurinkoa päivääsi :)

  VastaaPoista
 2. riemukasta viikkoa; kirjavinkin pistin heti varaukseen!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja potkua uuteen viikkoon!
  Muista sisävaloisuus ja se, että rumbasta voi selvitä hengissä <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä se väsymys siitä hellittää, kun taas totut tähän työrytmiin. Ensin se on kyllä ihan järkyttävää!
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ehkä ekaa kertaa ikinä ymmärrän tuon et sosiaalisuus voi olla raskasta. Et voi olla niin poikki.
  Mut uustyö!!! Se vie mehut.

  Ihania asukuvia taas oli. Himottaa shoppailla kun noita katsoi. Ei yllätä se.
  Toi suosittelemasi kirja kuulosti juuri sellaiselta jonka tarvitsisin nyt. Kiitti vinkistä.
  Iloa viikkoon

  VastaaPoista
 6. Niin tuttua toi väsymys työpäivän jälkeen..ihan kuvailit minua..mutta kummasti sieltä vain noustaan uuteen päivään..Mukavaa viikkoa💓

  VastaaPoista
 7. Väsymys johtuu ehkä kaamoksesta? T. nimimerkki "Onko pakko poistua ulko-ovesta ennen kevättä jos ei haluu?"

  VastaaPoista
 8. Uusi työ vie voimat. Ihan sama juttu, kun palaa kesälomalta töihin, niin kaksi ekaa viikkoa on kuin olisi käynyt jonkun superpesulinkouksen ja mankelin. Kyllä se siitä alkaa helpottamaan. Kaikkeen tottuu ;)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Kirjavinkistä!
  Hienosti nypit ne hyvät asiat tylsien välistä♡ Tsemppiä mankeliin!

  VastaaPoista
 10. En kuule yhtään ihmettele, että väsymystä pukkaa, pari viikkoa uutta työpaikkaa kohta takana, vähemmästkin menee mehut, ihan varmasti. <3 Nyt annat itsellesi armoa, koomailet soffalla, nautit palan sukulaatia ja oikaiset ruoanlaitossa, kyllä se siitä. <3

  Halit <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top