Hyvää joulua minulle eli mitä toivon joulupukilta tänä vuonna

lauantai 16. joulukuuta 2017

Välillä on hauska antaa mielikuvituksen lentää, tai suorastaan päästää se valloilleen. Minähän en saa montaa pakettia jouluna. Meillä on perheen sisäisesti sovittu, ettei aikuisille osteta joululahjoja ja jos muutaman joululahjan saan, ne saan rakkailta ystäviltä. Jos shoppailen itselleni,  sen jätän alennushaukkana joulun jälkeiseen aikaan.

Olikin suorastaan kutkuttavaa miettiä, mitä pyytäisin joulupukilta,  jos lompakko oli rajaton. Rakastan kaikkea tyylikästä, ajatonta, joulumaista fiilistä & tunnetta enkä karsasta laadukkaita vaatteita.

Ja samalla lähetän lämpimiä terkkuja Joulupukille (huom. kirjoitin sen majesteettisen isolla J:llä). Olen ollut tänä(kin) vuonna kiltti...niin paljon kiltimpi kuin viime vuonna, ja olinhan viime vuonnakin jo tosi kiltti. Ohessa sinulle vinkkejä, jos vaikka haluat yllättää minut.
t. Taru -tonttusi

Nämä jutut haluaisin löytää joulukuusen alta tänä vuonna:

- Maailmalle rauhaa
 - Trump kuuhun, josta ei paluuta
 - Putin ja Kim Jong-un jonnekin huitsin helvettiin

ja

1. Iittalan Taika-sarjaa yönsininenä, vaikka mukit ja lautaset kuudelle hengelle. Taika on matka fantasian maahan, lapsuuden satuihin ja luovuuteen, jolla ei vielä ollut pidäkkeitä. Kyllä silmä lepää.
Kuva


2. Lahjakortti Glory for you (klik)  - kauneushoitolaan. Hemmottelu tekee eetvarttia ihan meille kaikille, se on vähän kuin pistäisi rahaa pankkiin. Hydrafacial hoidoista ja kestopigmentoinnista -20% TARUN BLOGI-koodilla 30.12.2017 saakka - osta vaikka lahjakortti tyttöystävälle tai vaimolle. (huom. en hyödy tästä, enkä muistakaan linkkauksista)

3. Tiger of Swedenin Gwynn neule (mielellään harmaa - vaikka MINÄ EN OLE harmaa ihminen). Neule on keikkunut monessa lehdessä ja se näyttää täydelliseltä.
kuva

4. Isa Sjöstedin Camille Dress mustana, mutta koska se on jo melkein loppu, se passaa myös valkoisena. Niin mun tyylinen, kaunis ja simppeli juhlamekko. Isa Sjösted on yksi Ruotsin suosituimmista suunnittelijoista, kannattaa pistää merkille - aivan ihania luomuksia hällä.

Kuva
 
5.  Lomamatka esim Lissaboniin tai Barcelonaan, jotka ovat suosikkejani Etelä-Euroopan kaupungeista,  tai perheloma Kreikkaan. Matkailu avartaa ja tekee sielulle hyvää. Mihin tahansa lähtee, kokee jotain, mikä näyttää oman elämän uudessa valossa. Ja sen oivaltaminen, että mitä ajattelee rakkaudesta, vapaudesta, perheestä, ruuasta, jumalista on minun käsitykseni niistä. Jonkun muun silmin, toisella kielellä, toisenlaisessa yhteiskunnassa ne näyttävät toiselta.
6. Balmuirin Kid Mohair- huivi. Klassikko, joka puuttuu kaulaltani.

Kuva
7. Uudelle sädehtivälle vuodelle 2018 tarvitaan tyylikäs kalenteri. Vuoden 2018 Forest Greetings -kalenterin kuukausilehdillä on suomalaisen metsän lajikirjo ahmasta kettuun. Loving it!

Kuva
8. Onhan tämä nyt niin ilokas,  hauska - jostain syystä rakastan kukkakuoseja. Sen lisäksi rakastan vaatteita ja rakastan yhdistää vaatteisiin kaikkea hassua.


Kuva


Joulu, unelmointi - ja antamiseniloa kaikille!

13 kommenttia :

 1. Kivoja toiveita ja kyllähän noista muutaman voisi toteuttaa ilman niitä raharajoituksiakin. Mitäköhän minä toivoisin...Läskipohkeisen on vaikea löytää pitkiä saappaita, sellaiset haluaisin, haluaisin myös yhden unelmapipon, joka on tosi blingbling ja uudet hanskat olisi myös kivat.
  Ihanaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa mieltä, postausta tehdessä tajusin itsekin saman. :) Mä lähetän sinne paljon onnea ja iloa, jotta kaikki joulutoiveessi toteutuvat.

   Muiskuja Outi <3!

   Poista
 2. Meillä on oikeasri tänä vuonna aikuisten kesken lahjaton joulu, nautimmehan juuri ukkokullan kanssa etuköteisestä joululahjastamme. Ja kuinka ollakaan, edullinen matka on muuttunut kalliimmaksi, kun ostovimma on iskenyt oikein urakalla 😂
  Tosin toivomuksiahan voi aina esittää...

  Ihanaa viikonloppu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille toi lahjaton joulu on aika normisettiä vaikka välillä poikkeuksiakin on ollut. Mut hei teillä oli tosiaan paras LAHJA toi YHTEINEN loma auringossa, voiko olla parempaa?

   TSemppiä ostovimman kanssa, mut eikös siellä Epsanjassa ole huikean halvat hinnat ;P??

   Aurinkoa, nauttimista ja pussailua teille!

   Poista
 3. Minä kävin oikein kertomassa toiveeni joulupukille :) Ehkä saan koko haavelistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHAN VARMASTI saat koko haavelista. VAIKKA olen hiukan kakera koska 2 v sitten jouluna pyysin oikealta joulupukilta kilttiä poikaystävää, enkä ole sitä vielä saanut. Toimitusongelmat tms vai mikä mättää ;)?

   Poista
  2. Onpas törkeää toimintaa pukilta :(
   Arvostan kuitenkin sitä, että pukki ei sopivan yksilön puuttuessa toimittanut sinulle jotain sekundaa, josta olisi seurannut ehkä sydänsuruja ja varmasti ketutusta ;)

   Poista
 4. Ihania lahjatoiveita sulla. Varsinkin noi Trump ja Putin haaveet. Sama toive selvästi mullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan selkeästi samojen viisaitten toiveitten naisia. Kippis meille <3

   Poista
 5. Ihanat toiveet! Sekä nuo aineettomat että nämä muut!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top