Parasta juuri nyt- Olen Taru, sinkku ja 43 v

perjantai 15. joulukuuta 2017

- Automaattinen analyyttinen Tinderprofilointi, joka valitsee Tinder-profiiliisi suosituimman kuvan. Ilmeisesti sen vuoksi Kongo on valittu TOP  PHOTO tyylisesti omien  kuvieni edelle....WTF?  Eikö nyt sen verran voisi Tinderkin automaattianalysoida, että suosituin kuva OLISI naisen eikä koiran...niin ihana kuin Kongo onkin??  Olen Taru, ihana, sinkku ja karvainen (sääristä) tällä menolla saan sulhaseksi Kongon veljen :(

- Antti Tuiskun Mä hiihdän, joka on valittu vuoden parhaaksi kappaleeksi. Vaikka en ole täysin yksimielinen valinnasta, sen myönnän, että Antti osaa laulaa, ko. laulussa on sitä jotain, ja kappaleen kohdalla kyse on mielestäni myös ajan kuvasta. HS perustelujen mukaan: Verenmaku suussa täytyy painaa, vaikka maalista ei ole tietoakaan. Tuttu tunne monelle työpaikassaan sinnittelevälle tai ruuhkavuosiaan elävälle. (Klik) Hienoa Antti ja onnea myös hyvinvointivalmentajaopinnoista!

- Joulun tulo ja työpaikan joululounas (oli superihanaa!), joulupuuro ja työpaikan joululahja. Loving it! JOULU on täällä. Vaikka antaminen on kivaa, onhan se saaminenkin hetkellisesti.


- joulun toivelista 9-14 v pojille, jonka ihan itse keksin. Vaatteet ovat toivottuja, mutta niiden pitää olla joko mustia tai harmaita - ei mitään kirkkaita värejä (!)(:)) ja mielellään merkkivaatetta olisi hyvä olla esim. : Adidas, Nike, Helly Hansen tai Hollister.  Lahjakortit, leffaliput, elämyslahjat ovat erittäin kivoja lahjoja, suklaata unohtamatta. Näillä mennään omien poikien ja kummipojan kohdalla!

- ylläriviesti kivalta ex-Tinder mieheltä. Ainahan sellainen piristää, vaikka prioriteetit ovat olleet viime aikoina töissä ja arkielämässä eikä miehistä tietoakaan.

-  joulun juhlavin laatikko by HS:n on Porkkana-camembert-laatikko (klik) Kokonainen camembert-juusto kuumenee risoton syleilyssä, jolloin homejuuston pippurinen maku korostuu. Tai toisaalta josko kokeilisi punajuurilaatikkoa (klik)? Sen huomaan, että vuosi vuodelta lihan tarve/halu joulupöydässä on vähentynyt- hyvä niin.

Ihanaa viikkistä!! Sen verran rankka viikko, että niin tarvitsen akkujen latausta.


4 kommenttia :

 1. Oijoi tuo Camembert-laatikko. Omia yksiä suosikkeja on ikivanha Valion resepti, siihen tulee perunaa, lanttua ja porkkanaa siivuina, pippuria, muskottia, kermaa, mustaleimaa ja halutessaan aurajuustoa. Eli niin kuin kermaperunat, mutta porkkana ja lanttu antaa herkullisen jouluisan maun, me like. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Hyviä lahjaideoita. Leffaliput on aina hyvä ja meillä tykätään kaikista huppareista!
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjaideoita.Täällä kun joulua ei vietetä niin ei tarvitse miettiä lahjoja,tosin tämän täällä nyt vietettävön valojuhlan aikana on tapana antaa lapsille lahjoja.Kongo🐶🌸💗Ihanaa viikonloppua Taru💗

  VastaaPoista
 4. Hih Trump kuuhun <3 ihana. Tosin haluaisin niin kovin kuuhun, että pitäisikö se Trump lähettää jonnekin muualle, ettei samalle planeetalla taas jouduta. Hih. Ihania toiveita ja hei mistä tuota sinivalkoista Taikaa vielä saa tai onko se taas tullut myyntiin, laivalla muuten taisinkin bongata. Juuri sinivalkoinen muki uupuu täältä.

  Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top