Weekly Report

maanantai 15. tammikuuta 2018


Täällä ei mitään uutta auringon alla. Ahkera arki vaan jatkuu edelleen ja vie mennessään. Töissä yritän oppia ja sisästää kaiken (tai edes osan) uuden nyt kun omat vastuualueet ovat jo käynnissä.
Viikolla päivät vain menee hip ja hop- paljon on huolehdittavaa, tekemistä. Minkäänlaisia ylimääräisiä menoja ei ole ollut.

Lauantaina koin jotain aivan huikeaa. Kongo lähti jo perjantaina kasvattajan kanssa koiranäyttelyreisuun ja mulla oli 24 h koiravapaata aikaa.  Jos aina ja ikuisesti...jopa viikonloppuisin herään klo 7 mennessä, viime la sain nukkua klo 9 saakka. Se oli vaan jotain niin huippua, ihanaa...sanoin kuvaamatonta. OI ONNEA.

Sunnuntaina iloa toi AURINKO. Kävelimme Kongon kanssa jopa kaksi pitkää lenkkiä- jee.

Ajatuksissa ja mietinnässä oli myös esikoisen liikuntaluokalle haku. Täältä lisää tietoa https://www.soveltuvuuskoe.fi/.

VIIKON ALELÖYTÖ: Cosin pörrötakki oli oikea alelöytö, ale -50% . Tiedän, ei vaaleassa pörrötakissa ole käytännöllisesti katsoen mitään järkeä. Mutta minä elän täysin siinä harhassa, että kun minulla on kaunis takki, rinnuksille ei kaadu aamukahvejea ja elän muutenkin kliinistä elämää. Ja herään joka aamu seesteisenä ihmisenä ajoissa meikkaamaan, valitsen yhteensointuvan asun tai ainakin harjaan suurimmat takut ylipitkästä pörröstäni...juu tällä viittaan hiuksiini.

VIIKON ILOHYPPY: Kun Eero Ritala voitti parhaan miesnäyttelijän Venlan, hän otti voimakkaasti kantaa #metoo -hengessä voittopuheessaan. Hän sanoi seksuaalisen häirinnän olevan vakava ongelma alalla. - Miehet, meidän tulee lopettaa hyssyttely. Meidän on hyväksyttävä, että sitä on ja meidän tulee puuttua siihen (seksuaaliseen häirintään), Ritala sanoi.
Ritala sanoi että tasa-arvo on ihmisarvoasia eikä keneltäkään pois.
Damn, you are right Eero! 

VIIKON HIMOTUS: Mekko, jossa on tähtiä ja joka oli jo kerran loppuunmyyty.


KuvaVIIKON AJATUS:
  (via openyourheartandshine)

Niin totta. Jotain hyvää/kivaa odotettavaaa pitää aina olla....


VIIKON YLLÄTYS: MTV: Ensitreffit alttarilla -pari Kimmo ja Milla hakevat avioeroa.
VIIKON KOIRAUUTINEN: Kongoliini kävi lauantaina koiranäyttelyssä ja oli urosten kakkonen, ja jälkeen varaserti! Hurraa Kongo!

15 kommenttia :

 1. Hurraa Kongolle! Ja alelöydöille. Näin muuten viime yönä unta, jossa me vertailtiin alelöytöjämme ja olin ihan kade, kun sulla oli kivemmat vaatteet kuin mulla :D Oliko tää viesti universumilta, että mun pitäisi mennä ostoksille..? :D

  Valoisaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi elämä, mikä uni. Ehkä se on todellakin viesti universumilta, että nyt shoppaamaan tajunnan räjäyttäviä just omanlaisia alelöytöjä. Muiskuja ihana <3

   Poista
 2. Mä en oo osannut tehdä kivoja alelöytöjä, en ainakaan mekkoa. Oot kyllä ollut mielessä, kun olen kierrellyt täällä kauppojen kukkamekkoja 😊 No ostin kyllä yhden puseron, joka ei oo harmaa, musta, valkoinen, vaaleansininen eikä raidallinen. Sanoin ukkelillekin, että nyt voi muotikoordinaattori-Taru olla musta ylpee 😂

  Kongolle onnitteluhalit, ja sulle ihanaa viikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun mekko on vielä kulman takana, ehkä jo ensi reissulla, I'm sure of it. Jokaisella on oma ihminen ja mekko. Näin olkoon :)

   Ihanaa viikkoa sinne <3

   Poista
 3. Niin se viikkorytmi nopeasti solahtaa tuohon työ-koti -akselille ja arki on yhtä vauhtia! Onneksi on nuo lyhyet viikonloput vähän rentouttamassa meitä kuitenkin.
  Onnea Kongolle vielä täälläkin!
  Mun oma esikoiseni on käynyt aikoina matematiikkapainotteisen peruskoulun ja lukion IB:ssä ja suosittelen ehdottomasti hakemaan, jos esikoisellasi on valmiuksia ja halua erityisluokalle. Liikuntaluokille taitaa yleensä olla paljon hakijoita (enemmän kuin matematiikkaan), mutta yrittää kannattaa.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, elämä on koti-työakselilla, varsinkin näin ensalkuun erityisen voimaakkaasti

   Onneksi todellakin ovat viikkikset, ja rentous.

   Täällä miellä päin urheiluluokalle pääsee korkeintaan 20% hakijoista eli kilpailu on hurjan kovaa. Postiivista on se, että poika yrittää, yrittänyttä ei laiteta. Ja mahdollisista pettymyksistä oppii. (Voitoista toki myös).

   Iloa ja valoa viikkoon kultainen <3

   Poista
 4. Onnea Kongolle menestyksestä. Viikon olen nyt ollut töissä loman jälkeen ja se stressitön fiilis on jo siinä ajassa kadonnut. Luojalle kiitos in viikonloput.
  Mukavaa maanantaita Taru ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kongon menestys oli huippujuttu. Joo arki on täälläkin mitä on. Onneksi ovat viikkikset.

   Muiskuja Outi <3

   Poista
 5. Ihastuttava takki ja katseeni nauliutui ihaniin tennareihisi <3
  Työkaverini melkein purskahti itkuun kun kuuli tuosta Ensitreffit alttarilla erosta, itse olin että häh ketä ne on....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nike Freet ovat oikeasti ja aidosti maailman mukvimmat kengät ja nyt niitä muuten saa -40% alessa.

   Mullekaan tuo ero ei ollut niin kovin iso deal, mutta toki se harmittaa kun lähes kaikki parit eroavat. Asiantuntijoilla on petrattavaa....

   Iloa muru!

   Poista
 6. Anna palaa vaan, täälläkin aina ollut toivelistalla valkoinen villakangastakki. :) Ihana alelöytö ja jei Kongo, onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, annetaan palaa; hyvistä jutuista toki pitää tuuletella, varsinkin jos ne ovat rakkausvaatteita!! Kongo on vaan meidän kunkku, koko perheen voittajakingi.

   Muiskuja Tiia <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top