Helmikuun avaintuotteet edullisilta merkeiltä

maanantai 26. helmikuuta 2018


Lisääntyvä valo tekee tepposet vaatekaapille; kaikki mustat, harmaat ja tummansiniset vaatteet tuntuvat tunkkaisilta. Kovin harmillista, koska tuohon kategoriaan kuuluu tällä hetkellä 90% käyttövaatteistani, ja niissä olen lähes koko talven haahuillut. Ai miksikö? Valitettavasti vaatekaappini farkut ja yläosat ovat tällä hetkellä kokoa liian pienet, eikä aika ole vielä kaiken työnteon ja ylitöitten vuoksi riittänyt urheiluun, keventämiseen - tai ehkä huijaan itseäni :)  

Olenkin päättänyt, että kevään kunniaksi hankin syksyn ja talven aikaisen mustien tai harmaiden turvavaatteiden  sijaan hattaranvärisiä, kirkkaita ja kepeitä värejä. Tämän lisäksi lisäksi ostoslistalla on  jos seuraavat ihanat vaatekappaleet etsimättä tai etsimällä löytyy: pliseeratun hameen, pastellisen neuleen (ilman keinokuituja) ja ne vitivalkoiset tennarit, joista jo aiemmin kirjoitin.

Muita mullistuksia kevät tuskin vaatekaappiin tuo: simppelit linjat, suloiset värit ja pienet twistit klassikoihin  jaksavat aina vain miellyttää silmää.

PLISEERATTU HAME
Vekkihameet ovat edelleen muodissa, ja ovat kauniita sekä lyhyenä että pitkänä. Kannattaa kiinnittää huomioita materiaaliin, sillä vekit helposti leventävät. Ohuet ja laskeutuva kangas tekee oikeutta monille vartalotyypeille.  
Kuva
Kuva


PASTELLINEULE: Materiaalilla on väliä, luonnonmateriaali on aina keinokuitua varmempi valinta. Ostan siis mieluummin puuvillaa kuin polyesteriä tai akryylia. Tiesitkö muuten, että kaikki tekokuidut eivät ole pahasta? Esim polyamidi parantaa neuleen kulutuksen kestoa, joten sitä voi olla villan seassa huoletta hiukan. 

Ao & Other Stories neule on 100% puuvillaa ja hintaa 69 EUR.
Kuva
Tämä Lindexin Holly & Whyte neule on hintansa arvoinen eikä materiaalitiedot kuullosta lainkaan hullummilta. Materiaali:80% PUUVILLAA 20% POLYAMIDIA. Hinta 29 EUR.
Kuva


RÖYHELÖT
Jatkavat edelleen voittokulkuaan ja romanttisuus erityisesti yläosissa on kivaa vaihtelua pelkkiin simppelehin t-paita- tai neule yläosiin. Ihan kyllä vähän rakastuin ao. Zaran röyhelöpaitaan ovh 39 eur.
Kuva
BOHEEMISUUS. Hippityyli ei ole vieläkään pois muodista, ja itse ainakin voisin kuvitella haahuilevani kesän ao. mekossa. Pitkät pallohihat, joiden suissa säätönyöri ja röyhelö. Rypytetty vyötäröleikkaus ja kevyesti levenevä hameosa - ihan mun juttu. 79 EUR
Kuva


TENNARIT

Vink vink, olen jo vuosia tilannut tennareita nuorten osastolta, koska hinta on vähintään 20% alempi.
Tsekkaa esim Zalandon tennariosasto. Nämä 55 euron Stan Smithit miellyttävät kovasti.
Kuva


PILKULLINEN MEKKO

Onhan tuo HM pilkkumekko nyt ihana ja yhdistettynä valkoisiin tennareihin aivan täydellinen! Hintaa 35 EUR.
Kuva

Muistakaa olla cool, niin kuin minä yritän olla (ja olenkin). Iloa viikkoon sairastuvasta!
pss. Viikkoraportti ilmestyy kun se ehditään kirjoittaa.

1 kommentti :

  1. Tennarit ja pilkkumekon ottaisin minäkin, vaikka kevät hiukan kaukana nyt kun -25 astetta tiedossa. t. Emmi

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top