Parasta juuri nyt

perjantai 16. helmikuuta 2018

Hmm...täytyy myöntää, että ensi mietinnällä tuli ensin mieleen ärsytysjuttuja:
- sain eilen parkkisakot, murr.  Työpaikallani on n. 1 vuoden jonot työpaikan omaan parkkihalliin, joten joudun päivittäin jättämään auton kadun varteen. Homma on ollut ihan OK tähän asti, mutta nyt kun kadun varret ovat täynnä jättikokoisia lumikukkuloita, parkkipaikoista vähintään 1/3 on poissa käytöstä. Noh auton jättäminen - mielestäni täysin tyydyttävälle paikalle - puoliksi ennen pysäköintikieltomerkkiä, ilman vaaratekijöitä (auto ei ollut lähellä risteysaluetta tms) oli kuitenkin sakon paikka. Voihan vidu.

mutta parhauksiakin toki on/oli

- sain maailman suloisimman ystävänpäiväkortin (omalta) pojalta. On se rakas ja mussu. Snif.
- sain työpaikalla tapahtuneen "itkukohtaus vessassa" insidentin jälkeen tukea työkamulta. Kyse ei siis tietenkään ole siitä, ettenkö haluaisi ottaa vastuuta. Kyse on siitä, että uutena työntekijänä sitä tarvitsee apua isommissa kokoinaisuuksissa, jossa on tietyt tiukat deadlinet.  Itse kun en vielä osaa ottaa huomioon kaikka mahdollisia asianhaaroja, vaikka olisi kuinka hyvin yrittänyt opiskella ja tehdä parhaansa.
- sain kivaa palautetta esimieheltä
- Kongo pissasi vain kerran sisälle koko viikolla  :)
- Zaran loppualesta löydetty iki-ihana paitamekko - hintaan 10 eur. Löytämisen iloa potenssiin 2!
Kuva

Pure love


No olisihan tuo annos voinut olla pienempikin :)

Kongoliini, meidän Ponteripossa, vadelmasuu, mussu- rakkaalla koiralla on monta nimeä

6 kommenttia :

 1. Onneksi kuitenkin oli enemmän positiivisia juttuja ❤️

  Ihkuu viikkistä 😘

  VastaaPoista
 2. Sakot pilaa kyllä päivän kertalaakista, mrrr. Kiva löytö tuo paitismekko. Mukavaa viikkistä sinne <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti, mutta harmi noita sakkoja :(
  Minä olen aikoinaan saanut sakot työpaikan parkkihallissa. Jos olisin jaksanut tapella olisin varmaan välttynyt maksamiselta, koska siinä vaiheessa sallitut paikat oli merkattu ainoastaan kerroksen sisäänajon kohdalla. Myöhemmin merkitsivät jokaikisen paikan. Kyllä harmitti silloin.

  VastaaPoista
 4. Sakot on kyllä jostain syvältä ja tiedän harmituksen tunteen... Täällä saa kilpa-ajaa aamuisin työpaikan sisäpihalle, jos mielii saada parkkipaikan. Jos ei ehdi, joutuu kadunvarteen ja vielä maksamaan siitä "ilosta". Ja sitten tää talvi ja lumeen peittyneet parkkiruudut -> totta mooses ihmiset parkkeeraa autonsa mahdollisimman leveästi ja paikat hupenee siinä. Murr murr!

  Muuten ihania juttuja! :)
  Valoisaa viikkistä! <3

  VastaaPoista
 5. Enemmän plussa kuin miinusta tässä viikossa. Toivottavasti tulee muutama plussa vielä viikonlopun aikana lisää. Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
 6. Parkkisakot on niin aaarrrkkkkkkk.....
  IHanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top