Ihanaa pääsiäistä

torstai 29. maaliskuuta 2018


Tennari ja mekkokausi aloitettu. Huraa.

Työkamu Parikoissaan. Tyyppi, joka uhkuu hyvää tuulta ja elämäniloa. Tässä yritän vaivihkaa hinkuttaa sitä vähän itseeni...
Huh huijaa mikä viikko. Olen ihan rättipuhkipoikki töistä, joita on viime aikoina riittänyt ihan liiaksi asti. Olen tehnyt 1 -2 h ylitöitä joka päivä jo pitempään, joten tämän vuoden pääsiäisvapaa tulee enemmän kuin tarpeeseen.

Pääsiäinen. Neljä päivää, joina voi hymyillä kevätauringolle, ajatella, lukea hyvää kirjaa, juoda punaviiniä, hengittää hetken. Nähdä tärkeitä ihmisiä, syödä suklaata sohvalla ja katsoa Netflixin sarjoja maratonina.  Aion myös syödä pitkään ja hartaasti perheen kanssa. Ulkoilla. Piipahtaa Tallinnassa  ihan parhaassa siskosseurassa.

Pääsiäisenä haluan keskittyä hyvään, niin paljon raskasta on viime aikoina ollut. Perheeseen, kevääseen, ystäviin, tennarikeleihin, lintujen lauluun, mökkikauden aloittamiseen. Haluan voimaantua ja löytää taas sen positiivisen vireen elämässä, jonka olen monta kertaa elämässäni vaikeissakin  paikoissa löytänyt. Tässä hetkessä, jokaisessa hetkessä, on niin paljon hyvää.

Eilen juurikin tajusin, että onneani haittaavat tällä hetkellä asiat, joille en voi juuri nyt mitään. Siksi niihin ei kauheasti kannattaisi laittaa energiaa tai paukkuja. On oikeasti yksi ainoa tyyppi, jonka käsiin onnen todella voi antaa: minä itse. Onnen resepti on yksinkertaisuudessaan se, mitä elämässäsi teen, mitä ajattelen siitä mitä teen ja mitä se saa minut tuntemaan. Asenne. Ne asiat, jotka tällä hetkellä huolestuttavat, ahdistavat ja surettavat minua, ovat kaikki edessä vasta joskus myöhemmin.

Ajattelen, että elämässä kannattaa -aina vain jos mahdollista- keskittyä hyvään ja valoisaan. Huomata päivänpaiste ympärillään. Hymyillä ja olla empaattinen mahdollisimman paljon. Hupsutella vähän tai joskus jopa paljon. Nähdä huumoria asioissa. Leijailla kun siihen on syytä. Enkä tarkoita, että maailman kurjuuksille pitäisi kääntää selkänsä. Ei toki, mutta huonoihin juttuihin ei kannata jäädä vellomaan, jollei niille voi tehdä mitään. Oppi, jota varmasti opettelen vielä pitkään.


Haluan toivottaa teille kaikille kaunista, anteeksiantavaa, rakkaudellista ja rauhallista pääsiäistä. Let's Spread Love.
6 kommenttia :

 1. Hieno teksti. Kiitos. Ja ihanaa Pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 2. Oisin seonnut tuolla pääsiäismunakaupassa, nuo munat huutaa niin nimeä. Taru zemppiä, tiedän niin hyvin, miten narsistiset henkilöt pitää otteessaan ja erityisesti jos on sukua ym. ym. ettei pääse eroon, vaan on pakko olla tekemisissä. Kauhun tasapainoon heittävät yhdessä hetkessä.

  Joten voimahali täältä ja nauti kovasti pääsiäisestä. <3

  VastaaPoista
 3. ihanan pirteitä nämä sinun asukuvasi ( ja tietty postaukset kans). Tavanvaatteissa aina tallaajana 'kadehdin' ;)
  Hei ihanaa pääsiäistä ja lepäile <3

  VastaaPoista
 4. Voimia siihen, että pääset eroon tästä negatiivisesta tyypistä.
  Ihanaista Tallinnan reissua sinulle ja leppoisaa pääsiäisen aikaa <3

  VastaaPoista
 5. Totta..onni on itse! Ihana postaus Taru ja oikein voimaannuttavaa pääsiäislomaa💚💛

  VastaaPoista
 6. Mahtava postaus -asenne tosiaan ratkaisee! Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle, hieno ihminen. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top