Ne pieleen menneet otokset

perjantai 16. maaliskuuta 2018

Tiedätte varmaan ne elokuvien epäonnistuneet otokset, joita silloin tällöin sujautetaan elokuvien tekijätekstien jälkeen katsojien viihdyttämiseksi. Ne ovat mun puolisalainen – ja nyt tämän jälkeen julkinen – paheeni.


Tässä teille sitä samaa genreä tarjoiltuna blogin puolelta.


It's all about rajaus
Välillä mietin, minkälainen mielikuva mulle itselleni ja teillekin minusta muodostuu, kun voin valita sen edustavimman otoksen ja jättää pois sen, kun unohdin vetää vatsaa sisään tai kasvot näyttävät vääntyneiltä. Siksi päätin huonojen kuvien deletoimisen sijaan alkaa kerätä muutaman hauskan otoksen talteen. Muistutuksena todellisuuden toisesta puolesta sekä teille että itselleni, mutta myös ihan puhtaana huvina.

25 kommenttia :

 1. Tää oli ihana ja hauska! :D <3 Piristi mun (edelleen) pahantuulista aamua. Musta on ihanaa, kun näytetään muutakin kuin kiiltokuvaa ja vimpan päälle hiottuja juttuja. Ihana sinä! <3 Muiskuja viikonloppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin arvostan aitoutta ja siloittelematonta pintaa. Kiitos ja muiskuja uuteen viikkoon <3

   Poista
 2. Ooh Taru oot niin hyvännäköinen ja hoikka mimmi, että näytät näissäkin hitsin hyvälle. Mikroilmeet vaan ei oo just eikä mellein. Tää oli kiva. Ihanaa viikonloppua 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan superkiltti kommentti Tiia <3!Sanonpa vaan, että tällä kommentilla jaksaa taas aika pitkään. <3 Ihanaa uutta viikkoa <3

   Poista
 3. Mikä on mennyt pieleen? Tavallisia perhekuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksoisleuan tai pömppövatsan näyttäminen ei välttis ole blogimaailman "kirkkain jalokivi". Kivaa viikkoa <3

   Poista
 4. Ihania kuvia :D Musta löytyy enemmän noita epäonnistuneita otoksia. Onnistuneita ei sitten montaakaan. Ja ne mun epäonnistuneet harvoin kyllä kestävät päivänvaloa.

  Aurinkoista viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Faktahan on se, että enemmän löytyy niitä pieleenmenneitä kuvia...että ei se kuvan ottaminen niin helppoa ole, varsinkin kun ottaa suurimman osan itselaukaisimella.

   Muiskuja <3<3

   Poista
 5. Sä oot niin Aito ♥ hauskoja kuvia eikä ollenkaan edes pahoja :) Mä oon kans sellainen ilmeilijä et kymmenestä kuvasta ehkä yks onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Maiccu. Mä olen otettu jos joku sanoo, että olen aito- se on oikeastaan suurimpia kohteliaisuuksia mitä mulle voi antaa.

   Muisk <3

   Poista
 6. voi ihanainen, susta ei kyl millään saa pieleen menneitä kuvia, mähän rakastuin näihin <3. Ooot ihana ja eläväinen persoona, ilo tuntea sinut kaverina. Aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sydämestä ja samanmoinen takaisin. Olen niin iloinen, että tiemme ovat kohdanneet. Toivottavasti törmätään pian Sarilainen <3

   Poista
 7. Kiva blogi sinulla:)
  - Seijahannele

  VastaaPoista
 8. No noitahan riitää itselläkin -tai riittäisi, jollen kauhuissani välittömästi poistaisi niitä muistikortilta ja jättäisi vain seesteinen zen-nainen -kuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla ihan sama, onneksi en ihan kaikkia kuvia poistanut, on se vaan kiva välillä näyttää siloittelematonta elämää - sitähän se elämä kuitenkin on :).

   Poista
 9. Ihan parhaita - eikä sinusta taida edes huonoa kuvaa saadakaan! Näkisitpä vain, mitä kummituksia mun kamerani kätköissä piilee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummituksia on meillä kaikilla, ja ehkä myös luurankoja kaapissa. :) Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 10. Hauska postausaihe! Ja nuo ovat kyllä monta kertaa parempia kuin omat epäonnistuneet kuvani. Jos ne näytille toisin, niin taitaisivat seuraajat lähteä karkuun.
  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinä olet niin hyvä kuvaaja, että uskallan väittää ettei moisia virhelaukauksia sulta löydy. <3

   Ja hei jos ei itselleen naura, niin sittenhän itkettää ja siihenhän me ei aleta. :)

   Poista
 11. Just näin. On niin parasta osata vähän nauraa itselle. Ja olla aito.
  Feikit ja silotellut asiat on pitkän päälle vaan tylsiä. Ja huijausta.
  Oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ota huumoria aseeksi, niin seuraava tunne saattaa olla itku. Pakko vaan nauraa itselle ja elämälle. <3 Muiskuja ja itse olet <3

   Poista
 12. Mun mielestä noi tavallisesta poikkeavat ilmeet ovat just parhaimpia :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top