& Other Stories kevätmallisto on kuuminta hottia

torstai 15. maaliskuuta 2018

& Other Stories kevätmallistoa voi ihailla nyt esim merkin nettikaupassa. Ja minä olen Seitsemännessä Taivaassa (tunnetta korostaakseni kirjoitettu isoilla kirjaimilla).

Täällä soi stereoista kesäiset kappaleet ja dvdltä tulee Sex ant the city season 3 (parhautta!). Maailma on pehmeän pastelli ja korvassani roikkuvat ensi kertaa tänä vuonna isokokoiset korvikset.

Ruokapöydälläni on keltainen krysanteemi ja viikonloppuna söimme poikien kanssa sitruunakanaa. Kevät on tekemässä pesää sydämeeni.

En tiedä, päätyykö uudesta & Other Stories kevät-mallistosta yhtään palasta vaatekaappiini, mutta se ei olekaan se pointti. Vaan se, että on tämä maailma vaan aina välillä niin perkuleen kaunis.

Kevätfiilareissa,
Taru

Kuvat: https://www.stories.com/fi/

4 kommenttia :

 1. Ihanan aurinkoinen Sinä ♥ Kevättä selvästi jo ilmassa :)

  VastaaPoista
 2. Peukutukset etenkin tuolla viimeiselle mainoskuvalle! Virkistävää nähdä muitakin kuin siloposkisia teinejä vaatekuvissa :) Minusta olisi hyvä, jos vaatekatalogeissa olisi enemmän kaiken ikäisiä ja myös tavallisen kokoisia naisia. Vaate voi ehkä näyttää paremmalta 180-senttisen laiheliinin päällä, mutta se olisi realistisempi normikokoisen yllä :)

  Valoa päivään! <3

  VastaaPoista
 3. Hei siis joo, noi kukkamekot on ihania <3
  Kivaa loppuviikkoa ystävä ihanuus <3

  VastaaPoista
 4. Hurmaavia kukkamekkoja<3 Kelpais mullekin!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top