Synsam Itis avajaiset ja hyvä(n)näköisten tapaaminen

perjantai 2. maaliskuuta 2018

Tällä viikolla olen maannut kuumeisena sängyssä, jotta olipahan ihanaa päästä ihmisten ilmoille ja  Itiksen Synsamin tilojen avajaisiin torstaina. Tapahtuman mukavuutta ei yhtään vähentänyt se, että tapasin siinä samalla monta mainioita blogituttua pitkästä aikaa!  Aamiaiseksi nautimme esim vihreää smootieta (olo oli varsin valaistunut sen jälkeen), päälle vielä herkulliset sumpit ja avokadoleipää. Ihan mainio startti tyhjälle vatsalle ja aamulle.

Aamun mittaan saimme kuulla Suomen laajimmasta Synsam Sports -malliston lanseerauksesta toimitusjohtaja Vesa Marsin toimesta. Onhan se aika hassua, että eri urheilulajeja harrastetaan usein yksillä ja samoilla arkilaseilla, jotka ovat ehkä omaan lajiin täysin sopimattomat. Kuitenkin vaikkapa tennispallon näkeminen vaatii laseilta erilaista optiikkaa kuin juoksu. Pyöräillessä ja painonnostossa linssit huurtuvat eri tavalla. Jousiammunnassa lasit pysyvät yleensä päässä, latinotanssien pirueteissa eivät välttämättä. Maan laajimmasta Synsam Sport -mallistostamme löytyy kehyksiä jopa 18 eri tyyppiseen urheilulajiin.

Minähän olen näin keski-ikäisenä huomannut, että tarvitsen pikaisesti silmälasit (mahdollisesti moniteho..iik kääk!!) mutta ilmeisesti jonkinlaisena defenssinä olen siirtänyt lasien hankkimista aivan liian pitkään. NYT onkin tullut oikeasti aika hankkia särmät ja kivat lasit, joka toisivat ryhtiä katseeseen ja ehkä myös skarppiin työolemukseen. Olen jo pitkän aikaa ihallut muutaman työtoverin mustia vähän kantikkaita laseja, jonka kanssa tyyliin ei tarvitse lisätä kuin musta ripsari ja punainen huulipuna - särmälookki on jo yksinkertaisesti siinä. Ehkä aika on nyt kypsä minullekin, koska olen sen arvoinen! 

Innostuinkin Synsamin  sopimuksesta, jonka on kaiken kattava, huoleton palvelu joka tekee silmälasien käyttämisen helpoksi. Sopimuksen kanssa varmistaa, että on aina sopivat, hyväkuntoiset silmälasit erilaisiin tilanteisiin ja tyyleihin. Sopimuksesta lisää täällä. Hinta alkaen 19 EUR/kuukausiItäkeskuksen Synsam liike on osoitteessa Itäkatu 1–5, Kauppakeskus ITIS, 1. kerros.

Raporttia uusista laseista pukkaa myöhemmin.

Kiitos kivasta aamusta Synsam Itis.


Hei nimeni on Liinamaan Pirkko tai ihan Pirre vaan. Nämä uudet kivat silmälasit kuvastavat iloisen hersyvää olemustani. Tämä valloittava kukkatunika on täysin uniikki , tyylikäs, ja siinä on kivaa kotikutoisuuden tuntua joka leimaa myös tyyliäni. Olen sen itse ommellut verhoista. Seuraavaksi aion värjätä tukan siniseksi, siinäpä kipinää ja sähinää pohjoisen naisen olemukseen. Palaan huomenna asiaan kun saksea ja sävyä on käytetty.

Toimitusjohtaja Vesa Mars

Suloiset Pikku Myy korvakorut ihanalla Optimismia ja energiaa Katjalla

Hieman Dame Edna henkiset lasit, mutta silti suosikkini!!!

Tilaisuuden  suloisin karvakamu

7 kommenttia :

 1. Hei teillä oli kivaa. Olen kyllä laiska, kun en ilmoittautunut, mutta tarvitsen aurinkolasit aina vahvuuksilla ja sellaisten hankinta on edessä. :)

  Kivaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
 2. Olisipa ollut mukavaa olla mukana Synsamin tilaisuudessa ja nähdä tuttujakin. Rillipäätä kiinnostaa ains rillit. Mutta nyt en vain ehtinyt. Kivannäköiset nuo ensimmäisen kuvan rillisi.
  Mukavaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
 3. Kiva tilaisuus teillä ollut:) Mullakin ekat monitehot, ihmeen hyvin niihin oon tottunut vaikka tiukkaa niiden hankkiminen teki :)

  VastaaPoista
 4. En olekaan tiennyt että urhailulajeihinkin on tehty omat, sopivat lasit. Joka urheilulajiin sopiva tennarit kyllä on mutta lasit, wau.
  Mulla haluttais niin hulluna uusia lukulaseja mutta vain siksi että haluan jotkut uudet mallit, ei siksi että tarvisin uudet.

  VastaaPoista
 5. Kiva tilaisuus teillä ollut! Mä käytän piilareita..toistaiseksi. Mukavaa viikonloppua☀️

  VastaaPoista
 6. Minusta nuo punaiset pokat sopii sinulle todella hyvin!
  Mun uudet pokat ovat mustat, alaosattomat ja kyllä niiden kanssa on sellainen ongelma, että ilman meikkiä näytän entistä kalpeammalta ja vanhemmalta :( Moni mustien pokien omistaja sanoo ihan samaa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Oli kivaa nähdä! Tuo tunikasi on niin ihanan keväinen! Mun korvikset on muuten Mymmelit. ;) Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top