Weekly Report

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Viime viikolla

- Sini Sabotagelta repesi Levikset, ja minulta Esprit farkut tai oikeammin niiden vetskari. Kiva kun duunikamu huomasi ja vinkkasi, jotta en päässyt paljastelemaan alavartaloani työyhteisölle :)
- sain punaisen huulipunan huulista leukaan- taito kai tämäkin
- ostin uudet farkut
- väsyin jäätäviin pakkasiin, voisiko kevät jo tulla?
- kuumeilin, niiskutin ja nukuin
- sain hyvää palautetta
- näin hyvin intensiivistä unta siitä, että pussailin Tuomas Embusken kanssa, ja kun olin järkyttynyt siitä (Tuomashan on käsittääkseni varattu), Radio Novan Minna Kuukka kannusti ja sanoi, että Tuomas on inspiroiva (!!) Unien tulkitsijat, tulkaa tänne ja selittäkää :)!
- kävin elokuvissa
- söimme kotona mm. itsetehtyä jauhelihapizzaa, joka onnistui super hyvin. Hyvä äiti- pisteitä tippui plop plop. Muita ruokia oli mm. kalakeitto johon tuli koskenlaskijaa ja kaupan pakasteseitä.
- nautin huikeasta talvikelistä sunnuntaina Aurinkolahdessa. Kongokin sai juosta vapaana, ihmiset olivat hyväntuulisia ja maailma parani ystiksen kanssa kuulumisia vaihtaen.VIIKON TV SARJA: Nyt taidan toistaa itseäni, mutta kyllä kuulkaaas oli taas kivaa katsottavaa Yökylässä Maria Veitola. Erityisen kiinnostava oli Meeri Koutaniemi. Rohkea oman tiensä kulkija. Nainen joka kantaa oman työnsä, nimensä ja on karismaattinen, omanlaisensa ja hänellä on identiteetti sekä oma työ jonka teokset elävät hänen omalla nimellään. Ja mikä suloisinta, pari vaikuttaa aidon onnellisilta yhdessä.

VIIKON ELOKUVA:   Koko perheen elokuva Wonder, josta niin olisin halunnut varauksetta tykätä, mutta syystä ja toisesta en ihan lämmennyt.

R. J. Palacion bestseller-romaaniin perustuva Wonder kertoo tarinan Augie-nimisestä pojasta (Jacob Tremblay), jonka kasvojen luustoa vaivaa harvinainen kehityshäiriö.  Poikkeavan ulkonäkönsä vuoksi Augie on käynyt koko ikänsä kotikoulua, kunnes noin 10-vuotiaana Augien äiti (Julia Roberts) uskoo pojan olevan valmis aloittamaan opinnot oikeassa koulussa. Elokuva seuraa Augien ensimmäistä kouluvuotta ja niitä vaikeuksia, joita hän joutuu erilaisuutensa vuoksi kokemaan. Sivujuonissa seurataan, kuinka Augien tilanne on vaikuttanut ja vaikuttaa hänen perheeseensä.

Auggien vanhempi sisko Via (Izabela Vidovic) tekee roolinsa erittäin hyvin. Elokuva onkin yhtä hyvin hänen tarinsa. Miten elää nuoruutensa "sairauden" varjossa, jolloin suurin osa huomiosta kuuluu veljelle?

Julia Roberts tekee roolinsa vähäeleisesti, Owen Wilsonin olisi voinut vaihtaa johon toiseen. Ja hei Owen Willson ja Julia Roberts parina....joo ei vaan jotenkin natsannut, enkä oikein osaa selittää miksi.

Elokuva kosketti hetkittäin, mutta jotenkin se oli liian varman päälle, ilman yhtäkään rosoa, ja olihan juonikin hiukan yksioikoinen. Jo elokuvan alusta lähtien sitä valitettavasti arvasi, miten juoni etenee. Koulukiusaaja ja hänen rikkaat vanhempansa kuvataan stereotyyppeinä, joissa ei ole mitään hyvää ja  lopulta Augie on niin inspiroiva, että koko koulu kirjaimellisesti taputtaa seisaaltaan hänen erinomaisuudelleen! 2 tähteä
Kuva
VIIKON HIMOTUS: Milloin tälle mekkohuulluudelle tulee loppu? Tämä on jo pelottavaa!

Kuva

Ihana Marikka


5 kommenttia :


 1. Vastaan tähän nopsaan. Täältäkin löytyy Meeri Koutaniemi -fani. Kävin viime talvena Kiasmassa katsomassa Meerin ottamia kuvia nuoren tytön ympärileikkauksesta Rohkeita ja hienovaraisia kuvia meille suomalaisille niin julmasta aiheesta. Meeri oli asunut pitkän tovin tämän heimon luona ja saavuttanut heidän luottamuksensa. Ja niin hän sai heimolta luvan kuvata. Tähän pystyy vain Meeri. Kuvasarja on näytetty myös USA:ssa Time -lehdessä.
  Hyvää viikkoa, Taru <3

  VastaaPoista
 2. Säänhaltijoille täältäkin suunnalta toive, että nyt se kevät voisi jo tulla. Tosin oon tykännyt siitä, että on lunta (eikä loskaa), mutta kyllä nuo päälle 20 asteen pakkaset syövät naista...

  Tuli mieleen tuosta sun unesta, että takavuosina näin unta siitä, että pussailin Jari Tervon kanssa ja todellakin olin järkyttynyt. Hän on älykäs mies, mutta silti... miksi juuri hän? :D

  Valoisaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Olisin halunnut kuvan leukahuulipunasta :) Onnittelut plop-plop-pisteistä ja luultavasti myös pahimman flunssan karkotuksesta! Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mulla menee useinkin huulipunat leukaan :) Mua nauratti toi sun uni, Minna Kuukka oikein kannusti sua :)
  Ihana olet kyllä <3

  VastaaPoista
 5. Mun täytyy muistaa katsoa tuota Veitolan yökyläilysarjaa, jotenkin se on jäänyt ihan kokonaan väliin!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top