Parasta juuri nyt

Alan toistaa itseäni - onphan ollut viikko. Valitettavasti blogista on hyvää vauhtia tulossa väsymys, sählinki tai uuvahtamisblogi. Kommentointikin laahaa, pahoittelut siitä! Yritän tsempata viikonloppuna.

Plääni tälle illalle: leffa, sapuskaa, viltti, verkkarit, villasukat, sohvankulma, jossa paljon pöyhittyjä tyynyjä. Pari lasia viiniä. Irtokarkkeja. Väsynyttä hihittelyä. Simahdus klo 22.
Kuva

Tällainen tukka mulle kiitos Kuva

Kuva


Parasta juuri nyt:

- julistin Naomi Wattsin tukkarakkaudeksi
- ajattelin raidoittaa tukkani viikonloppuna. Raitojen laittaminen on kuin lottoamista, täydellistä tuuripeliä. (Välillä sitä ihan miettii mistä ajoittainen raitojen epäonnistuminen johtuu, onko kyseessä joku kummallinen kosmiskemiallinen reaktio?) Käytän nääs raitoja laittaessa aina samoja aineita mutta joskus voittaa ja joskus häviää (tukasta tulee palaneen oljenvärinen). Toivon, että viikonloppuna voitan ja saan 7 numeroa oikein.
- päätin, että kasvatan itselleni pitemmän kesätukan, jota voi pitää kivalla sutturalla.  Toisaalta olen realisti ja haaveilen Naomi Wattsin tyylikkäästä erittäin vaaleasta polkkatukasta. Se olisi helppo, ja sopisi tällaiselle vähän vanhemmalle naiselle, jonka kasvopiirteitä vetää alas maanvetovoima. 
- Tukholman reissu ihan koht pian naisenergiaseurassa (on se sana) varmistui! Niin ihanaa! Niin kaipaan jotain kuplivaa elämääni.
- vaikka tein major-mokan töissä, annoin armoa itselleni. Armo on tärkeää, varsinkin kun sitä antaa itselleen (olen hyvä antamaan sitä muille.) 
- mummi, joka tuli eilen meille pizzakasan ja pelikorttien kera. Täytyy sanoa, peukkuaasi ja pizzatorstai on ihan paras kombo.

Valoa ja vapun tuoksua viikonloppuun ao. kappaleen tahdissa.



16 comments

  1. Noi hiukset on ihanat. Kun Jennifer Lawrencilla oli leffassa Passengers prikuulleen nämä samat hiukset, niin ystävän kanssa kiidettiin suoraan leffan jälkeen kampaajan penkille ja pyydettiin kampaajaa leikkaamaan jetsulleen nämä hiukset. Omat meni jotenkin ei nyt mönkään, mutta ei niistä tuollaisia tullut, mutta ystävälle tuli. Kirjoitin muuten aiheesta postauksenkin. Tuo on niin ihana kesätukka. <3

    Käytä Schwarzkopfhin raita-ainetta, aina onnistuu, tai heh sitten vaan luulen niin.

    Koitahan levätä viikonloppuna, mukavaa viikonloppua Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Schwarzkopfhin raita-aine täälläkin käytössä, maailman paras. Kiitos kultainen!

      Poista
  2. Jos elämässä toistuu, miksei blogissakin? Inhimillistä on kaikesta huolimatta mukavampi lukea kuin pelkkää hypetystä, josta tulee olo ettei se ole totta.
    Ihanaa lökölepolötköpötköiltaa!!!!!! (On se sana ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi. Olen äärettömän iloinen, että kommentoit. <3

      Poista
  3. Oooo. Sä oot niin Naomi watts-tukkaenkelinainen. Sulle käy ihqu raidoitettu polkka niin hyvin.
    Upeutta.

    Tiätkö mikä sussa on parasta? Se kun sun blogissa on rehellisesti väsyä jne jos sitä on elämässäkin. Moni olis et "katso näin kauniisti viikkasin hamam-pyyhkeet kaappiin" ja itker itsensä uneen.
    Rehellisyys ja silti valo ja nauru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin sanoistasi. Suloisinta uutta viikkoa, ystävä. Mä annan halauksen livenä kun nähdään. <3

      Poista
  4. Kyllä se aurinko paistaa joskus risukasaankin, sanotaan. Ja varmasti herkkujen, leffojen ja raidotetun Naomi-tukan jälkeen paistaa aurinko myös Tarun elämään. Tilastollisesti on vain kertakaikkisen mahdotonta saada aina kuraa niskaansa.

    Ihanaa viikkistä ja soittele, jos haluat juttuseuraa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin toivon, että olet oikeassa. Pian kilistämme ystävyydelle yhdessä, ihan parhautta <3<3

      Poista
  5. Tollainen Naomi tukka ois sulle niin cool. Minäkin valitin tänään blogissani, ai että kun teki hyvää.
    Rentouttavaa lököviikkistä ihanan aito Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on kurjaa, ajoittainen valitus auttaa. Onneksi yhdessä olemme enemmän <3<3

      Poista
  6. Kyllähän se tähän aikaan vuodesta alkaa olla veto poissa monelta. Koululaiset eivät meinaa millään enää kestää kuukautta ja toimistolla on ihan nuutunutta sakkia. Onneksi tässä toukokuussa on kaksi vajaata työviikkoa.

    Meillä harkinnassa on, että jos vappuna syötäis vaan Saarioisten äitien ruokia ja katsottais Netflixiä :D :D Vielä yritän pientä ryhdistäytymistä, mutta saas nähdä kykenenkö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama joka kevät, väsyttää ihan pirusti. Nyt vielä kaikki murheet päälle.

      Jos joku on varmaa, niin vappumenu on simppeleistä simppelein.
      Kiitos sanoistasi kultainen!

      Poista
  7. Kiitos Elisa, aito ja elämänmakuinen bloggaustekstisi on hyvä just näin. Olet rohkea!

    Tämä on ainoa blogi jota viitsin seurata joka tekstin lukien. Olen sua vanhempi, mutta ikäiseni kertoilevat blogeissaan suppeasti yhdestä tai max.muutamista näkökulmista: kemikaliotuotteista, pihan hoidosta, kuntoremontista, vaateostoksista, sisustamisesta - kuten sohvatyynyistä, suosittelevat tuotteita ja palveluita joita ovat saaneet tuotenäkyvyyttä vastaan.

    Sinun blogisi on monipuolinen, elämäntilanteessani helposti samaistuttava etkä jää sille pinnalliselle tasolle. Respect!

    Mulla ei ole siskoa, eikä arjessa lähellä olevia ystäviä, ehkä siihenkin tunnetarpeeseen luen ajatuksistasi, tunnelmistasi ja arjen käänteistäsi kuten oisit jotenkin tuttu. Vaikka emme ole tavanneet.

    Toivottavasti eilinen toi rentoutumista ja pään nollausta tarpeellisen määrän, niin että tänään hymyilit peilikuvallesi - raidoilla tai ilman.

    Toki kiinnostaa kuulla mitä raidoitusainetta käytät, nähdä miltä lopputulos näyttää sekä joo, josko nettideittikokemuksia valotat. Nimimerkillä toinen puolipitkän tukan juurikasvua vaaleaksi kotiraidoittava, vuorovanhemmuuden jakava ujo nettideittailija.

    Iloa, valoa ja paljon hyvää mieltä viikonloppuusi!

    Olet symppis ja tiedäthän -just noin riittävästi kaikkea pitääksesi itseäsi ihanana!
    T. Hämeen Helmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ihana kommentti, kiitos sydämeni pohjasta. Et uskokaan miten piristit päiväääni. <3

      Ja tässä kävi nyt niin, että kyyneleet puskivat läpi. Kiitos Hämeen Helmi sanoista ja tsempistä, jotka jaksoit kirjoittaa, vaikkemme ole kohdanneet. <3<3 Olet ihana. Kaikkea ihanaa hyvää ja valoisaa elämääsi.

      Poista
  8. Kivaa Vappua Taru! Kesälomaa kohti mennään..jaksetaan!❤🌻🌻

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!