Weekly Report

maanantai 9. huhtikuuta 2018

Viime viikolla:

- minut ilmoitettiin yrityksen health challenge ohjelmaan, jossa päivän askelmäärä tavoite on 7000. Tämä haaste tuli minulle yllätyksenä, enkä minä sitä pyytänyt, mutta onhan tämä nyt hyvä tilaisuus aloittaa liikunta.
- tunsin nenussani maan ja mullan tuoksun - taivaallista!
- join kevään ensimmmäiset pihakahvit
- päätin, että selviän vaikka mustia pilviä leijuu säännöllisesti pääni päällä
- minulta kysyttiin paperit S-marketin itsepalvelukassalla, kun ostin ruuan lisäksi yhden (!!) saunasidukan. Viikon paras uutinen :)!
- kuopuksen tenniskisat menivät hyvin. Olen niin ylpeä tuosta omasta mussusta!
- hipelsin Hullujen päivien kuvastoa ja innostuin Wonders ballerinoista erityisesti punaisena. HUOM! Wondersin ballerinat ovat maailman mukavimmat kengät!
- sain taas työpaikalla parkkisakot, p-rkele. Mua niin suututtaa alueen lumikinokset ja yliaktiiviset parkkipirkot!!! Minne auton voi jättää, jos paikkoja ei kertakaikkiaan ole?
- iloitsin uudesta siskolta nimpparilahjaksi saadusta hajuvedestä: Eternity Moment on vaan niin moderni ja raikas tuoksu, jossa on kuitenkin poweria.
- kävelin pitkän terapialenkin ystävän kanssa sunnuntaina. Maailma vähän parani. 

VIIKON ASU: Marimekon mekko. Huomaa pihan viehättävä "tila" ja valloittava atmosfääri.VIIKON RESEPTI: Tein Beachhouse kitchenin kasvispannaria lauantaina (klik), ja voi pojat se oli hyvää! 

VIIKON DOKUMENTTI: Ulkolinja Weinsein vastaan #metoo Yle Areenassa (klik). BBC:n dokumentissa kerrataan Weinsteinin uraa sen alusta aina katkeraan loppusuoraan saakka. Haastateltavina ovat muun muassa syytteitä nostaneet Katherine Kendall ja Zoe Brock. Naiset kuvailevat kuvottavia kohtaamisiaan Weinsteinin kanssa, ja kuten lehtijutuista on saatu lukea, kuvaukset ovat hyvin samankaltaisia. Naiset lähtevät hänen mukaansa, ja perillä Weinstein paljastaa heille koko fyysisen massansa. Miksi naiset lähtevät? Tietenkin edistääkseen uraansa. Sen naiset voisivat sanoa myös suoraan, sillä ei sekään oikeuta Weinsteinin tekoja. Katsomisen arvoinen dokkari!

VIIKON KOSMETIIKKALÖYTÖ:

VIIKON LÖYTÖ: Vanha lompakko palveli minua kuuliaisesti lähes 6 vuotta, mutta valitettavasti siirtyi haperoisimmille laitumille. Löysin Booztin alesta tämä ihanuuden. VIIKON HIMOTUS: Lindexin röyhelöhame.
Kuva


VIIKON AJATUS:  
Ihmisen pitäisi joka päivä kuulla
ainakin yksi pieni sävelmä,
lukea hyvä runo, nähdä hieno taulu
ja jos mahdollista, sanoa muutama järkevä sana.

-Goethe

Valoa viikkoon ja mieliin!

7 kommenttia :

 1. Aivan ihana tuo Marimekko! <3 Ja murr tosiaan parkkisakkoja. Miksei ne parkkipirkot voisi katsoa vähän läpi sormien, kun pakkohan töihin menijöiden on jonnekin ne autonsa pakko laittaa.

  Valoisaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Se, että työpaikalla ei ole parkkipaikkoja on vaan niin raivostuttavaa. Olen kärsinyt siitä itsekin muutaman vuoden. Siinä menee aamu jos toinenkin ihan piloille, kun yrittää hakea parkkista. Ja sakot ne vasta harmittaakin :(

  Hih, sulta kysyttiin paperit :D Minulta on kysytty viimeksi varmaan 1980-luvulla...

  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voihan parkkipirkko! Hirveän tylsä ja jokapäiväinen riesa tuo parkkipaikattomuus. (jäin miettimään, että parkkipirkkojen työ on ehkä yksi epäkiitollisimmista ikinä)
  Mekko näyttää kivalta sun päällä, katotaan sitä vaan, ei miljöötä. Sama kaunis muta ja muu on "onneksi" nyt joka paikassa. Kohta se on ohi ja sitten alkaa intiaanikesä ;) Eikös alakin!!??
  Hihii, paperien kysyminen saattoi pelastaa sulta monta päivää :)

  VastaaPoista
 4. Heissan sinä rouva aurinkoinen :). Vitsit kun näistä sun jutuista tulee aina niin hyvälle mielelle, enkä nyt tarkoita sitä pahassa (perskeleen parkkisakot jne.) vaan sitä että jaksat vaan hymyillen mennä eteenpäin! Sulle on upea asenne ja ote elämään. Nyt et saa suuttua, mut pakko avautua, sillä kun katson kingin (telsusta) niin olen aina sitä sitä mieltä että myös sinä olet siellä kilpailemassa :D, eräs hahmo tuo niin sut mieleen <3.

  VastaaPoista
 5. Ihana hame <3 Sakot on ihan pyllystä, mutta muuten kuulostaa kivalta viikolta.
  Ihanaa uutta viikkoa sulle Taruseni <3

  VastaaPoista
 6. Vitsi niin kiva asu ja aina vaan rakastunut noihin sun saappaisiin, etten huomannut edes ympäristöä. <3

  Voihan parkkisakko oikeasti en kestä. Ihana tuo haistoit mullan hajun ja joit pihakahvit, me like <3

  Mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 7. Mä heitin hullareiden kuvaston suoraan jätepaperiin. En uskalla katsoa :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top