Weekly Report

maanantai 23. huhtikuuta 2018

Viime viikolla:

- olin huolissani isästä, joka joutui sairaalaan. Onneksi nyt hän on kotona ja voi paremmin. Välillä sitä toivoo, että omat vanhemmat olisivat ikuisesti vahvoja ja pystyväisiä, ja että sitä itse saisi antautua kaikessa lapsen huolettomuudessa heidän kaikkivoipaisuutensa varaan ikuisesti.
- paiskin sikana töitä
- heräsin siihen tosiasiaan, että pian olisi kai suotavaa vaihtaa kesätassut autoon.  Tarttis tehdä jotain!
- harvensin orapihlaja-aidan pihallamme - hyvä minä! Mä mitään miestä tarvitse pihahommiin, minä vahva ja omatoiminen nainen :D
- järkytyin Aviciin kuolemasta ja katsoin Netflixin dokkarin hänestä. RIP
- aloitin läheisistä (esim Pinkki ja Tuula) ja työkamusta inpiroituneena (vähän) kevyemmän elämän. Pienensin rekkamiehen annoksia töissä ja söin monena aamuna salaattia. Aamuisin poikkeuksetta puuroa.
- tein kotijumpan x 2 ja olin hemmetin tyytyväinen itseeni
- pidin puoleni töissä ja minua kutsuttiin rohkeaksi. Jäin saamaani kommenttia miettimään....ehkä rohkeutta on vastata ilkeilyyn puolensa pitävällä sinnikkyydellä ja hyvällä..
- paransin maailmaa sunnuntaina koiralenkillä ystiksen kanssa

VIIKON ASU:  Otin esille Linexin kipparitakin ja Niken Freet. Jälkeenpäin huomasin, että takista puuttui nappi :D Ei se ole niin justiinsa. Ja joillekin sattuu tällaista useimmin kuin toisille :)


VIIKON ATERIA: Työpaikan salaatti. Naudan paistia, suolakurkkua, kaalisalaattia. Nams.

VIIKON LÖYTÖ: & Other Stories alesta ihanat pinkit avokkaat -70%. Nyt tarvitaan enää juhlat jossa niitä käyttää.

VIIKON LUONTOKUVA: Sunnuntaina kävimme 2 h metsälenkin ystiksen kanssa Kallvikissa. Voi kiesus, miten paljon rauhaa ja hyvää mieltä metsä- ja merimaisema voi antaa. Kongo nautti potenssiin 2 ja melkein heitti jo talviturkinkin :).


VIIKON KIRJA: Sain luettua viikolla Maria Veitolan kirjan lähes loppuun. Vitsit, että tykkään Veitolan rehellisyydestä ja rohkeudesta ottaa vaikeitakin asioita esille. Kirjassa Veitola kertoo avoimesti muun muassa syömishäiriöstään, parisuhteistaan, vuosien migreenikierteestä ja huonosta kohtelusta työelämässä. Veitolan mielestä on tärkeää, että ihmiset puhuvat myös heikoista hetkistään avoimesti.
On ihan sairasta jos vaan esitämme koko ajan toisillemme, että ei tässä mitään, hyvin menee aina. Elämä on tosi paljon parempaa kun puhuu!  
Olen samaa mieltä Maria kanssa. Ei ainakaan omassa lähipiirissäni ole yhtään ihmistä, jolla menisi aina hyvin. Elämään kuuluu kuprut, sähellykset, ilot ja surut, ja kun niistä puhuu, "aina menee hyvin kupla"- rikkoutuu.


Kirjassa on hurjia, suloisia, surullisia, hauskoja ja vaikeita tarinoita Marian elämästä. Kirja sai samalla miettimään omaa elämää, ja samaistumisen kohteitakin löytyi. Suositteluni mahtavasta kirjasta!


Kirjarakkaus
  VIIKON AJATUS:
Syntipukin etsiminen
tuottaa aina toivotun tuloksen.

Valoisaa huhtikuun viimeistä viikkoa! En voi käsittää, että viikon kulutttua on Wappu!

7 kommenttia :

 1. Oon niin samaa mieltä siitä, että elämään kuuluu kuprut, ilot, kompastelut ja kaikki mahdolliset sävyt. Ja niitä voi ja pitääkin näyttää, eikä yrittää esittää kiiltokuvaelämää.
  VAloa ja iloa viikkoon! <3

  VastaaPoista
 2. Kupruja, suruja, iloja, ihan kaikkea mahtuu menneeseen viikkoon täälläkin. Toivottavasti pian tasoittuu normaaliksi tylsäksi arjeksi.

  Täytyykin ottaa tuo Maria Veitolan kirja lukulistalle.

  VastaaPoista
 3. Apua miten ihanat kengät oot ostanut, rakastuin noihin oitis, sopiva korko tällaiselle vanhemmalle tädillekin :D.
  Itse ihastuin Maria Veitolan tyyliin ja tapaan ajatella asioista niissä tv-ohjelmissa, joissa hän vieraili tunnettujen ihmisten kotona. Pitääpä poiketa kirjastossa, josko tuon saisi lainaksi.
  Sinulle ihana mukavaa huhtikuun viimeistä viikkoa <3. Kaikkea hyvää sinulle <3.

  VastaaPoista
 4. Sähäkät kengät! Vanhempien vanheneminen tuo ihan uudenlaisia huolia elämään. Oma kahdeksankymppinen äitini pärjäilee vielä hyvin, mutta erilaisia vaihtoehtoja tulevaisuutta varten on tullut ajateltua.

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista isällesi! Minä olen huomannut työhommissa sen, että pitää reilusti pitää puoliaan, monesti siitä olen kiitosta saanut. Ihana tuo kipparitakki ja uudet kengät myös.
  Kivaa uutta viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 6. Sä oot niin Ihana ♥ Täällä toinen jolle sattuu kans useammin kuin toiselle ;) Hyvä että isäsi jo parempi, huoli läheisestä on ihan kamalinta! Sä olet selvästikin rohkea, vahva ja sydämellinen nainen ja se välittyy täältä ♥ Hyvä että pidät puoliasi, olen todennut myös kilometrien varrella että kukaan muukaan ei niin tee, on tehtävä siis itse ja vedettävä omat rajat!
  Tuo kirja täytyykin lukea ja seuraavana voisikin olla ohjelmassa tuo dokkari Aviciistä. Surullinen juttu.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top