Parasta juuri nyt

torstai 24. toukokuuta 2018

Viime viikkoina olen pukeutunut verkkareihin mutta ollut emotionaalisesti alasti. Katsonut itseäni peilistä ja myöntänyt, että kevät on ollut vähän vaikea. Ilokseni voin kertoa, että tänään sitä ollaan pukeuduttu kukkamekkoon ja törötetään työpaikalla. Kyllä on ihanaa olla terve (mitä nyt päässä viiraa säännöllisesti)!

- KESÄKESÄKESÄ! Onhan tää nyt ihanaa, että on lämmintä, valoa ja vihreää. Yhtäkkinen kukkaloisto kaikkialla, lintujen viserrys, ötökät -  aivan tajutonta nekin.
- vatsapöpö joka pisti vähän jutut uusiksi. Ensinnäkin tajusin, että nyt pitää hidastaa töissä, stressata vähemmän ja nukkua enemmän. Sen myötä elämääni ovat tulleet esimerkiksi pienemmät ateriat (hyvästit rekkamiehen ateriat töissä yhyy + snif) ja vihreä tee kahvin sijaan. Se on pakko myöntää, että KAHVIA on helvetillinen ikävä.
- hyväntuulen mekko, josta olen unohtanut raportoida aiemmin. Sehän löytyi tosiaan & Other Storiesilta ja on ollut kovassa käytössä mm. töissä. Mikä parasta se päällä tunnen oloni jos en nyt miljoonaksi dollariksi niin ainakin sadaksi euroksi, ja olen saanut siitä paljon kehuja :D
- lempiguruni Judith Orloffin kirjan ajatus: "Kysy aina itseltäsi: "Kuinka tilanne - mikä tilanne tahansa - voi auttaa minua kasvamaan ja suhtautumaan rakastavasti ja lempeästi itseäni tai muita kohtaan"
- miten olen voinut välttyä HBO:n Handmaid's Talelta, varsinkin kun rakastan Margaret Atwoodia ? En voi ymmärtää. Sitähän on hehkutettu joka tuutista, mutta olin varma, etten jaksa katsella punahilkkojen tai oikeammin punakaapuisten elämää orjamaassa. Vasta sairaslomalla löysin sarjan ja onhan se nyt hyvä, vaikka samalla ahdistava, koukuttava, ajankohtainen, ajatuksia herättävä. Suositteluni!
- matkakuume ja - haaveilu! Olen katsellut viime vuotisia Turkin matkan kuvia ja matkakuume on tällä hetkelllä lähes tuskaista.

Kesäfiilistä päivään!
Lisää kuvateksti

4 kommenttia :

 1. Hip Hei paremmalle ololle, erityisesti sille sisäiselle!!

  VastaaPoista
 2. Upea mekko ja sinä 😊

  Toi emotionaalisesti alasti- juttu kosketti mua.
  Sä oot niin aito ja rehellinen. Js mahtava.
  Peukut rekkamies aterioiden hylkäämiselle. On keveempi olo kun syö vähemmän kerralla. Mielikin ke venee.

  Halaus

  VastaaPoista
 3. Matkakuumetta täälläkin 😎 Kun vain osais päättää, minne haluais, jotta vois tutkailla matkatarjontaa...

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko <3 Voi miten kiva kuulla, että kaikki muut vaivat, paitsi normaali viiraaminen (täällä toinen hömpänkeikka) ovat tiessään.
  Aurinkoa iltaasi muru <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top