Tukholma on aina hyvä idea

keskiviikko 9. toukokuuta 2018


Tulipa tehtyä ihan huikea irtiotto arjen keskellä Tuulan ja Tuijan kanssa ja irtiottolokaatio OLI niinkin ihana kuin Tukholma. Vihdoinkin! Olin jo pitkään haaveillut irtiotosta parhaassa tyttöseurassa, ja koska universumi on aina silloin tällöin ystäväni, yllättäen sellainen tarjoiltiiin minulle hopealautasella Siljan avustuksella. Muisk myös Tuijalle!! 
Elämä, kevät ja ihanat naiset!
Laivalle päästyämme kirmasimme suoraan aurinkoiselle yläkannelle, jossa skoolasimme meille ja keväälle, joka yhtäkkiä valtasi Helsingin vehreydellään, vähän samaan tyyliin kuin nukkavieruinen olokin alkoi pikku hiljaa karsiutua nahoista. Siemailimme kylmää kuohuvaa ja ihailimme kertakaikkisen kaunista Helsingin saaristoa. Voihkimisääniä kuului paljon: "Oi katso!" "Miten kaunista täällä on!" jne. Siihen päälle mainio buffee, jossa allekirjoittanut keskittyi sekä kala- että mätipöytään jälkkäripöytää unohtamatta.
Nams!
 
Oi Furla!Myöhemmin olikin aika harrastaa kevyttä shoppailua, hajuvesien nuuuhkimista ja meikkien mallaamista. Täytyy sanoa, että tykkään kauheasti Silja Symphonyn avarasta, valoisasta taxfreesta, jossa oli houkutuksia ihan kunnolla. Ekokosmetiikka oli hyvin edustettuna ja lempimerkiltä Madaralta löytyi alennettuja tuotteita. Myös lempikorumerkkini Edblad oli -15% tarjouksessa, jotta olihan minun  ihan pakko saada uudet korvikset ja uusi sormus, varsinkin kun Tuula ja Tuija kannustivat. Myös muutama GANT:in raitapaita houkutus ahdisti positiivisesti.
SöpiksetMy partners in crime
Höpötyksen, kynsien lakkaamisen ja jaetun skumpan jälkeen hytissä olikin luontevaa nousta taas pystyasentoon, laulaa antaumuksella karaokea, hoitaa kans.väl suhteita ja tanssahdella tanssilattialla sensuellisti! Yksi illan kohokohtia oli myös kerrassaan huikea Midnight SHOW, joka oli oikeasti tajunnan räjäyttävä. Huikeita esiintyjiä ja tanssijoita, kimaltavia asuja (näin visualistina nautin kovasti), parhaimpia kappaleita suosituimmilta artisteilta. Satulinnan Tuijakin sai extrahuomioita eräältäkin artistilta - jee. Hyttiin pääsimme klo 1, aika hyvin sanoisinko! Tukholmasta lisää kun saan kuvia ladattua!

Mitä iloisinta ja valoisinta helatorstaita! Täällä armoton väsymys reissun jäljiltä, parikin työpäivää jo takana, mutta MIELI ON virkeä- se on tärkeintä se!

**kaupallinen yhteistyö Tallink Silja Oyn kanssa**

18 kommenttia :

 1. Tunnelmallisia kuvia ja upeita naisia

  VastaaPoista
 2. Oi, teidän matka kuulostaa niin ihanalta! Kuohuva ja herkut maistuisi!
  Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki kyllä hyvää sellaiselle, joka tekee kotona aika hyvin kaikki yksin.
   Muisk ihana <3

   Poista
 3. Yhdyn joka sanaan. Oli kaikkea upeutta ja ylisanat kerrassaan loppuvat kesken :)
  Team T, kaunis Itämeri ja upea Silja Symphony saivat aikaan sen, että maailma on taas parannettu mallilleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä virkistävää, keskustelut, pelkkä oleminen ja se ruoka nam nam.
   Haleja <3

   Poista
 4. Ihana miten ihanaa teillä olikaan. Halauksia mussukat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki kyllä niin hyvää, voikun olisit ollut mukana <3 Mukavaa viikkistä <3

   Poista
 5. Kuvista niin huokuu onni ja ystävyys, ihan mahtavaa, että saitte kunnon irtioton arjesta ja hyvien ystävien kanssa laatuaikaa.

  Aurinkoista Helatorstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väsyneitten äitien virkistysmatka on vaan niin parhautta, varsinkin kun todella on aikaa keskusteluille, herkutteluille, ja keveydelle. Ihanaa viikkkistä <3

   Poista
 6. Ihanat naiset ♥ Voi miten kivalta teidän reissu kuulosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki niin hyvää <3 Muisk. Naisissa on voimaaa!!

   Poista
 7. Miks mun mielestä jälkkäripöytä näyttää aina parhaalta :) Ihana reissu teillä on ollut ja tuo olotila reissun jälkeen on kyllä ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi ehkä julkaista kuva mun jälkiruoka lautasesta mmm. täynnä suklaamoussea :)

   Muisk!

   Poista
 8. Ihania reissukuvia :) Aivan mahtavaa, kun teille sattui niin hyvä sääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Teki kyllä hyvää meille väsyille ja rydeille. Ja kelit kyllä suosivat. Muisk!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top