Weekly Report

maanantai 7. toukokuuta 2018

Viime viikolla

- yritin keventää koko viikon risteilyn vuoksi. Söin paljon raejuustoa ja kanamunia, kävelin pitkiä koiruuslenkejä, söin vähemmän ruokalassa. Mutta eipä paljon tuloksia tullut, en yllättäen kutistunut.  Joku nyt on vialla, kun jotenkin kroppa pitää joka sentistään kiinni. Onneksi  mun itsetunto ei nyt ole kiinni siitä. Eikä mun kelpaamiseni. Itselle tai muillekaan.:)
- kävin punttisalilla 2 krt. Ou jeah!
- koin vappupäivän hillittyä charmia kotisohvalla 
- lapset olivat ihania kultamussuja varsinkin kun eivät olleet poikkeuksellisesti nyt niin paljon mulla. OMA AIKA on ollut ihanaa. Se hiljaisuus, kun kukaan ei pelaa ja huuda pelikavereilleen: "hei tuu auttaa mua, ou maai gaad, mitä sä teit? hei se ampuu mua...."
- Kongo lähti taas tekemään vauvoja. Pelkää, että hän pian rasittuu näistä puuhista, hän on kuitenkin hyvin pieni koiruus. 
- puin päälleni värejä ainaisen musta sijaan - jee

- pääsin mansikkapaikkaani mökille ja olin aidosti onnellinen. Ilma oli kuin morsian, fyysinen työ teki hyvää, happimyrkytyksen vuoksi nukuin paremmin kuin varmaan koko vuonna
- ihana isä tuli taas jeesaamaan meitä mökille. Kiitos handy man isä!
- pidimme lasten pyynnöstä levyraadin, jossa kappaleet olivat Tapani Rautavaarasta Aviciihin. Yllättäen Saara Aalto voitti!
- saimme haravoitua pihan, erityisylpeä olin pojista jotka myös ahkeroivat.
- söin ensimmäisen kiuasmakkaran tänä vuonna
- uin järvessä 5 kertaa, joten talviturkki tuli heitettyä. Vesi oli kyllä ihan hemmetin kylmää.VIIKON ASU: Koska olen kiireinen uranainen, en ehdi liittää pitkiä höpinöitä postaukseeni, läväytän vain nähtäväksenne ja kadehdittavaksenne otoksen glamoröösistä mökkilookista.
So cool!
VIIKON PIENI ILO: Iltalenkit Kongon kanssa nyt kun valoisaa vaikka ehtoo olisi jo vaikka kuinka pitkällä. Samalla sitä käy läpi päivän tapahtumia ja visio tulevaa. Pure joy!

VIIKON LOUNAS: Mikseivät ihmiset syö enemmän silakkaa? Ihan törky hyvää ja halpaa!!
VIIKON AJATUS: 

Älä tyydy etsimään tulta,
jonka ääressä voit lämmitellä.
Sytytä itse se tuli!

-Susan Jeffers

Pahoitteluni lyhyestä viikkoraportista, mutta KERRANKIN elämässä tapahtuu. Ja se tuntuu hyvältä se. Ihanaa uutta viikkoa!

4 kommenttia :

 1. Oikein kivan kuuloinen viikkoreportaasi. Ihanaa elämää hei sulle <3

  VastaaPoista
 2. IHan parhaalta kuulostaa kaikki. Uimaan en ehkä ihan vielä menisi mutta makkara maistuu aina ja miksiköhän meidänkin pojan huoneesta kuuluu juuri samanlaisia huutolausahduksia, onko meillä yhteiset lapset :D

  VastaaPoista
 3. Loistoviikkoa selvästi.
  Sulla on näköjään yhtä oudsoti käyttäytyvä kroppa kuin mulla. EI vaan anna senttien karista. Yritän nyt olla hyvin hyvin säällisellä syömisellä ennen matkaa, jotta edes luulisin laihtuneeni.
  Hitsi oot rohkee kun uit!!!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top