Weekly Report

keskiviikko 30. toukokuuta 2018


Viime viikolla

- söin ensi kertaa härkispyöryköitä, ihan jo siksi piti kokeilla, että haluan päästä iänikuisesta jauhelihakierteestä. Ihan en ymmärrä, miten olen voinut välttyä niiltä aiemmin - nehän ovat varsin maukkaita!! Intouduin kokeilemaan Kotilieden härkispyöryköitä kookoskastikkeessa ja niin herkkua oli! Suositteluni!
- olin iloinen siitä, että tervehdyin maailman kamalimmasta vatsapöpöstä
- iloistuin siitä, että mahduin viime vuotiseen Zaran lempparimekkoon
- kävin katsomassa esikoisen fudispelin, jossa hän teki heti pelin ensimmäisen maalin. Oi sitä ylpeyttä. Olen ollut huono äiti tänä keväänä ja vaikka kuskailen lapsia, pelien katselut ovat jääneet vähälle.
- katselin alennusmatkaa erääseen lempparihotelliin. Pitäisikö vaan antaa mennä? Laittaa silmät kiinni ja sormet näppäimistölle, kirjautua verkkopankkiin ja antaa mennä. Huijata itsensä tekemään päätös, ja antaa kaiken muun järjestyä itsestään?
- Kongo pääsi pojilta  karkuteille ja löytyi Viikin löytöeläinkodista. Voi, että mikä huoli meillä oli! Uskoisin, että tämä oli hyvä opetus pojille, Kongo ehti kuitenkin olla tunnin verran kateissa.
- sain neuvon ystävältä: hanki hyvä seksipartneri kesäksi. Nauratti ihan kauheasti, voikun pystyisikin hakemaan pelkkää parteneria, mutta kun henkistäkin yhteyttä tarvitaan ....
 
VIIKON ASU:  Viime vuotinen Zara mekko on niin bueno edelleen.
..ja kyllä kädessäni on roskis :D 

VIIKON HIMOTUS: Le Specsin Caliente aurinkolasit.  Mielestäni Le specseillä hinta ja laatu kohtaa ja enemmäkin.
Kuva


VIIKON KIRJA: Olen tehnyt hyvinkin terävän ja nokkelan huomion itsessäni, kaipaan kesäisin erityisesti kevyttä ja hauskaa (mutta suht fiksua) luettavaa. Aika monena kesänä olen lainannut kirjastosta esim. Tove Janssonin kesäklassikon "Kesäkirjan", mutta se on jäänyt lukematta. Voiton ovat vieneet chicklit- kirjat tai dekkarit. Raijasin viime viikonloppuna mökille kaikki kirjahyllyni Sophie Kinsellat ja luin reteesti (viimeksi vuonna 2010 luetun) "Salaisuuksia ilmassa". Kirja oli edelleen hyväntuulen kirja, hauska, ”kupliva”, romanttinen ja nokkela. Seuraavaksi lukulistalla Kinsellan Kevytkenkäinen kummitus.VIIKON AJATUS:

"Jotka tulevat suorinta tietä, saapuvat tyhjin taskuin. 

Jotka ovat kolunneet kaikki polut,
tulevat säihkyvin silmin,
polvet ruvella,
outoja hedelmiä hauraassa säkissään. 

Niin se ystäväni on, niin se on,
että eksymättä
et löydä perille."

-Tommy Tabermann

Mukavaa kesäviikkoa, siskot!

6 kommenttia :

 1. Mä tiedän, että pitäis enemmän käyttää härkistä yms vaihtoehtoja. Arjessa oon kuitenkin laiska ja päädyn samoihin tuttuihin ruokiin...

  Peukut ajatukselle kesärakastajasta - mun henkisenkin yhteyden kera ;)

  Muiskuja viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. mun = mut :D

   Ja tosiaan, miksei noinkin kuten Kepponen sanoi. Jos tyyppi on vetävä ja löytyy kemiaa, niin se henkinen yhteys varmasti tulee perässä :)

   Poista
 2. Hyvä, että Kongo löytyi! Tuossahan ehtii jo pelästyä pahemman kerran.

  Minusta ajatuksesi kesärakastajasta ei ole lainkaan hassumpi. Henkisellä yhteydellä tai ilman ;) Jos "henkistä" kesärakastajaa ei löydy, niin voiskohan sitä kokeilla muutaman kerran, että miltä homma lähtee tuntumaan ilman sen syvempää henkistä yhteyttä jonkun ihan vaan mukavan tai vetävän tyypin kanssa. Huomannet ilmassa pientä yllytystä ;)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi Kongo minkä teit ja mikä huoli, mutta onneksi löytyi!

  Komppaan Rva Kepposta ja joskus kaveruudesta voi syntyä suurimmat romanssit. Kisellan kirjat on kyllä kivaa kesälukemista. <3

  Ihanaa viikon jatkoa Taru ja go for it eli reissuun vaan <3

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko ja hei kiitos kirjasuosituksesta!
  Joskus pitää vaan antaa mennä ja olen itse sellainen, että uskoe että asiat aina järjestyy <3
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top