Aleharakan hekumalliset hetket

keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Runsaan luppoaikani kuluksi laittelen muutaman alevinkin jakoon, josko joltakulta olisi mennyt ohi, ja ajatuksissa olisi täydentää vaatevarastoa tai laukku- ja asustekokoelmaa.

Tänä vuonna kesäalet alkoivat lähes poikkeuksetta kesäkuun puolessa välissä, eli alet näköjään alkavat joka vuosi vähän aikaisemmin.
 
HM ja Lindex ovat aloittaneet jo alensa. Yritin katsoa pojille syysvaatetta esim softshelltakkia yms (juu shoppaan aina etukäteen seuraavaa kautta varten), mutten löytänyt kokoja. Itselleni en löytänyt mitään. Myös Lindexin valikoima oli (minulle) kovin suppea.
 
& Other Stories aloitti alennusmyyntinsä jo viime viikolla. Valitettavasti aleen oli mennyt alkukevään kamalimmat rievut, joten rahat taas kerran säästyivät.  Muutenkin olin huomaavani paljon alevaatteita aikaisemmilta sesongeilta.

COSin alet alkoivat myös viime viikolla, ja samat -30-50% alet jylläävät myös myymälöissä. Tämä simppeli mekko pienellä twistillä houkutteli kovasti. Hinta oli 40 eur.
Kuva


Marimekko aloitti alensa tällä viikolla. Paljon kivaa olisi ollut, mutta alkamispäivän iltana kaikki omat suosikit olivat kaput ja män. Pöh. Niin se vaan on, että nopeat syövät hitaat ja aikainen lintu madon nappaa.

Stockmann aloitti myös alensa jo viime viikolla, aikaisemmin kuin koskaan. Olen pienen (mielellään cross-body) käsilaukun tarpeessa ja silmäni kiinnittyivät tähän suloiseen mutta samalla särmäiseen käsilaukkuun. Kätevänkokoinen Trussardi Jeans Levanto-laukku on somistettu näyttävällä soljella sekä irrotettavalla logoketjulla. Enostaenosta....
Kuva
 
Myös Boozt ja Zalado aloittivat alensa tällä viikolla. Alet olivat kevätmallistosta 30% luokkaa, ja talvimallistosta -50%. Wondersin klassisia ballerinoja katselin Booztilta, olivat -30 % alessa, mutta harmikseni JUURI ne ihanista ihanimmat pantterikuosiset olivat jo loppu koon 38 osalta. Yhyy!
Kuva

Booztilta löysin myös super kiva huivin. Huivi on 50% villaa, 50% silkkiä.  ECKSÖNDERGAARDin Zephyr on super suuri ja juuri sellainen hurmaava kaulan lämmitin sitten syksymmälläkin. Hintaa oli 47 EUR. 
Kuva


Adlibris aloitti kirja-alet ja aletprossat ovat jopa 60%. Muutaman kesäpokkarin ajattelin sielä kotiuttaa mökille ja riippumattoon.

Zaran alea saamme vielä odottaa, mutta luulisi, että nekin alkavat pian. Mango aloitti alensa jo viime viikolla, ja kyllä sielläkin kaikkea kivaa pientä houkutusta olisi. Vaaterakkauksia ei kuitenkaan löytynyt, joten tämän vuoden kesäalet ovat näköjään yhtä säästöä.

Hekumallisia alelöytöjä tai säästettyjä euroja viikkoon :)!
 

3 kommenttia :

  1. Tuota Cosin mekkoa kokeilin, mutta ei ollut mun juttuni kun päälle sain. Silmät iskivät kiini heti tuohon huiviin, mutta kun huievja on noin 100 -edes liiottelematta- saa se jäädä ostamatta. Vähän pitäisi aleja käydä katastamassa kun pitäisi kesäreissuun pari kevyttä hepenettä löytää.

    VastaaPoista
  2. Kukkamekkokuume on nyt täällä, kiitos vaan kovasti <3 Kesäistä hepenettä tekisi tietty nyt mieli, mutta käytännöllisenä ihmisenä taidan etsiä kuitenkin pitkähihaisen, jotta voin sitä sitten viileämmilläkin ilmoilla käyttää...

    VastaaPoista
  3. Minä etsin vielä yhtä maximekkoa itselleni ja ehkäpä uusia ballerinoja. Ihanaa juhannusta sinulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top