Ihana Aleksiina Design

keskiviikko 27. kesäkuuta 2018


Haluan tänään esitellä teillä uusimman ihastukseni tamperelaisen Pauliina Pajusen Aleksiina Designin korut, toki mallistosta löytyy myös vaatteita ja asusteita. Kaikki Aleksiina Designin tuotteet valmistetaan Suomessa ja korut tehdään omassa studiossa Tampereella. Aleksiina Designin tuotantoa ohjaavat ekologiset ja eettiset arvot unohtamatta suomalaisen käsityön merkitystä.
  
Tykkään yksinkertaisista koruista, enkä ole mikään koruharakka. Vaikka bling blingiä tarvitaan aina välillä elämään, tällä hetkellä ajattelen, että mitä yksinkertaisempi koru on, sitä parempi. Myös ympäristötekijät ovat vuosi vuodelta minulle tärkeämpiä, arvostan esim sitä, että Aleksiinan koruissa käytettävä puu on suomalaista koivuvaneria, jolla on sertifikaatit PEFC (puun alkuperäketjun todentaminen) ja FSC (puu tulee hyvin hoidetuista metsistä, joka tuottaa ekologisia, sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä). Sellaisissa koruissa on jotain rauhallista ja uskottavaa. Sellaisista koruista tulee hyvä mieli, koska valmistus on tapahtunut vahingoittamatta ihmisiä, eläimiä tai ympäristöä.
  


Erityisen ekstaasissa olen Aleksiina Designin lehtikaulakoruista. En tiedä mikä niissä kiehtoo, ehkä se on juuri se yksinkertaisuus, ja jokin korujen suomalaisessa luontoaiheisessa leimassa. Koruissa ollaan mielstäni suomalaisuuden ytimessä. Näissä koruissa tunnen oloni ihan itseltäni. Valmiilta. Varsin vapaalta. Ja kohta lomalaiselta.

Aleksiina Design haluaa tarjota blogin lukijoille pienen tarjouksen verkkokauppaansa www.aleksiinadesign.com (klik). Jos innostut tilaamaan Aleksiinan ihanasta valikoimasta jotakin itsellesi, kirjoita viestiksi "SUTKAUTUKSIA" niin saat Basic-nappikorvakorut kaupan päälle.

**Korut saatu**

Kesäiloa ja omannäköisiä koruja kaulaanne ja korviinne toivotellen,
Taru

9 kommenttia :

 1. Todella kauniit korut, samaan aikaan herkän kauniit ja jotenkin voimalliset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä, ja jotenkin kauhean suomalaiset. Ja aina sitä iloitsee, kun suomalainen yrittäjä menestyy. Iloa viikkoon ...jaksaa jaksaa vielä muutaman päivän ennen lomaa <3<3

   Poista
 2. Itse en tykkää kovinkaan isoista koruista mutta noissa on jotain todella kivaa. Kiitos vinkistä!

  t. Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä Emmi ja kiitos kun kommentoit <3<3.

   Poista
 3. Ihanat korut! Itse tykkään kaulakoruissa pitkistä ketjuista ja noissa on juuri sopivan pituiset ketjut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään pitkistä ketjuista, ihan jo sen vuoksi että korut ovat enemmän "näkyvillä".

   Ihanaa viikkistä Outi!

   Poista
 4. Tosi kivoja koruja ♥ Vaikka blingblingiä rakastan niin suosin myös aika simppeleitä koruja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bling blingillekin on aikansa ja paikkansa, samaa mieltä. Ihanaa loppuviikkoa <3!

   Poista
 5. Ihana koru, ihana mekko, täydellistä <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top