Ihana suomalainen korukauppa Hopea-Puro

perjantai 8. kesäkuuta 2018

Olen jo pitkän aikaa haaveillut omannäköisistä statement-korvakoruista. Sellaisista, jotka jo löysin, mutta jotka menivät rikki jo viidennen käytön jälkeen (juu olivat halpismerkkiä).

Ilo olikin suuri, kun löysin suomalaisen pienyrittäjän nettikaupan Hopea -Puron, jossa oli myynnissä täydellisen hurmaavat Verdi-ihanuuskorvikset. Yrityksen tarina on vallan ihana, sitä aina ihailee ihmisiä, jotka tavoittevat ja elävät unelmaansa. Yrityksen vetäjä Annika kertoo:

Pikkutyttönä haaveilin korukaupan myyjän pestistä. Opiskeluaikana hain ahkerasti kaikkiin Jyväskylän kultasepänliikkeisiin, kunnes pääsin yhteen töihin. Oli ihanaa tehdä kauniita paketteja jouluna ja auttaa ihmisiä valitsemaan koruja elämän eri tilanteisiin. Nautin työstäni. Viime vuonna Hopea-Puro täytti seitsemän vuotta ja voin rehellisesti sanoa, että olen päässyt toteuttamaan unelmaani. Olen saanut tehdä niitä asioita, mistä unelmoin ja vieläkin enemmäkin. Pyöritän Hopea-Puroa äitini ja kahden työntekijän kanssa. Molemmat pakkaamme koruja ja palvelemme asiakkaita.

Mielestäni meillä meillä kaikilla, jotka tekevät ihanan (kotimaisen) löydön, on suoranainen velvollisuus vinkata tuotteesta. Olen vakuuttunut, että näin hyvä lisääntyy maailmassa, niin ja tientekin Suomessa. Minä ainakin saan hirveästi iloa pienistä asioista, jotka tekevät arjesta vähän hurmaavampaa ja nämä korvakorut ovat juuri sellaiset.

Erityiskiitos vielä Hopea-Purolle siitä, että tuotteet ovat joko hopeaa tai terästä. Monet kärsivät nikkeli-, hopea- tai kulta-allergiasta ja täysin allergiavapaita vaihtoehtoja ei ole paljoa tarjolla. Koruteräs on täysin allergisoimaton ja tummumaton materiaali, joka kestää hopeaa paremmin naarmuuntumisen.

Koodilla kesä25, saat Hopea-Purolta -25% alennuksen 1 kk ajan. Kannattaa ehdottomasti tsekata kauppa!

Kiitos vielä Hopea-Purolle hurmaavista korvakoruista.


Ihanaa viikonloppua murmelit! 
7 kommenttia :

 1. Onpa kauniit! Itse riemastuin valtavasti kun törmäsin Asmin kierrätyskumista valmistettuihin laukkuihin. Eli kotimainen yksityisyrittäjä tekee auton sisäkumeista, turvavöistä yms käsityönä laukkuja ja koruja. Ideana aivan mielettömän hieno ja tuotteet tosi makeita. Tämä ei ole millään lailla kaupallinen teksti (enkä saa itselleni hyötyä) vaan tyytyväisen käyttäjän hehkutus :). Jos joku haluaa tutustua niin https://holvi.com/shop/asmifin/

  Tykkään suosia kotimaisia pieniä ammatinharjoittajia ja tukea näin mahtavia ideoita.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat ja sopii sulle mielettömän hyvin <3 Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat korvakorut ja sopivat monen asun kanssa.
  Mukavaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
 4. Ikuisuuskorut ehdottomasti <3 t. Jenni

  VastaaPoista
 5. ONpa kerrassaan kauniit korvikset. Itse olen katsellut uusia kun samat korvikset pyörivät korvalehdillä päivästä toiseen.

  VastaaPoista
 6. Yritin eilen tilausta laittaa, mutta koodi ei toiminut?!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top