Muotikoordinaattorin pukeutumisvinkit juhannukseen

torstai 21. kesäkuuta 2018

Juhannuksena sanan kohtuullisuus merkitys yleensä katoaa ja tulee herkuteltua grilliherkkuja hieman enemmän kuin normaalisti. Se sallittakoon, mutta nautinnon maksimoimiseksi kannattaa kiinnittää erityistä huomiota vaatteisiin.

Tiukat vaatteet, sukkamekot tai minihameet & napapaita eivät ole IN juhannuksenaa, ellet halua ylensyöneeltä pullasorsalta. Suosittelen mieluummin VÄLJÄÄ pukeutumista ja tämän vuoden säätiedotuksista johtuen myös lämmintä. Esim villasukat ovat melkein must, älkääkä unohtako hyttysmyrkkyä käsilaukkuun.

Summa summarum:  rentoa ja väljää päälle! Saunatakki käy hyvin juhannusmekoksi. Jos sinulla on useita saunatakkeja, kannattaa valita mieluisin, myös kiva kukikas mummin aamutakki käy koska kukkakuosi on IN. Ja huovutettu saunahattu on ihan HOT OF THE HOTTEST, bulgarialaisesta purjehduslakista puhumattakaan. Turvonneissa jaloissa kannattaa käyttää kevyitä ja suorastaan hauskan näköisiä ugly-beautiful crockseja.

Ollos hyvä, näillä pukeutumisohjeilla juhannuksestanne tulee mitä trendikkäin!

Ihanaa, rentouttavaa ja kuplivaa juhannusta!

6 kommenttia :

 1. Saunatakki- ja huovutettu hattu - vinkki oli ihan mahtava, kiitos siitä. Ei olisi tullut mieleenkään, viime vuodet olen pyörinyt ah- niin epämukavissa sukkapuvuissa.

  t. Emmi

  VastaaPoista
 2. Suorastaan asun arkena anopin vanhassa froteisessa vihreässä sauna/kylpytakissa ja crocseissa. :) Ihan parasta! Mutta oon kade tosta sun lätsästä, se on komee!

  Ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kylpytakki & crocks = ihan perus, ja niin juhannus. <3<3
   Ihanaa juhannuksen jatkoa <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top