Parhautta juuri nyt

torstai 28. kesäkuuta 2018

- juhannuksen jälkeiset hiukan pienentyneet aamuruuhkat kehä ykkösellä. Less (ruuhka) is more.
- Killing Eve HBO:lla. Mulla on aivan paras tv-sarja-soulmate töissä, jonka kanssa vaihtelemme uusia sarjavinkkejä, ja tämä vinkki häneltä oli kyllä niin hyvä, että oksat pois.  Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuvan Killing Even pääosissa on kaksi naista: Eve on kyllästynyt, viiltävän älykäs MI5:n rutiinitason turvallisuusviranomainen, jonka toimistotyö ei varsinaisesti vastaa kuvitelmia vakoojan eälmästä. Villanelle on puolestaan ovela ja lahjakas tappaja, joka takertuu väkivaltaisen työnsä mahdollistamaan luksuselämään. Nyt poikkeuksellisen älykkäät naiset kehittävät toisistaan pakkomielteen ja aloittavat eeppisen kissa ja hiiri -leikin. Killing Eve on ihan älykäs jännäri ja ihan parhautta.
- se, että loma on päivän päässä, ja osa sinussa alkaa leijailla tulevasta hetkellisestä vapaudesta. Se, että pian on aikaa hengähtää, relata, viettää aikaa rakkaiden kanssa, se on vaan kultaakin kalliimpaa. Toivon, että erityisesti olisin lapsille parempi ja läsnäolevampi äiti, he sen totta tosiaan ansaitsevat ja olen sen heille velkaa.
- se, että loma on aika lailla auki, ja voimme tehdä asioita fiilisten/ilmojen/energiatasojen mukaan. Tietysti hommassa on pieni ristiriita, haluaisin myös makoilla mökillä riippukeinussa, lukea kirjoja ja saada myös omia akkuja ladattua, ja kuitenkin loman toisella viikolla on esim esikoisen Hesacup. Ehkä löydämme jonkinlaisen kultaisen keskitien, ainakin toivon niin. 
- ilohyppy kun blogisisko on Iltiksessä (klik). Way to go Tiia. 
- löysin viime kesänä ihanan kirjailijan: Mhairi McFarlanen ja tulevalla lomalla aion lukea mm. "Sinusta kaikki alkoi"- kirjan. Kirjaa on kutsuttu julkisuudessa "fiksuksi chick litiksi". Määritelmä on  siinä mielessä hassu, että sellaistahan tyylipuhdas, "aito" chick lit on. Fiksua.  (Jos siis luet kirjaa, joka ei sisällä fiksua huumoria, et lue chick litiä, vaan jotain ihan muuta.)
- maailman mukavimmat lomakengät: Birkenstockit.
**Kirja arvostelukappale**


Muru no 1


Muru no 2
Mussut no 3


Lomaa ja taukoja tarvitaan, 
sillä aika monet hyvät asiat syntyvät vapaudesta.

Ilon kautta,
Taru


18 kommenttia :

 1. Aikas kivoja parhaita asioita. Oon niin ylpee Tiiasta, ihan mahtava oli toi juttu lehdessä <3
  Ihanaa torstai-iltaa Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sama mieltä Tiiasta, tuo juttu oli voitto meille kaikille 40+ <3

   Ihanaa loppuviikkoa Outi!

   Poista
 2. Ihania kesäkuvia! Mahtavaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Ihan parasta loman aloitusta sinne! ♥ Täällä sataa vettä ja mittari näyttää +12, mutta ei haittaa :D Loma alkaa siitä huolimatta (tai melkein alkaa, ensi viikolla pitää vielä käydä tekemässä vähän töitä). Muisku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko se (ainakin jos tähdet kohillaan), että lomailu on asenne; state of mind? Ainakin vielä ajattelen että on. Eilen terapoin itseäni kamulenkillä, pesin 5 (!!) koneellista pyykkiä, tein poikien herkkua kanapastaa (hyvä äiti pisteitä tuli plop plop) ja katsoimme yhdessä fudista. Vallan hyvä lomapäivä ajattelin! Muisku <3!

   Poista
 4. McFarlanen kirjat ovat mahtavia!
  Olen lukenut kaikki kertaalleen, ja nyt ostin koko pinon niitä itselleni lomalukemiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. McFarlane on ihana, toppen ja pesee kyllä Kinsellan ohitseen. Muiksuja <3<3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen, toivon niin että törmätään kesällä <3<3

   Poista
 6. Tällaiset postaukset on ihan parhautta. On mahtava lueskella, mitkä kaikki asiat muiden bloggaajien arkea ajankohtaisesti ihastuttaa. Inspiroivaa. :) Ihanaa lomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista Elisa-Maria, tulin niin iloiseksi kommentistasi <3 Ja samaa mieltä olen, muitten arjen & ajankohtaisuuden kuuleminen sykähdyttää muakin. Ihanaa kesää <3<3

   Poista
 7. Kiitos kirja- ja HBO-vinkeistä. Juuri nyt tekee mieli lösähtää tuijottamaan ruutua :)

  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
 8. "Elämä on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille, ja mielen vapaus" Niin totta mitä totesit, vapautta kaipaa työtä tekevän sielu - ja lomalla sen tavoittaminen on asennekysymys.

  Kiitos kesäkuisista kuvista ja kuulumisista!!! Kohta siirryn lomalle minäkin. Olen päättänyt siirtää pontevasti mielestäni asiat, joille en voi mitään, mutta joiden perusteella voisi arvioida lomani olevan tylsä ja yksinäinen. Rahallinen tilanne, kumppanin ja parisuhteen olemattomuus, hankala ja rajoittava ihmissuhde tms. Otan lomaa voivottelusta ja "mutkuilusta".

  Olen suunnitellut syöväni joka päivä jotakin mielestäni herkullista, makustellen keskittyneenä. Liikun joitakin kertoja viikottain miten huvittaa, vaikka puistoissa kävellen. Aion landeilla, esmes mennä rannalle eväiden kanssa, vaikkei ole mökkiä tai maalaispaikkaa sukulaisillakaan. Pukeudun vain mukavaan asuun, josta tulee peiliin katsoessa itselle hyvä mieli. Luen yöhön asti (kiitos kirjavinkeistä ja kirppiksilläkin tekee lukulöytöjä) Hellin itseäni mm keittiöstä löytyvin aineksin kuorinnoilla ja naamioilla.

  Kirjoitan itselleni luettelon asioista joista olen kiitollinen ja listaan hyvät puoleni. Luen ne joka aamu kahvin tippuessa. Hymyilen vastaantulijoille -ainakin aurinkolasit päässäni.

  Aurinkoista, auvoista, ale-löydökästä, armollista, kuplivaa, kivojen kohtaamisten ja hyvien hetkien täyteistä lomaa sinulle toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan itku, siis mulla meinasi tulla itku kommentistasi. Jotain hyvin tuttua fiilistä siinä oli, esim Otan lomaa voivottelusta ja "mutkuilusta".

   Minäkin haluan uskoa, että vapauden tavoittaminen on asennekysymys, toivon, etten jo puolissa välissä lomaa ala ahdistua ja miettiä, että pianseloppuu. Ainakin nyt olen päättänyt, että piru vielä, niin otan tästä lomasta kaiken irti ja se tarkoittaa minulle sitä, että kuuntelen itseäni ja perhettäni. Kissanristiäiset jää väliin. Lukeminen, rakkaat, ulkoilu, metsä, hyvä ruoka ja syvään hengittely. Se on mulle NYT tärkeintä.

   Mitä ihanista kesälomaa sinne Ja lämmin virtuaalihalaus.

   Poista
 9. Ihanaa lomaa Taru ja nimenomaan nokkelaa huumoria sisältää nämä kirjat ja ei ole muuten helppo laji se, kirjoittaa hauska kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiialainen; niin väsynä olen, että todellakin toivon erittäin rentouttavaa lomaa itselleni ja muille, suorittaminen jääköön muille. McFarlane on nainen paikallaan, en yhtään ihmettele, että hän on suosittu!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top