Uudet seikkailut odottavat

torstai 9. elokuuta 2018

Olen täällä pakkaillut matkalaukuani, suomalaiset tuikitärkeät tunnusmerkit eli vyölaukun, Ibiza (tai Hot ass) T- paidan, spandeksiset pyöräilyhousut, varvassandaalit ja tennissukat, Gran Canaria rantahatun, kännykkäkotelon ja leathermanin. Hernekeittoa, riisikakkuja, koskenlaskijaa, näkkileipää ja salmaria.

Niin ja viidet bikinit ja uikkarit, luotto swedish hasbeenssit, läjän dekkareita – en taida paljon muuta lomalla tarvita.

Tämä loma on pyhitetty voimaantumiselle, ihan totaaliselle sellaiselle. En aio humaltua tai villiintyä, en eksyä juottolaan hytkymään muiden suomalaisten kanssa. Luen vain dekkareita, naistenlehtiä, (ehkä) käyn punttisalilla ja palaan takaisin entistä ehomapana, seesteisenä, tyynenä ja levollisena.

Turha jatkossa tulla tähän blogiin enää lukemaan vuoristoratamaisia höpinöitäni ja väsyttäviä mekkopostauksiani. Tarkastelen loman jälkeen maailmaa monesta tasapainoisesta näkökulmasta. Kotonani tuoksuvat suitsukkeet ja joogaan vain käsilläni seisoen tai pää alaspäin roikkuen tai ehkä välillä siltaan taivuttaen. Elämässäni ja blogissani sijaitsee kummallinen hiljaisuus ja valo. Ehkä muutan nimenikin, ehkä voitte kutsua minua uudella nimelläni, joka voisi olla Harmony. Nomen est omen.

Uudet ja toivottavasti hitonmoiset seikkailut odottavat, heissulivei mussut!! Kun postaus ilmestyy, olen melkein jo perillä kohteessa.

Voikaa hyvin, ja pitäkää huolta itsestänne!

Lavera aurinkorasvat PR näyte. Lämmin kiitos. 
18 kommenttia :

 1. <3
  oih, rakas Harmooni, tullos takaisin valaistuneena siltakaareena, sinä muotikoordinaattori ylitse kaikkien muiden!

  Nauti, nauti, nauti - lue ja kerää auringon lempeää lämpöä varastoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltakaarena luoksenne pompin, siitä voit olla varma <3<3

   Poista
 2. Ihanaa reissua! Toivottavasti postaat jo matkalta jokusen joogavideon, jotta minäkin voin vähän valaistua ja saada zen-energiaa niiden kautta <3

  Have fun ja rentoudu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen - hah mun joogavideot olisi näky ja vitsi :D muisk!

   Poista
 3. Ihanaa lomaa!
  Jään odottelemaan insprioivia joogakuvia, joissa mielellään seisoisit päälläsi SUP-laudalla ja koiruus puolestaan istuisi jalkapohjiesi päällä. Rima on asetettu ;) ;) Tai sit vaihtoehtoisesti voisit tehdä mulle jonkun näin veänytät itseäsi, jotta kengännauhojen solminen sujuisi jouhevammin joogavideon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muaahhaa ..rima on tosiaan asetettu, pelkään että epäonnistun mutta toisaalta I aim to please. Lennätetään Kongo Helsingistä Sideen näin ensialkajaisiksi :D Sitten opettelen suppausta merellä.

   Tuo Venäytän itseni kuullostaa realistisemmalta kuitenkin :)

   Poista
 4. Ihanaa lomaa sulle <3 Kiva sitten kuulla, että millä nimellä sua tullaan kutsumaan ja oletko ihan zen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos totta puhutaan, mä en ehkä koskaan tule olemaan ihan zen :D

   Poista
 5. 🤗☀️🤗 Nauti seesteisestä lomastasi 💛😄
  T. Johanna

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top