Huhuu! Hullujen päivien parhaat vinkit ollos hyvä

tiistai 9. lokakuuta 2018

Huomenna ne alkavat! Stockan hullut päivät ovat loistava tilaisuus löytää hyviä tarjouksia. Kokosin tähän postaukseen mainioita tärppejä, jotka osuivat mun terävä katseisiin silmiin.

Aion hullutella ns. pitkän kaavan mukaisesti. Laitan Hullut päivät ON TOUR t-paidan päälle, vähintään keltaisen hullunhauskan hatun, ehkä serpentiiniä (ilmapalloja saa tavaratalosta). Aion olla tavaratalon kahvassa kiinni jo klo 6,  aika menee siellä ulkona teltassa rattoisasti kun lueskelen kiilto silmissä Hullut päivien tarjouslehteä ja rengastan vain parhaita tärppejä. Olen myös "ovelana" tilannut stockan pohjapiirroksen, jotta näen oikoreitit kohteisiin!! Wish me luck! Yritän päivitellä tilannekuvia ja löytöjä, jos akku kestää..

Alla tärppini:

Onhan tää nyt ihana ja klassikko. Lounaspöydässä töissä kun puheenaiheena oli Hullarit, ainakin neljä oli pistänyt merkille ko mohair-huivin.....  Klassikoksi muodostunut Balmuir huivi pelastaa kyllä tylsemmänkin asupäivän ja tätä lämpimämpää huivia saa hakea. Se sisältää 78% kid mohairia, 13% villaa ja 9% nailonia. Balmuirin kid mohair keritään angoravuohen ensivillasta, jolloin se on pehmeimmillään eikä kutita

Kuva


Jos olisin lottovoittaja/lompakko olisi paksu nämä olisivat niin ASENNE kopot. Kelpaisivat myös disco/bling bling teemaisiin pikkujouluihimme marraskuussa. Tosin kompuroisin niissä korkean koron vuoksi, joten ehkä nämä jäävät pois.


Oma takkutukkani vaatii varsinkin talvisin kosteutusta. Tämä Moisture Kick on ollut käytössä jo vuosia....
Kylpyhuoneenmatolla saa helposti muutettua huoneen ilmettä ja päivittäiset tarpeet sujuvat iloisemmin. Ihana kuosi!
COS:in collegemekot ovat lemppareitani, eikä tämä Makian Snow mekko jää kakkoseksi. Strech farkut ja collegemekko yhdistettynä esim nilkkureihin tai biker-bootseihin. Ei ole tyylikäs ja mukava pukeutuminen vaikeaa...
Klassikko jo syntyessään ja näitä minulla on kaapissa tällä hetkellä 1 kpl. Klassinen parkatakki pitää viiman ja pakkasen loitolla.  En tiedä onko tuo hinta tosin kovin edukas, koska ko takkia saa esim täältä (klik) 174 eurolla.
Minulla on heikko kohta, eli muumimukit. Kokoelmani ei sisällä harvinaisuuksia eikä minulla ole kiinnostusta huutaa nettihuutokaupoista juhlakuppeja satasien summilla (tämä siis kaikella kunnioituksella intohimoisia keräilijöitä kohtaan, minun rahani vain menevät toisenlaiseen ”humpuukiin”). Kerään niitä kivoimpia/kauniita mukeja, jotka miellyttävät silmää. Ruman näköiset jäävät kauppaan. Myös muumikannut miellyttävät silmää, ne (samoin kuin muumimukit) tekevät ruokapöydän esillepanosta veikeän ja tuovat väriä yksiväristen lautasten rinnalla.

Wonderssit ovat maailman parhaita, niiden lesti istuu jalkaani täydellisesti. Nämä nilkkurit ovat aivan super kivan näköiset ja hinta erittäin kohtuullinen (mustana tietty).


Ps. Olkaa hyvä, tästä oli varmasti hyötyä.

Ps. Kuvat lainattu täältä.

4 kommenttia :

 1. Ihana toi Makia college-mekko <3 Kiitos vinkeistä muotikordinaattorille!

  VastaaPoista
 2. Ihania kaikki ja Balmuir lähtisi ostoskoriin. Ihanaa päivää Taru 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balmuiria yritin tilata klo 7:03 ja OLI JO mintun värisenä LOPPU. NIIN harmitti!!! Ihanaa päivää Tiia <3<3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top