I love me- messujen paras anti

lauantai 20. lokakuuta 2018

Olipa ihanaa & mielenkiintoista päästä I love me- messuille ja vielä bloggaajana. Messutärpit näin "muotikoordinaattorin" ja intohimoisen kosmetiikka-asianaisen näkökulmasta:

 • I love fashion -muotinäytös oli todellakin näkemisen arvoinen.
 • messutarjouksia kannattaa hyödyntää, itse ostin mm. Madaran käsirasvoja Natural Goods Companylta ja superedullista (ja superhyvää) Himalya-kosmetiikkaa muutamalla eurolla (!). Esim Himalaya kosteusvoidetta ei ole voittanutta!!
 • näin suvereenina muotikoordinaattorina messut olivat myös tyylikkäitten julkimoitten bongaamista, esim Vanelja- blogin Virpi Mikkonen oli ihan supertyylikkäänä ja kauniina, Janita Autiosta tai Karita Tykkästä puhumattakaan. Julkkis/tyylibongaus - joka siitä tykkää, se voi ilostuttaa kovastikin, minua ilostutti.
 • silmäni kiinnittyivät Outi Brouxin ihaniin jalkojen bling bling- koristeisiin ja pakkohan oli kysäistä mistä ne olivat. Kuulemma vuosia vanhat kimallevyöt, jotka hän oli nyt laittanut jalkaan. Luovuus ennen kaikkea!
 • korealaiset kangasnaamiot olivat se juttu tänä vuonna. Erityisesti Elevenin 1 eur/ kpl naamioita hamstrasimme. Jonotus kassalle on sen arvoista.
 • luonnonkosmetiikkaa löytyi ihan uskomattomilla tarjouksilla. Esim Laveraa 40% alessa
 • cocovitan ständiltä sai ihania superfoodeja ja esim herkkuruokaa
 • tyypit ja naisenergia! Seurassani oli koko päivän ihana Satulinnan Tuija ja törmäsin myös Mansikoita ja Vaahtokarkkeja Maiccuun (klik) - mahtava tyyppi hänkin!
 • tyylilyyli Tittakin löytyi messumelskeestä, parhautta!
 • eikä unohdeta vitamiineja. Tyrniöljykapseleita ja maitohappobakteereita (Vitabalans) löytyi hyvällä alennuksella. Niitä osti Tittakin :)

Ajattelen, että I love me messujen mukaisesti sitä voi olla muille tärkeä vasta kun on itselleen tärkeä...siksikin suosittelen lämpimästi panostamaan itseensä esim. näiden I love me-messujen muodossa tai ihan millä vaan tavalla, joka itselle toimii.

Tää laittaa kasvonaamion kasvoille, kokeilee uutta vartalokuorintaa, koska olen sen arvoinen! Pojat myös kotona, ääniä riittää, lauantairentous, herkkuja ja pakastepizza tuloillaan.
Muisk!
Ihana tyylilyyli Titta

Ihana Outi Broux ja strassikoristeet


Elevenin pisteeellä ihania  kangasnaamioita euron kpl  - sanotaanko näin, että jonot olivat sen mukaiset

Virpi Mikkonen - mikä tyylilyyli!

Muotinäytös

Miten en ole tästä aiemmin kuullut?

Lounasseuraa
*Kiitos bloggaajapassista Messukeskus*

3 kommenttia :

 1. Mä bongasin kans toooosi momta julkkista uudesta Miss Suomesta Heidi Sohlbergiin :) Ja tietty sut ♥
  Nuo Outin bligbling kengät sai myös mun pään kääntymään, en ois arvannut että ne oli tuunatut!
  Kivaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja tunnelmia. Elevenin naamiot oli niin edukkaita, ihanaa. Monta muuta loistokasta pistettä tuli kyllä läpikäytyä ja paljon nähtyä tuttuja. Mutta me ei olla nähty aikoihin.

  Ihanaa sunnuntaita Taru <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat messut oli...ei vaan törmätty..ihmisiä oli todella paljon!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top