Tänne päin pehmeä ja kimmoisa iho - japanilainen V10PLUS- sarja

perjantai 26. lokakuuta 2018

Ihana syysylläri oli saada testiin japanilaisen V 10 Plus sarjan tuotteita. Nyt kun ilmat ovat kylmentyneet ihoni on ollut erittäin kuiva, suorastaan kelmeä ja janoaa kosteutta. Kaikki mahdollinen apu todellakin tarvitaan!

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämä V 10 Plus -ihonhoitosarja tarjoaa hoitotuotteet ihon erityistarpeiden mukaan. V 10 Plus -sarja yhdistää uusimman teknologian ja japanilaiset kauneudenhoitoperinteet. Tuotteiden raaka-aineet ovat pääosin peräisin luonnosta ja ne ovat puhtaassa ja tiivistetyssä muodossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

V10PLUS seerumien idea on se, että niistä valitaan käyttöön 1-3 kerralla ja niitä sekoitetaan toisiinsa tarpeen mukaan. Ja yhdellä kertaa koko kasvoille riittää vain noin 3 tippaa, älä siis hölvää. Sain seerumitestin perusteella käyttööni Collagen-, Biocell-, Pycnogenolseerumit. Aloitin Collagen seerumilla, jonka kerrotaan tasoittavan juonteita ja sen lisäksi se 
 • Vahvistaa ihoa sisältä käsin
 • Pehmentää ihoa, lisää ihon kimmoisuutta ja tasoittaa jo muodostuneita juonteita
 • Sopii erityisesti iholle, joka on menettänyt elastisuuttaan
Ensimmäinen havainto oli kosteuden tuntu iholla ja sellainen kevyt pehmeä "kalvo" iholla, iho todellakin näytti paremmalta kuin ilman seerumia.  Mahtavaa näissä seerumeissa on se, että niitä löytyy kymmenen erilaista ja netissä voi helposti tehdä seerumitestin vastaamalla tarkentaviin kysymyksiin oman ihon kunnosta ja voila testi kertoo kolme juuri sinun ihollesi sopivaa seerumia V 10 Plus valikoimasta.

Testin voit käydä tekemässä täällä:

KLIK http://www.v10plus.fi/

Sain myös testiin ehkä maailman hellävaraisimman kuorintageelin. Vesipohjainen kasvoille tarkoitettu kuorintageeli on kaikille ihotyypeille soveltuva rakeeton kuorinta. Koska tuote on rakeeton, sopii se myö herkemmälle iholle, jolla tavallisilla rakeellisilla kuorinnoilla tehty mekaaninen kuorinta saattaa vaan pahentaa. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu kevyesti kuoritulta, kosteutetulta ja pehmeältä. Sanoisin tämän kuorinnan olevan parhaimmillaan juurikin nimenomaan niille, joiden iho reagoi herkästi eikä kestä rakeellisia kuorintoja. Oma ihoni on pitänyt tuotteesta suuresti, sillä kuivuuteen taipuvaisena ei sitä ole kuorinnan jälkeen yhtään kiristänyt eikä se ole punoittanut.

V10 Plus -tuotteiden käytön aikana iho on alkanut tuntua kosteutetummalta ja pehmeämmältä, enkä enää tarvitse iholleni ihoöljyä, jota käytin aiemmin aamuin illoin. Olenkin sitä mieltä, että seerumin käyttö meidän ikäisille on elintärkeää, erityisesti talvella. 

Lämpimät suositteluni, näillä mennään koko kylmä talvi, joka on jo kulman takana (ja jota en niin kovin innoissani odota :)).  Olisi kiva tietää, käytätkö sinä seerumeita?

Tuotteet pr näytteitä - kiitos tuhannesti 

V10 Plus tuotteita myy mm. https://www.yliopistonapteekki.fi/ 8 kommenttia :

 1. Oon oppinut serumien käytön vasta bloggaamisen myötä :) Mä missasin tuoon tilaisuuden, tuotteet vaikuttavat kyllä kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käyttänyt seerumeita jo montamonta vuotta. Esim Lumenen seerumit ovat olleet suosikkeja ihan jo hintansa vuoksi.

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 2. V10 tuotteet on vaan niin upeita <3
  Ihanaa viikonloppua sinulle Taru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ehdottoman laadukkaita ja toimivat oikeasti.

   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Poista
 3. Loistava sarja ja tältä sarjalta olen nyt löytänyt maailman parhaan putsarin, joka vielä tuoksuu sitruunaruoholle, ihana tuote eikä hintava.

  Mukavaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä laittaa korvan taakse tuo putsari <3<3
   Mulle tämä oli aivan uusi sarja, en ollut koskaan kuulutkaan, onneksi nyt löytyi.

   Iloa viikkoon Tiia <3

   Poista
 4. Ihania tuotteita! Sain lahjaksi ystävältä ja käytössä ovat. Mukavaa viikonloppua😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAllan ihania ovat, ja todella toimivia. Ihanaa viiikkoa Kristiina <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top