Weekly Report

tiistai 30. lokakuuta 2018

Viikko oli hurjan tapahtumarikas ollakseen minun normiviikkoni, liian usein viikko menee valitettavasti maanantaista perjantaihin koti-työpaikka-koti akselilla, ilman kummempaa ohjelmaa. Oli Changen ihana alusvaatemuotinäytös (josta lisää myöhemmin) ja todella mielenkiintoiset ja ajatuksia antavat Kirjamessut. Olinkin siis yllättäen ihan supersosiaalinen. Menot piristivät sen verran paljon, että päätin että tämä sosiaalisuuskimara saa jatkua tai ainakin elää nousukautta.

Viikon saldoa:

- saimme vihdoin pystytettyä esikoisen parven, jonka alla on nyt tosiaan kirjoituspöytä ja hyllyt. Nyt on pojalla tilaa tehdä läksyjä ja kröhöm pelata pleikkaa. Kiitos oma rakas isi, joka taas kerran auttaa tytärtään ja lastenlapseaan. Mitä tärkeintä, poika oli onnellinen!
- lähetin ensimmäisen työhakemuksen, putki on AUKI. Ou jeah!
- lähipiirini on tihenevään tahtiin alkanut ihmetellä, miksi käytän aikaani kaikkeen muuhun kuin siihen, että etsisin itselleni kumppanin. Viikolla sain ystävältä minulle ajatuksella valitun lehtiartikkelin Älä kuihdu, ota nuori rakastaja (klik)  - ja kyllähän artikkelin aihe nauratti ja herätti keskustelua. Perjainta vaihtelimme työkavereitten kanssa viikonloppusuunnitelmia ja satuin mainitsemaan, että mulla oli "vapaa viikonloppu" ilman muksuja. Työkamut olivat varmoja, että aion tyttöjen kanssa ulos tms, ja kerroin että no tod en, että lauantaina olivat kirjamessut ja sunnuntaina oli koirajuttuja. Vastaanotto oli muutaman henkilön osalta ystävällisen tyrmäävä, minun kuulemma pitäisi oikeasti aktivoitua ja elää enemmän. :)  Alan vähitellen päästä yli ajatuksesta, että olen nykyisin vähän tylsä, että elän mukatylsää elämää. Koska oikeasti elän elämää, josta tykkään, eikä sydämessä kumise jatkuva kaipuu saada  elämänkumppani, vaikka sen toivoisinkin saapuvan elämääni, sitten kun sen aika on. Ja totta kai se kaipuu on olemassa, mutta en halua tehdä sen eteen viikonlopun kattavia "uhrauksia"bilettämällä.  
- kirjamessujen ehdottoman paras anti oli kirjailijoitten mm. Veera Niemisen ja Anja Snellmanin haastattelut. Anja kertoi uudesta kirjastaan Kaikkien toiveitten kylä, joka kertoo Kreetasta, ilmastonmuutoksesta ja ystävyydestä. Kirjan päähenkilöt ovat 93 v Agave niminen vanhus ja 30 v matkaopas Monika, aivan erilaisia ja ikäisiä naisia. Mikä on se piste, että erilainen alkaa kiinnostaa? Mikä on se ydin, että epäluulojen jälkeen alkaa löytyä jotain sellaista, jota on kaikkea meissä ihmisissä, esim pelkoa ja rakkautta. Mielenkiintoista oli kuulla myös Kreetan ja Kreikan nykytilasta, esim se, että itsemurhaluvut ovat radikaalisti kasvaneet ja vanhusten tila suretti. 


VIIKON ASU: Vanhassa vara parempi. Vanhat saappaat ja mekko.VIIKON SARJA: Making of Murderer 2.kausi Netflixillä. Dokumenttina Making of Murderer on kiinnostava, jännittävä ja hyvin rakennettu. Kuten ensimmäisen kauden aikana, kysymys on siitä, saako pieni ihminen oikeutta USA:n oikeuslaitoksessa?  Averyn uusi asianajaja, Kathleen Zellner, on sarjan uusi tähti: hän on vaikuttava ja taitava, joka yhdistää vaihtoehtoisen skenaarion tapauhtuneesta. Valitettavasti käy selväksi, kuinka vaikeaa löytää uusia tietoja kymmenvuotisesta tapauksesta.  Minä olen kova tyttö eläytymään ja jos jostain eläydyin niin siitä, että USA:n oikeusjärjestelmä tuntuu kovin reikäiseltä eli täynnä porsaanreikiä.  Suositteluni!


VIIKON RAKKAUS:  Hän on tietenkin meidän Bogi.


 VIIKON AJATUS:
Esteet eivät voi pysäyttää sinua.
Ongelmat eivät voi pysäyttää sinua.
Muut ihmiset eivät voi pysäyttää sinua.
Vain sinä voit pysäyttää sinut.

-Jeffrey Gitomer
VIIKON KOSMETIIKAT: I love me - messujen saldoa. Santen käsirasva on todettu erittäin toimivaksi ja hyvän tuoksuiseksi. Shea Butter kasvonaamio ei ollut suosikkini, sen käytön jälkeen iho kihelmöi ikävästi. Body Dessert tuotteet ovat herkullisen tuoksuisia ja ehdottomia suosikkejani.
 Iloa viikkoon!

6 kommenttia :

 1. Sä oot ihan tyrmäävä noissa punaisissa saappaissa ♥ Vitsi mä repesin tuolle Älä kuihdu, ota nuori rakastaja :D Sä oot kyllä sellainen iätön ja supersuloinen, voisin hyvinkin nähdä sulla nuoremman miehen ;)Ja tuo koiranpentu, aivan mahottoman söpö ♥

  VastaaPoista
 2. Todella magee asu.
  Minusta on hienoa, että elät omanlaista elämääsi ja keskityt sen hyviin puoliin, että murehdi sitä, että rakkaus puuttuu. Noin muutenhan se on minusta käsittämätöntä, että noin kaunis, hauska ja fiksu nainen on edelleen sinkku.

  Koiranpentu on ihan vastustamaton. Pääsispä sylittelemään häntä.

  VastaaPoista
 3. "Älä kuihdu, ota nuori rakastaja"; Kun täytin 45, facebookin kautta tuli välittömästi kuukauden ajan mainos "Hei sinä aikuinen nainen, haluatko nuorempien miesten seuraa?" En kuitenkaan tarttunut tarjoukseen...

  VastaaPoista
 4. Ihana viikkokooste. Vai että nuori rakastaja, no ainahan kannattaa yrittää kaikkea, yrittänyttä ei laiteta :D
  Bogi <3
  Ihanaa tiistaita Taru <3

  VastaaPoista
 5. Hihii...nuori rakastaja vain❤❤Kannattaa kuunnella neuvoja. Kävin myös kirjamessuilla..mielettömän kivat messut..mulle vain kävi hiukan hassusti..blogissa myöhemmin. Blogissani olisi kirja-arvonta Vinks!

  VastaaPoista
 6. Mä uskon täysin siihen, että "onni ei tule (väkisin) etsien vaan (mielekkäästi) eläen!!"

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top