Marraskuun ihanimmat houkutukset kohtuuhintaisilta merkeiltä

torstai 1. marraskuuta 2018

Olen todennut, että jos joku vaatekappale liikahduttaa niin paljon, että se tekisi mieli pukea heti päälle, sellaisen hankintaa ei juuri koskaan kadu. Surffailin netissä tässä eräänä aamuna klo 5 kun Bogi herätti ja uni ei enää tullut (olen tällä hetkellä vissiin jossain ylikierrostilassa) ja voi pojat, että löysin ihania uutuuksia nettikaupoista. Aloin jo haaveilla ihanista talvijutuista.

Täydellinen villakangastakki 

Törmäsin I love me-messuilla erittäin tyylikkääseen tyylilyyliin (aivan tuntematon tapaus) ja tajusin, että en ole koskaan omistanut laatikon mallista beigen tai kamelin väristä villakangastakkia. Tämä & Other Stories takki olisi täydellinen.


Kuva

Täydellinen MEKKO
Kummallisten mekkolöytöjen sarja jatkuu, LÖYSIN TAAS (muutaman) IHANAN mekon!! Voi ei, milloin tämä mekkohulluus loppuu?? Jotain hyvin suloista tuossa & Other Stories mekossa vaan on, tuo menisin mainiosti myös pikkujouluihin, joihin pääsen 2 v. tauon jälkeen!


Kuva
Toinen ihastus oli tämä COS:in simppeli mekko. Tyylikäs ja sopisi niin työpaikalle tai pikkujouluihin koristeltuna.


Kuva
Kuva
Entä tämä Zaran mekko, rakastan noita kontrasteja.Ylisuuri muhkea neule (hygge knit)
Olen aivan hurmioissani isoista neuleista, jotka tuovat turvaa ja lämpöä syksyn tuiskuihin.  Työpaikkallamme vallitsee välillä arktinen ilmanala, jotta iso neule on todella tarpeen. Lindexin hauskan väritetty/raidoitettu on jo lähes klassikko.

Kuva
SAMETTI. Siinä, että pehmeä ja dekadentti sametti on syksyisin/talvisin muotia, ei ole mitään uutta. Erityisen ihana on tuo COS turkoosi tunika, ja se toisi väriä harmaaseen alkutalveen. Tämä menisi myös farkkujen ja nilkkureitten kera.

Ihanalta näytti myös Zaran samettimekko (harmi, että koot olivat kovin jo loppuunmyyty.)

PALJETTI. Juice on sitä mieltä, että elämässä pitää olla runkkua, mutta minä olen vahvasti sitä mieltä, että elämässä pitää olla aina sopivassa määrin blingblingiä. Tämä Zaran mekko ihastutti.
 
Kuva
VOIMAVÄRIT. Tämä Mangon takki on ihan must have. Täydellinen keltaisen sävy ja tämä päällä mielikin piristyy vaikka lämpötilat (tai fiilikset) olisivat miinuksen puolella. Se kyllä hiukan harmittaa, että takissa on villaa vain 45% loput ,37% polyester,18% acrylic.

Kuva


 
Iloa päivään, päivän motto on

“ Note to self: Don’t seek to be relevant, or liked, seek to be undeniable. Seek to be compassionate. Seek integrity. Seek humility. Seek Light. ” Valoa kohti mennään, meistä jokainen!
 

1 kommentti :

  1. Ihania nettilöytöjä. Sinulle sopii mekko kuin mekko ja kyllä, tuollainen kirkas takki tekisi terää kaiken tummuuden keskellä.
    Ihanaa iltaa sinulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top