Weekly Report

maanantai 5. marraskuuta 2018

Ohhoh ollaan jo marraskuussa! Marraskuussa on elämää suurempi tehtävä: se on suoranainen selviämistaistelu. Itse luotan kirkasvalolamppuun, vitamiiniövereihin, tummaan suklaaaseen, hyviin kirjoihin ja tavallista vahvempaan kahviin. Ei muuta kuin henkinen kypärä päähän, viltti päälle ja menoksi. Kyllä tästäkin kaamoksesta selvitään!
 
Viime viikolla

- kuuntelin ensimmäistä kertaa joululauluja, ja sain jonkinlaista hyvää (joulu) mieltä. Hämmentävää, mutta mukavaa!
- näin unta siitä, että kirjoitin joulukortteja paniikissa samana päivänä kuin oli niiden viimeinen lähettämispäivä
- olin totaallisen raivona kun eräs läheinen petti lupauksensa
- astuin n 10 kertaa koiran pissaan ja kerran kakkaan, erityisesti aamuisin kiireessä. Nämä ovat näitä koiravauvojen äitien pieniä "iloja"!
- ihastelin Bogia, joka on varsin ilokas ja energinen tapaus - suoranaisessa vauvakuplassa eletään. Vaikka elämä kahden koiran kanssa on välillä vaivalloista, on se myös riemukasta ja iloa tuovaa.
- Kongo jatkoi murjottamistaan ja kerran näykkäsi Bogia ihan kunnolla. Yritimme antaa extrahuomioita tälle vanhemmalle herralle, jotta yhteiselo sujuisi paremmin. Viikonlopun pitkät lenkit auttoivat, ja Kongo alkoi mielestäni hiukan rentoua.    
- tapasin mukavia blogikollegoita kivassa tapahtumassa
- vietimme rentouttavan pyhäinpäivän perheen kesken hyvää ruokaa syöden ja rennosti ottaen. Välillä kotipesäily on parasta rentoutumista. 
- isä vaihtoi talvitassut autooni, nyt kelpaa pakkasten tulla (vaan ei tarvitse)
- purin sydäntä yhdelle jos toisellekin ystävälle. Kaveruus on kultaa, ystävyys timanttia.

VIIKON ASU: 

VIIKON KIRJA: 
Minulla on ollut Kiira Korvesta varsin etäinen ja jääprinsessamainen kuva, joten oli silmiä avaavaa lukea, että hän(kin) on vain ihminen. Korven tuore elämäkerta Kiira – Ehjäksi särkynyt (Otava) on lähtökohtaisesti erittäin mielenkiintoinen. Korpi oli aktiiviuransa aikana median rakastama lehtien lemmikkityttö, joka kaiken lisäksi nousi huipulle Suomessakin erittäin suosituissa lajissa. Uransa viimeisinä vuosina "kiilloitettuun" julkisuuskuvaan alkoi kuitenkin ilmestyä säröjä, joihin Korpi itsekin vaikutti.

Yllätyin kirjasta positiivisesti, olenhan lukenut liian monta päähenkilöään glorifioivaa elämänkertaa. Kiira avautuu kirjassaan yllättävän paljon ja kirjassa käydään läpi: Rauno-isän alkoholiongelma, taitoluistelumaailman raadollisuus, Kiiran omat luurangot ja monet muut elämän varjopuolet. Kirjan päähenkilö - thank god - ei ole täydellinen jääprinsessa, hänkin on inhimillinen ihminen.  

Kokonaisuudessaan Kiiran elämäkerta on myös hyvä muistutus siitä, että elämässä asiat ovat harvoin sitä miltä näyttävät. Urheilua seuraavat pitävät varmasti kirjaa kiinnostavana, mutta mielestäni kirja sopii myös kaikille kiltin ja herkän tytön syndroomasta kärsiville, kirjassa on varmasti paljon asioita, joiden kanssa moni tunnollinen ja herkkä nuori nainen on painiskellut. Suositteluni!

Kirja on PR näyte. Kiitos Otava!
Kuva

VIIKON SARJA: No se on tietenkin House of Cards 6 kausi. Nyt kun Kevin Spacey on heitetty ulos sarjasta, on Clairen vuoro ottaa ohjat käsiin. Hänestä kuoriutuukin yhtä kammottava ja ilkeaä kuin Frank. Odotukset olivat sarjan katsomista alottaessa korkealla, mutta hiukan sain pettyä, juoni tuntui hetkittäin epärealistiselta ja sarjan viimeinen jakso jäi mielestäni kesken (varsinkin kun ei ole enää lisää jaksoja tiedossa)  Silti suosittelen!

VIIKON AJATUS: Smile in the mirror. Do that every morning and you'll start to see a big difference in your life.

Yoko OnoVIIKON HIMOTUS:  En ole löytänyt Marimekolta mitään kivaa pitkään aikaa, mutta johan pomppasi, tämä Kolmioka Akileija -mekko on vallan ihana. Mekossa on ohut, irrotettava vyö sekä A-linjainen leikkaus polvenpituiseen helmaan. Pitkissä raglanhihoissa on poimutukset hihansuissa sekä halkio ja napit ja leveät mansetit. 10 kommenttia :

 1. Ihana tuo Marimekon mekko ja omalla kohdalla ihan ärsyttää, kun huolisin Marimekolta miltei kaiken. Kiiran kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja näinhän se on, koskaan ei tiedä mitä toisen kuoren alta paljastuu, sillä jokainen meistä antaa ulkopuolisille vain tietyn palan itsestään, jotkut vähemmän ja jotkut enemmän.

  Kurjaa tuo läheisen lupauksen pettäminen, sellainen saa grrrr olotilaan. Mutta ihanat pulinat ystävien kanssa, niin täälläkin, Tukholman reissulla pulistiin itsemme suorastaan onnellisesti puhki.

  Ihanaa uutta viikkoa Taru. <3

  VastaaPoista
 2. Kiiran elämäkerta kuulostaa mielenkiintoiselta. Ehkä juuri siksi, että minullekin hän on näyttäytynyt vähän etäisenä ja sulkeutuneena jääprinsessana. Mutta kaikissa arvioissa on kuitenkin painotettu juuri sitä kirjan avoimuutta ja että Kiira avautuu nimenomaan vaikeista ja ei-hehkeistä puolista. Pistän tämänkin lukulistalle :)

  Ihanaa uutta viikkoa Taru-muru! ♥

  VastaaPoista
 3. Minäkin vasta kuuntelin Kiiran tarinan ja tykkäsin tavasta miten hän paljasti itsestään sen toisen puolen. Hyvä kirja! Valoa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
 4. Kyllä se Kongo pian Bogin hyväksyy. Meillä meni kissojen kanssa kuukauden päivät ja lopullinen ystävystyminen tapahtui reissun aikana, kun kisut huseeraasivat osittain päivät ja etenkin yöt keskenään 😊

  Kiiran kirja menee lukulistalle.

  VastaaPoista
 5. KOhtahan marraskuun on jo ohi! Sulla elämässä vauvatohinaa ja aika juoksee. Mun vatsaa särkee ajatuskin toisesta koirasta, mutta onneksi sä nautit :)

  Kiva asu taas sulla!

  VastaaPoista
 6. Bogi on niin suloinen!

  Palvelin Kiiraa keväällä hääpukuasioissa, hän on todella miellyttävä ja superkaunis ilman meikkiä.

  House of Cardsin kanssa täytyy odotella vielä pari viikkoa. Lupasin miehelle, että katsotaan yhdessä kun hän tulee työreissusta kotiin parin viikon päästä.

  VastaaPoista
 7. Bogi <3 hauvavauvakuplassa on varmasti ihanaa elää (miinus ne pisut ja kakat lattioilla).
  Lupauksen pettäminen on perseestä ja siitä onkin aihetta suutahtaa. Onneksi on tosiaan ystäviä, joille voi aina murista pahaa oloaan.
  Kaunista viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 8. Jännittävää tuo Bogin ja Kongon yhdessäolo. Kongo alkaa pikkuhiljaa hyväksyä Bogin.
  Kiiran kirjaa en ole vielä lukenut, mutta kiinnostaa. En muista, missä televisio-ohjelmassa Kiira oli, mutta oli kiva huomata, että jääprinsessan kuoren alla asustaa nuori nainen, joka on myös elänyt kuin kuka tahansa nuori nainen erheineen kaikkineen.
  Ja kaunis tuo Marimekko!
  Kivaa viikkoa Taru <3

  VastaaPoista
 9. Kivan mallien mekko ja pirtsakka väri :) Ja tuo uinuva koiravauva... Voi hyvät hyssykät kuinka hän on suloinen! Iloa viikkoosi ja voimia taistoon kaamosta vastaan :)

  VastaaPoista
 10. Sympatiat vanhalle herralle -tuollaiset taaperot osaavat joskus olla niin rasittavia... :)
  Sulla on hyväksi koetut kaamoksen karkotuskeinot -suklaa ja viltti, mikä ihana yhdistelmä! <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top