Kauneusihmeitä talvi-iholle: Madara

Kuten olen jo aiemmin kertonut, on luonnonkosmetiikka alkanut kiinnostaa minua enenemässä määrin ja tästä johtuen sitä löytyy koko ajan enemmän kylpyhuoneenkaapista. Madaraa olen ostellut omalla rahalla jo pitkään ihan jo siksi, että pidän erityisesti sarjan öljyistä, seerumeista ja naamioista. Ne aidosti hoitavat, kosteuttavat ja mikä parasta ihon pinta näyttää hyvältä ja hoidetulta.

Talvi-ihoni on ollut  hyvin kuivakassa kunnossa, harmaa ja nuutunut. Olinkin enemmän kuin iloinen, kun pääsin kokeilemaan Madaran Time Miracle tuotteita, jotka ovat ihanteellisia meille ikääntyvän ihotyypin omaaville.  Koska oma ihoni on alkanut muutenkin näyttää vahvempia ikääntymisen merkkejä, olen päättänyt pitää siitä parasta hellintä huolta, mikä kotikonstein onnistuu. Nyt kun olen käyttänyt tuotteita jo 1 kk verran, on tullut aika raportoida niistä teille.

Madara Time Miracle Yövoide
Yövoide sisältää vain yhden öljyn, monta erilaista uutetta ja Squalane-aineen pitoisuus on aika korkea. Mielestäni tämmöinen koostumus on sopivin yöhoidoksi. Yövoide imeytyy nopeasti, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Voiteen tuoksu on miellyttävän makea. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen: käytön jälkeen iho pehmeni, tuli sileäksi, kasvojen ihonväri parani, syvät sibeliusrypyt pienentyivät ja pienet rypyt katosivat!

Time Miracle Cellular Repair seerumi.
..on alan ensimmäinen seerumi, joka on tehokkuudeltaan verrattavissa perinteisen kosmetiikan seerumeihin, mutta ei sisällä lainkaan silikoneja. Muiden Time Miracle - linjan tuotteiden tavoin TIME MIRACLE SEERUMI sisältää koivunmahlaa ja ihosoluja uudistavaa, viimeisimmän tutkimustyön seurauksena paranneltua kasviyhdiste G7:ää.


En yhtään valehtele, jos väitän, että kyseessä on maailman paras kiinteyttävä luonnonseerumi, joka muuttaa ihon koostumusta näkyvästi. Hyvä hinta, mainio laatu.

RE:GENE Volume Rebuild Lifting Mask 
Naamio kosteuttaa, ravitsee, pehmentää ja tukee ikääntyvän ihon uudistumista. Naamiossa on käytetty samaa koivunmahlaan perustuvaa anti-age-teknologiaa kuin Mádaran Time Miracle -linjassa. Naamio tekee ihon ihanan pehmeäksi ja jo muutaman käyttökerran jälkeen huomaa kasvojen ihon juonteiden pienentyneen selvästi. Suosittelen lämpimästi!

Madara Time Miracle Wrinkle Smoothing Eye Cream -kiinteyttävä silmänympärysvoide
Kevyt koostumus. Levittyy hyvin ja imeytyy hetkessä. Ei tahmaa. Jättää kivan kosteutetun pinnan iholle.

En voi muuta sanoa, kuin että Madara on ja pysyy kosmetiikkahyllyssä. Ei ole sen voittanutta!

Tuotteet saatu pr- näytteenä https://naturalgoodscompany.com/- nettikaupasta. Kiitos hurjasti!  Kannattaa katsoa verkkokaupan alelöydöt (klik).



6 comments

  1. Kiinteyttävä silmänympärysvoide kuulostaa niin mun tuotteelta, silmänympärykset on mun huonoin osa naamasta.
    Hyvän kuuloisia tuotteita muutenkin. Ihanaa viikkistä Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madara on loistomerkki, jota itse tilaan aina aleista. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan <3

      Ihanaa lauantaita Outiliini <3

      Poista
  2. Kiitos vinkeistä! Mulle Madara on uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kandee ehdottomasti kokeilla, mm. naamiot ja kosteustipat (esim Pihlaja tipat) ovat ihan huippuja.
      Ihanaa viikonloppua Kristiina <3

      Poista
  3. Madaran kuorinta on tälläkin hetkellä käytössä. Madaran tuotteiss on hyvä hinta-laatusuhde.

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti yksiä suosikkibrändejä luonnonkosmen saralla. <3

    Kivaa uutta viikkoa Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!