Lieracin uusi ihana heleyttäva anti-age linja

Olen sitä mieltä, että maksamalla arvokkaammasta kosmetiikasta et automaattisesti maksa tehokkaammista tai paremmin tutkituista ainesosista. Tämäkin voi toteutua, mutta ei aina, innovatiivisia ainesosia saa myös tylsissä muovipulloissa markettikosmetiikan hintaan. Joskus kuitenkin sitä löytää aivan huikeita ja aidosti erityisen hyvin toimivia tuotteita myös selektiivisestä kosmetiikasta.

Lierac on mulle vallan uusi löytö, en ole sitä aiemmin käyttänyt, vaikka muutama kamu onkin siitä huikannut. Vain taivas tietää, miksi en ole Lieracia ennen noteerannut. Olisiko syynä se, että Lierac on apteekkikosmetiikkatuote, ja harvemmin ostan kosmetiikkaa apteekista. 

Sain testiin Lieracin uusia Supra Radiance-tuotteita ja olin kyllä heti aivan myyty. Yhteistä kaikille testatuille tuotteille: samettinen, silkkinen ja täyteläisehkö koostumus joka levittyy liukkaasti ja jättää erittäin sileän ja pehmeän pinnan vailla tahmaa tai kiiltoa. Ihana kevyt kukkainen tuoksu. 


Sarjan ehdoton suosikki oli Supra Radiance Detox Renewing Cream Night- yövoide, se on aasialaisista sleeping mask -naamioista inspiraationsa saanut kevyt geeli-balsami-yövoide. Yövoide on todella ihmeitä tekevä, iho todellakin heleytyy ja pehmeytyy yön aikana. Aktiiviaineina ovat soluja uudelleenaktivoiva valkohurtanminttu, ihon täyteläisyyden tehokkaasti palauttava ja silottava Hyalu-3-tiiviste, toksiineja eliminoiva silkkipuun uute, pieni määrä AHA-, maito- ja glykolihappoja poistamaan kuolleita soluja iholta.

Toinen tuote, johon miellyin, oli silmänympärysvoide Supra Radiance Eye Radiance Serum.  Silmänympärysiho suorastaan imaisi sen hetkessä. Iho jäi sen jälkeen miellyttävän tuntuiseksi, sileäksi,  eikä voide lähtenyt rullautumaan. Aktiiviaineina ovat soluja uudelleenaktivoiva valkohurtanminttu, ihon täyteläisyyden tehokkaasti palauttava ja silottava Hyalu-3-tiiviste, antioksidanttien tuotantoa ihossa stimuloiva Pagodipuu-uute ja tummuutta ja turvotusta vähentänä pikkuruskuksesta uutettu ruscogeniini. Näiden tehokkaiden ainesosien ansiosta katse avartui ja kirkastui! 


Juonteiden häivyttymiseen ei parin viikon testijakson perusteella pysty ottamaan kantaa, mutta voiteissa oli myös välittömästi silottava vaikutus joka optisesti häivyttää juonteita ja heleyttää ihon pintaan.





Kaiken kaikkiaan loistava sarja, joka saa ihon näyttämään siloisemmalta. Iho tuntuu mukavan napakalta. Kuten tiedämme, ryppyjen tuloa ei ainakaan vielä voida estää, mutta hoitamalla voidaan tehdä todella paljon.

Kaikkia Lieracin tuotteita, myydään vain apteekeissa (myyntipaikat löytyvät täältä).

Kaunista viikonloppua ja pehmeitä siloposkia!

** Tuotteet pr näytteitä**

11 comments

  1. Täällä on Lieracin vankkumaton ystävä. Sarjassa on monia erinomaisen hyviä tuotteita eri linjoissa. Itse pidän ehkä eniten kosteuttavasta Hydragenist-linjasta, siinä on huumaavan hyvä tuoksu ja juuri omalle iholleni sopivat tuotteet. Myös aurinkotuotteet ovat ihan parhaita, kasvoille käytän melkeinpä eniten niitä. Kannattaa poiketa apteekissa myös ihonhoitoasioissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, että olet tykästynyt Lieraciin, sen verran otettu olin sen toimivuudesta. Jännä miten sitä voi missata näin hyvän sarjan.

      Kiitos tuosta Hydragenist- vinkistä, pitääpä tsekata sen jälkeen kuin Supra Radiance on käytetty.

      Iloa viikkoon <3

      Poista
  2. Rakastan Lieracin tuotteita ja oma lempisarja aiemmista on Hydragenist, suosittelen kaikille kosteusköyhille ihoille. Tätä uutta sarjaa en ole testannut, mutta vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja peukut upean punaisista purkeista, wow.

    Ihanaa viikkistä Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maaretkin tuossa vinkkasi Hydragenist- sarjasta, joten pitää kokeilla sitä seuraavaksi. Tuo vaaleanpunainen purkki on ihanan raikas ja kutsuu kyllä kokeilemaan tuotetta.

      Ihanaa viikkoa Tiia <3

      Poista
  3. Kiva ulkoasu tuolla tuoteperheellä, ole yhden LIERAC:n sarjan testannut ja se oli musta aika tylsä mutta ehkä jonain päivänä annan sarjalle uuden mahdollisuuden :)

    Aurinkoa viikonloppuun Taru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa antaa vielä toinen mahdollisuus Lieracille, varsinkin tuo yövoide on ihan super tuote ja silmänympärysvoide myös.

      Aurinkoa Maikkulainen!

      Poista
  4. Kuulostaa kyllä hyvältä tuotesarjalta.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Taru <3

    VastaaPoista
  5. Itselleni ihan testaamaton sarja..voisi kyllä toimiakin. Mukavaa viikonloppua☀️💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla <3 Mukavaa viikkoa Kristiina!

      Poista
  6. Lierac fani ilmoittautuu! Kiitos vinkistä!

    t. Emmi

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!