Parasta juuri nyt: minä elän!

perjantai 12. huhtikuuta 2019

- Marimekon Juliaana Kaski mekko. Mekkorakkautta potenssiin 2, mutta ihan dream on osastoa hintansa vuoksi.
Kuva

- Ellinooran musiikki ja sanoitukset, jotka olen löytänyt vasta nyt. Hän on kyllä upea lahjakkuus laulajana ja lauluntekijänä. Esim Leijonakuningas kappale on aivan mahtava ja sanat: "Jokainen on joskus luuseri, toiset vaan peittää sen paremmin." Aina sitä jotenkin ajattelee, että itse on ihan supernolo ja että muut eivät taatusti mokaile yhtä paljon. Todellisuudessa kaikki mokaavat säännöllisesti, mutta jotkut eivät vaan ikinä tuo oma-aloitteisesti mokiaan ilmi − ehkä epävarmuuttaan? Luulen, että jotkut haluavat tietoisesti ylläpitää mielikuvaa omasta erinomaisuudestaan ja siten nostaa itseään henkisesti muiden yläpuolelle. Jos mokiaan ei jaa kenellekään, ei kukaan voi niistä myöskään muistuttaa. Näin ne saattaa itsekin unohtaa helpommin ja voi kuvitella olevansa täydellisempi ihminen kuin onkaan.Kuuntele myös kappale "Minä elän". Huikea!

"Kuuletko äänet rumpujen
ne soittaa juuri sinulle
Tämä on päiväsi ei kenenkään muun
Mustavalkeasta joukosta poikkean
tuntemattomalle hymysi osoitat
se katsoo sua kuin mielenvikaista
Mut ei se haittaa mitään
koska et välitä enää
tuntematta tuomita saa
Koska kyyneleesi kuivaa
joku joka on päättänyt tehdä niin
palalta sun uskon ihmeisiin
Voit elää niin
Kuin viimeistä päivää täällä
kokeillaan kepillä jäätä
antaudu ehdoitta rakastaa silläkin uhalla
että turpaan saat
Vielä kuolinvuoteellas huutaa voit
Minä elän, Minä elän "
- vireystasoni, joka on koko kevään ollut nousujohteinen. Erityisen kiva oli, kun esikoinen sanoi, että olen nykyisin iloisempi. Aika kivalta tuntui, varsinkin kun tiedän, että en ollut todellakaan mikään super äiti tai läsnä viime vuonna! Ja se, että jaksan hupsutella lapsille on niin parasta!!
- esikoisen kuumetauti on selätetty, jei. En muista milloin hän olisi ollut niin korkeassa kuumeessa, että nukkui lähes neljä päivää putkeen. Söpöä oli se, että sain hoivata häntä vähän niin kuin silloin lapsuusaikoina. 
- uusimmassa Annassa olleet alusvaatekuvat. Kyllä naisvartalo on kaunis kaikissa muodoissaan. Muutenkin haluaisin naistenlehtiin kaiken kokoisia ja näköisiä naisia.


Muistetaan elää, tänäänkin.

10 kommenttia :

 1. Ellinoora on minun suosikkejani! Mahtava nuori nainen :)

  Pisteet Annalle, että muotikuvissa on variaatiota. Hienoa!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuo Marimekon mekko on niin kaunis. Harmi, että mekot ovat tuolla hinnoissaan. :(

  t. Emmi

  VastaaPoista
 3. Ellinoora vaikuttaa aidolta. Tykkään äänestään ja biiseistä, ne kuulostavat Ihmiseltä <3
  Nousujohteisuus ja iloisempi äiti on huippua. Ja se, että saat siitä palautetta rakkailta <3 Eteenpäin pienistä nauttien ja iloiten!

  VastaaPoista
 4. Hyvä Anna-lehti just tälläistä lisää. Itseäni harmittaa hieman tuo Marimekko, kun brändää itseään vaan nuorille. Olisipa ollut hauska viime vuonnakin, kun tasaraita täytti 50-vuotta, että olisi ollut 50-vuotiaita keulakuvia tasaraidalle. Olen vähän Marimekon kanssa nyt, että en tiedä miten ajatella.

  Ihanaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
 5. Ellinoora on ♥ Ihan mahtavaa palautetta oot saanut pojilta, varmasti ilahdutti!

  Hymyä ja hyvää tuulta ♥

  VastaaPoista
 6. Anna-lehdelle täydet pisteet jutusta! Ellinoora yllätti minut täysin Vain elämää ohjelmassa, todellinen multitalentti ja aivan upea äänikin.
  Kaunista viikonloppua sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 7. Nytpä pitää ostaa uudistettu Anna, pisteet juuri kaikenkokoisille- ja näköisille malleille, kunhan vielä suosittaisiin 40+, 50+ ja 60+ mallejakin! Voimia & positiivisia energioita viikonloppuusi : )

  VastaaPoista
 8. Hyvä Anna lehti❤❤❤👍👍👍👍ja ihanaa vkl sinulle❤

  VastaaPoista
 9. Ihan parhaita sun tämän hetket parhaat asiat :D Ellinoora on huikea lahjakkuus. Musta on mahtavaa, että nuoria naisia nousee tähtitaivaalle <3

  Ja nuo Annan alusvaatekuvat on huiput! Ehdottomasti tällaisia lisää: naiseus kunniaan kaikissa muodoissaan <3 Ihanaa iltaa sulle Taru ja jatkukoon nousujohteisuus elämässäsi edelleen!

  VastaaPoista
 10. Toi ellinooran biisi on ihana. Siteerasin sen sanoja blogissa NELJÄ vuotta sitten, koska olen edelläkävijä ja tykkäsin Ellinoorasta ennen muita :D Tää biisi on mahtava voimabiisi ja en tajua kuin se on jäänyt muiden biisien jalkoihin. Tää ei soi ikinä. Höh!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top