Weekly Report

Viime viikolla

- olin taas infernaalisessa flunssassa, ilmeisesti uiminen jäähileissä ei ollutkaan loistoidea (vaikka sain samalla ilmaisen kuorinnan)
- yskin keuhkoni pihalle
- en päässyt jatkoon työhaastattelun 2. kierrokselle, ja tunsin itseni hetkellisesti luuseriksi
- pikaisen märehtimisen jälkeen, nostin kuvainnollisesti sekä leuan että hännän pystyyn. Yritin ja tein parhaani, se riittäköön.
- jännitin elämäni ensimmäistä lehtihaastattelua (!!) mainiossa blogikollega seurassa aiheena toivottavasti Tinder & single and fabulous exclamation mark (eikä single and fabulous question mark)
- tein keittoja, mm. siskonmakkara- ja lohikeittoa, jotka maistuivat koska olo oli kurja.
- kuuntelin Anna Puun uusinta levyä ja se toimi
- pääsin torstaina Food for Media tapahtumaan, jossa pääsimme maistelemaan kesän herkullisia uutuustuotteita. Kuulimme myös uusimmista ruokatrendeistä, jotka ovat yllätys yllätys ekologisuus, lähiruoka, vege, satokausikalenteri.
- viikonloppuna herkuteltiin burritoilla ja jauhelihapizzalla poikien pyynnöstä

Ihana Cride (klik)


Raikas sushiviini

Iso peukku Vaasan hampparisämpylälle jossa 30 % kauraa


VIIKON AJATUS: 



VIIKON NETFLIX-LÖYTÖ:  Ruotsalaisen Malin Persson Gioliton rikosromaani Suurin kaikista (Störst av allt, 2016) on ollut suuri menestys, ja se käännettiin myös suomeksi. Oli siis odotettavissa, että siitä tehdään ennen pitkää myös tv-sarja.

Netflix-uutuus Quicksand- Suurin kaikista on laadukasta loppuun asti jännityksen säilyttävää draamaa, kyllä ne ruottalaiset vaan osaavat. Koulussa tapahtunut tragedia saa Tukholman vauraan esikaupunkialueen shokkitilaan. Tasapainoiselta vaikuttava teinityttö joutuu oikeuden eteen syytettynä murhasta - onko hän syyllinen? Pääosan esittäjätyttö on huikea, löytö, kuten muutkin nuoret näyttelijät. Iso suositus tälle.

4 comments

  1. Hei, nimeni on Mirja VÄINÄMÖINEN Olen Helsingistä, mutta siirryin Waterton Lakes National Park Kanadaan mieheni kanssa. Sanat eivät selitä, kuinka innostunut olen rikki avioliiton palauttamisesta, ja nyt mieheni on täysin palannut, kun jätin minut ja lapset toiselle naiselle. Olemme olleet naimisissa seitsemän vuotta, ja avioliiton aikana olemme saaneet sarjan taisteluja, jotka jatkoivat meitä, kunnes lopulta hän jätti kanssani ja lapsillemme ja muutti Australiaan toisen naisen kanssa. hän estänyt kaiken viestinnän, jonka hän tekee heidät virheelliseksi. Opetin, että elämäni oli ohi, ja lapseni opettivat, etteivät he koskaan näe isäänsä uudelleen. Yritin olla vahvoja vain lapsilleni, mutta en voinut hallita kipua, joka vaivasi sydäntäni, surun ja tuskan vuoksi, koska rakastin häntä todella. Joka päivä ja yötä ajattelen häntä ja haluaisin aina, että hän palaisi kanssani, olin kirjaimellisesti hullu ja tarvitsin jumalallisen väliintulon, joten kerroin jokaiselle ongelmalleni ystävälleni, jolla oli kerran samanlaisia ​​haasteita avioliitto. Hän viittasi minut hyvin voimakkaaseen miehen nimeen DrIginovia. Hän sanoi, että hän oli ainoa syy siihen onneaan, että hän nautti tähän päivään. Drigbinovia voi auttaa, rikkoontuneita suhteita hän sanoi, että minun oli pakko laittaa hänet kokeilemaan. ja hän antoi minulle ohjeet siitä, mitä tehdä, ja niin tein, niin hän teki rakkauden loitsun minulle. Suurimmalle yllätykselleni, kolmen viikon kuluttua, mieheni soitti minulle ja kertoi minulle, että hän jäi meidät yhtä paljon kuin lapset, olin niin yllättynyt, sydämeni oli täynnä iloa ja jännitystä, ja aloin varjella kyyneleeni. Hän pyysi anteeksi hänen virhettään ja pyysi anteeksi, että hän aiheutti minulle ja lapsille aiheutuneen kivun. Näin hän tuli takaisin meille, paljon rakkautta ja iloa, ja siitä päivästä lähtien meidän avioliitto oli nyt vahvempi kuin ennen. Drigbinovian ansiosta hän on erittäin voimakas mies, joten päätin jakaa tarinanni niille naisille ja miehet, jotka kokivat tapahtuneen. Haluan teidän tietävän, että on olemassa ratkaisu. Drigbinovia on ratkaisu, todellinen ja voimakas kapellimestari, joka rukoili elää pitkään auttamaan naisia ​​ja lapsia kivun aikaansa. Ja sillä on myös loitsuja hivin, syövän jne. Parantamiseksi tai WhatsApp hänelle kautta +2348144480786 HYVÄ LUKI,

    VastaaPoista
  2. Kevätflunssaa täälläkin, se on niin ärsyttävä tauti, varsinkin kun kelit ovat olleen niin kesäisiä. Hyvä, että nostin hännän pystyyn, noin sitä pitää.

    t. Emmi

    VastaaPoista
  3. Jäähilekuorinta :) Toivottavasti flu on jo häipynyt kauas takavasemmalle! Flunssassa keitot maistuu, meilläkin tehtiin siskonmakkarasoppaa. (Vaikkakin ilman flunssaa)
    Häntä pystyyn vaan ja taas kohti seuraavaa, ei siinä muu auta. Ei tarvita kuin yks hetki ja joku kiva duuni on sun!
    Pääseeköhän sun haastista mistään lukemaan? Oot siinä ihan taatusti ihan pro ja sairaan hyvä ja kaunis! <3

    VastaaPoista
  4. Pojalla joku flunssan tynkä myös...saisi mennä jo pois! Keitot on hyviä varsinkin flunssassa, helppoja syödä ja hyvällä tuurilla vielä maistaa sen maunkin.
    Sä onnistuit varmasti täydellisesti haastiksessa, pakko saada se lukea <3
    Ihanaa viikkoa sulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!