Happy Birthday to me

tiistai 28. toukokuuta 2019

Vitsiläinen, että on ollut mukava synttäripäivä (joka tosin vielä jatkuu). Heräsin poikien epävireiseen Paljon onnea vaan- lauluun joka oli vallan paras lahja. Lisäksi sain pojilta kortin, jossa luki "vietä ihana päivä rakas äiti. Voimme siivota tänään tai jotain." Päivällä oli lounas ystiksen kanssa. Kävimme mäkkärissä, koska harvemmin siellä käy ja joskus naisen vain pitää saada hampparia kevyestä ruokavalioista viis. Lisäksi sain kamulta aivan ihanan Edbald - lahjan - Edblad on vaan mun lempparikorumerkki, jotta kyllä ystis tietää, mikä saa mun hännän heilumaan. Samalla keikalla hain uudet silmälasit Specsaversilta, jotka olivat synttärilahja itselleni. Hintakaan, ei kukkaroa kovasti (mielestäni) verottanut, hintaa jäi n 100 e. Kotona ip sain vielä ex-anopilta ruusuja toimitettuna ja siinä vaiheessa alkoi jo liikutus tulla. Tunsin suurta kiitollisuutta kaikesta ihanasta. Olen onnen tyttö!  
1973 on muuten aivan loistava pieni vuosikerta, enkä nyt puhu viineistä! Ikä on jännä juttu. Se on asenne, sitä on juuri niin nuori tai vanha kuin tuntee olevansa. Joskus tunnen itseni 36 vuotiaaksi, joskus taas ikäistäni vanhemmaksi ja väsyneemmäksi.

En tiedä uskonko kohtaloon. Uskon, että jokainen ihminen voi päättää itse elämästään tai ainakin siitä, miten siihen asennoituu. Se ei tarkoita, ettei olisi olemassa asioita joihin ei voi vaikuttaa, elämä voi välillä ottaa ja antaa tavalla, joka voi tuntua käsittämättömältä ja epäoikeudenmukaiselta.

Syvällä sisimmässäni elän tätä nykyä kuitenkin luottavaisella mielellä, sillä elämä on antanut mulle niin paljon. Se on myös ottanut multa, joten yritän olla pitämättä mitään asiaa itsestään selvänä. Minun tarvitsee ajatella vain veljeäni muistaakseni, että liikumme hatarilla jäillä joka päivä, joka hetki. Jokainen meistä. Jokainen läheinen on vain lainaa. Juurikin siksi olisi tärkeää nauttia hyvistä hetkistä, ja meille rakkaista ihmisistä, jotka ovat TÄNÄÄN tässä.

Ihanaa iltapäivää nuoruuden lempparibiisini tahdissa teille kaikille, jotka kosketatte minua tai blogiani.  Olette ihania!

8 kommenttia :

 1. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Taru ystäväiseni...paljon onnea vaan <3
  Isot halionnittelut vielä tätäkin kautta sinulle ihanuus <3

  VastaaPoista
 2. Onnea ihana!
  Me seiskakolmoset ollaan superporukkaa <3!

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut!!!

  VastaaPoista
 4. Oi, superpaljon onnea! Ollaan samaa vuosikertaa, ja minä vain 5 päivää sua vanhempi :) Ehkä se sama vuosikerta ja sama horoskooppimerkki sitten on se syy, että sun juttuihin on niin helppo samaistua :D Olkoon tuleva vuotesi onnekkaampi kuin edellinen <3 <3

  VastaaPoista
 5. Ihanin Taru, onnea vielä tätäkin kautta. <3

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea🌹❤🌹❤Ihana synttäripäivä on sinulla ollut

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top